Risbo Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 (edited) Da, nisam gledao kolko je cilindara motor. Uglavnom S80Pro je difinitivno najbolji, sekvencijalno ubrizgavanje i paljenje, TC, flatshift, launch control, ma sve ima... Može se složiti paket, recimo cca 19.000 kn sve (ECU, instalacija, mapiranje) Normalno dobiješ R1 ako treba Edited March 1, 2010 by Risbo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Vems ti je oko 1200E s svim sondama i mapiranje. Znaci sirokopojasna lambda(imho za svakodevni auto nuzno imati zbog potrosnje, micanja garezi po cilindrima koja je opasna(potice knock)), egt(isto super imati tako ako se nemozes kontrolirati na autoputu da smanjuje boost po njemu), map (4bara), knock ulazi za dva senzora, drajver steppera....Podrzava i dva goriva(plin/benzin) s razlicitim tipovima injektora. Znaci kada dodate plin vam treba jedna zica za prekidac koja ide do vemsa(za prebacivanje conf-a) i do releja koji prebaci napajanje injektorima. I injektorr plin i benzin su spojeni u paraleli. Znaci ako se zelite jeftino voziti(jer sada se plinske instalacije jeftino nabave bez ecu-a jer su plinski ecu-i dosta skupi pa dok rikne mnogima se neda ulagati) plin je pravo resenje. S tim da po gradu ako imate puno kratkih relacija potrosnja plina je manje od benzina. opet si hrpu sranja napisao .... , a mr.G za flat shifting senzor kosta kao cijeli vemsshit tak da ga i ti proljevas ...... :lol::lol:, LC nemate pojma napraviti algoritam jer neznate nis o gumama, TC isto ...... samo meljete hrpu gluposti kao i obicno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 polako....jos godinu dvije, kaj nisi vidio kaj je leteci stakor napisao?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 evo mali presjek posla, iskljucivo auti za svaki dan: http://www.thperformance.hr/projekti/seat-arosa-g40 http://www.thperformance.hr/projekti/toyota-celica-gt-four http://www.thperformance.hr/projekti/mitsubishi-evo9-0'>http://www.thperformance.hr/projekti/mitsubishi-evo9-0 http://www.thperformance.hr/projekti/toyota-supra-twin-turbo http://www.thperformance.hr/projekti/mitsubishi-3000gt-vr4 http://www.thperformance.hr/projekti/renaul-clio-20-16v http://www.thperformance.hr/projekti/mitsubishi-evo9 http://www.thperformance.hr/projekti/honda-nsx Ne da mi se vise.....ovdje barem ima nekaj slikica i podataka, a ostatak mi je stvarno malo prevec, ukupno je preko 200 automobila, sto cestovnih, sto trkacih. U 7 godina ih se puno napravi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 (edited) Da ako ces uzeti samo plocicu na kojoj treba lemiti dio komponenti, rijesiti kutiju, konektore i instalaciju Ako ces uzeti gotov Vems, sa wbo2 sondom, egt sondom, i konektorima za preraditi originalnu instalaciju (sto je postenija usporedba posto se gore spomenuti ECU-ovi nude kompletni) onda je cijena oko 750-800eur + ugradnja + mapiranje...a ako ces i gotovu instalaciju onda je to jos 180 eur... Edit: webshop link...http://shop.vems.hu/catalog/ Neznam koje ti to cijene gledaš... Sastavljeni VEMS sa kutijom i konektorima 450EU! 36pin konektor sa 4metra žicama 50EU! wideband O2 senzor LSU4 80EU! A kao što rekoh: VEMS bez konektora i kutije 250EU! Najskuplja varijanta VEMS-a, gdje se isti ušteka na mjesto postojećeg BOSCH motronica na postojeće ožičenje bez lemljenja košta poprilično no to je varijanta za ljene dubljeg đepa... VEMS-motronic 888EU BTW, mene je komplet elektronika, sa svim senzorima, 4 COP (bobine), siemens 650cc injektorima koštala malo preko 1000EU.. a mr.G za flat shifting senzor kosta kao cijeli vemsshit tak da ga i ti proljevas ...... :lol::lol:, LC nemate pojma napraviti algoritam jer neznate nis o gumama, TC isto ...... samo meljete hrpu gluposti kao i obicno Ja neznam kako sam ga ja onda kupio u tokiću za 20kn... :drink: I neznam kako meni radi TC i LC od 20kn. :drink: BTW, što se s tobom dogodilo? Sandra Bullock komplex? :drink::rofl: Edited March 1, 2010 by mr_G Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitja Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 I dalje imam samo ovo. Za Clia znam od Brune, ali dajte malo popunite listu. megasquirt - mitja Ali zanimaju me samo cestovni auti. Vec je stavljen taj link do moje firme. http://www.pro-tuning.si/frame.htm 1000 EUR sve komplet slozeno izmapirano na valjcima. Rezerva nekih 100 EUR, da vidim ak ima kakva specialna fora kod MB motora. Dosta sam u ZG pa se mogu zaletit do tebe i pogledat auto :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonci Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 (edited) Neznam koje ti to cijene gledaš...Sastavljeni VEMS sa kutijom i konektorima 450EU! 36pin konektor sa 4metra žicama 50EU! wideband O2 senzor LSU4 80EU! Jesi naporan, pa to je cudo... Evo... 1. Assembled v3.6 controller.....560.78 eur - 1-wire interface no - Flyback 30V flyback - ignition driver 8 - Knock and EGT yes - LCD connection no - MAP connection 400kPa (5/3mm pneumatic) - mounting-style no-screws - primary_trigger EC36/27 VR - PS2 connection no - secondary_trigger HALL 2. Econoseal18-Wire side(konektor za ECU).....9.90 eur 3. EconoSeal36-Wire side (konektor za ECU).....16.70 eur 4. EGT sensor (K-type) EGT sensor (K-type).....77.65 eur - fitting_only no - Size 6mm - with_connector pair 5. Wideband connector (konektor za sondu).....5.60 eur 6. Wideband O2 sensor.....79.90 eur _________________________________ TOTAL:750.53 eur v3harness v3harness...179.00 - injectors I4 - with_relays no I koji ti sad dio nije jasan??? Edit: pogledaj malo opcije...450 eura kosta opet goli ecu bez igbt drivera, map-a, flyback-a, egt i knock cipova... ...potrebna su tri gore navedena konektora da se to sve napravi kako treba... Edited March 1, 2010 by tonci Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Da ako ces uzeti samo plocicu na kojoj treba lemiti dio komponenti, rijesiti kutiju, konektore i instalaciju Ako ces uzeti gotov Vems, sa wbo2 sondom, egt sondom, i konektorima za preraditi originalnu instalaciju (sto je postenija usporedba posto se gore spomenuti ECU-ovi nude kompletni) onda je cijena oko 750-800eur + ugradnja + mapiranje...a ako ces i gotovu instalaciju onda je to jos 180 eur... Edit: webshop link...http://shop.vems.hu/catalog/ Jesi naporan, pa to je cudo... Evo... 1. Assembled v3.6 controller.....560.78 eur - 1-wire interface no - Flyback 30V flyback - ignition driver 8 - Knock and EGT yes - LCD connection no - MAP connection 400kPa (5/3mm pneumatic) - mounting-style no-screws - primary_trigger EC36/27 VR - PS2 connection no - secondary_trigger HALL 2. Econoseal18-Wire side(konektor za ECU).....9.90 eur 3. EconoSeal36-Wire side (konektor za ECU).....16.70 eur 4. EGT sensor (K-type) EGT sensor (K-type).....77.65 eur - fitting_only no - Size 6mm - with_connector pair 5. Wideband connector (konektor za sondu).....5.60 eur 6. Wideband O2 sensor.....79.90 eur _________________________________ TOTAL:750.53 eur v3harness v3harness...179.00 - injectors I4 - with_relays no I koji ti sad dio nije jasan??? Edit: pogledaj malo opcije...450 eura kosta opet goli ecu bez igbt drivera, map-a, flyback-a, egt i knock cipova... OK. A kako onda objašnjavaš da sam ja komplet sve, IGBT, MAP, FETs, knock, wideband, sve sve, osim kutije i econosil konektora i EGT-a dobio za 2300kn?! :drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivsa Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 mrG ti si carobnjak!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 mrG ti si carobnjak!!! Ne samo ja, nego i pile, i još neki da ne nabrajam... Skupa je kutija (aluminijska rezana na CNC), econosil konektori za PCB, econosil za kablove jer su profesionalni, no to je to.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonci Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 OK. A kako onda objašnjavaš da sam ja komplet sve, IGBT, MAP, FETs, knock, wideband, sve sve, osim kutije i econosil konektora i EGT-a dobio za 2300kn?! :drink: Objasnjavam tako da si to sve kupio u kitu i sastavljao sam, ali kao sta sam vec rekao, u ovome postu su se navodile cijene za gotove proizvode a ne kitove i ond ti uletis kao padobranac sa cijenom od 250 eur za Vems pa ispada da fire uzima 1000 eur za ugradnju i mapiranje. Pretpostavljam da je covjek imao namjeru sam lemiti plocicu ECU-a onda se vjerovatno ne bi ni raspitivao za cijene ugradnje nego bi sve sam napravio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 šta se još jedan thread mora lockati i postati spam radi ovog frika !!! admini / moderatori ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 (edited) dupli post Edited March 1, 2010 by charger Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Objasnjavam tako da si to sve kupio u kitu i sastavljao sam, ali kao sta sam vec rekao, u ovome postu su se navodile cijene za gotove proizvode a ne kitove i ond ti uletis kao padobranac sa cijenom od 250 eur za Vems pa ispada da fire uzima 1000 eur za ugradnju i mapiranje.Pretpostavljam da je covjek imao namjeru sam lemiti plocicu ECU-a onda se vjerovatno ne bi ni raspitivao za cijene ugradnje nego bi sve sam napravio. Ako se tebi zalemiti 16 tranzistora podrazumijeva pod lemljenje kita, onda dobro... :thumbsup: Po meni 1200EU ključ u ruke je više nego odlična cijena ako nemaš pojma o lemljenju i elektronici... Mitja uzme 100EU manje za megašpric koji se po ničemu ne može uspoređivati sa VEMS-om, pogotovo ne po uglađenosti u svakodnevnoj vožnji... A mislim da možeš dobiti i R1.... Cijene postoje... 1100EU megašpric 1200EU VEMS 2000EU vipec 44 3000EU DTA Ja bih uvijek i ponovno na VEMS... :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Fire je stavio cijenu 1200 eura i funkcije koje omogućuje isti ECU i točka. Ajde sad jedno 5 stranica međusobnog podjebavanja ko ima bolje i jače i veče i tako to po standardu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonci Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Ako se tebi zalemiti 16 tranzistora podrazumijeva pod lemljenje kita, onda dobro... :thumbsup: A sta sa konektorima, kutijom, instalacijom? Ja bih uvijek i ponovno na VEMS... :thumbsup: Ajde bar se oko ovoga slazemo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Možeš kod mene doći....Ja radim sa DTA elektronikama - engleska firma. http://www.dtafast.co.uk/ Cijene (kitovi - sa kablom, konektorom i softwareom): - S40 Pro kit - 7.700 kn - S60 Pro kit - 11.500 kn - S80 Pro kit - 12.900 kn instalacija je cca 2000-2500 kn Mapiranje cca 6000 kn, ali moram još vidjeti jer valjci na kojima sam radio više nisu u funkciji. U mapiranje ulazi i podešavanje lera, korekcijskih mapa i svih ostalih parametara da motor radi kak spada. I logira se nekoliko vožnji i pregledava log da se vidi jel sve u redu.... Mi smo radili do sad nekoliko trkaćih auta, ali uvijek radimo da auto radi kvalitetno kroz sve okretaje i postotke gasa (za razliku od nekih), da pali bez problema na hladno, itd... Npr. Golf 4 1.8 20v (ITB) - cca 210 ks, Škoda Felicia 1.8 20v (ITB) - cca 215 ks, Calibra 2.0 16v - 205 ks (jedna zaklopka), Škoda Felicia 1.4 8v OHV (jedna zaklopka ili ITB) - 140 ks Također možemo složiti launch control, flat shift, traction control (na modelu S80Pro) Najbolje bi bilo da dodješ jedan dan da porazgovaramo uživo Doći ću ja jedan dan jer i mene zanima ova konverzacija na ITB, ali sad me konkretno zanima ono o čemu je josey pričao na FFCu tj. o načinu mapiranja i kao da DTA nema nekakve senzore tj. nije kao VEMS ili Autronic i ostali??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitja Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Ne fantaziraj. Ja se 5 godina vozim na MS. Svakodnevno. Nima ni jedan VEMS u blizini toliko km napravljenih. Ni vozi toliko godina. Pali, vozi, malo trosi, nikakvih problema. Plus brzo ide kad treba :-) Po meni 1200EU ključ u ruke je više nego odlična cijena ako nemaš pojma o lemljenju i elektronici... Mitja uzme 100EU manje za megašpric koji se po ničemu ne može uspoređivati sa VEMS-om, pogotovo ne po uglađenosti u svakodnevnoj vožnji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitja Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Slozili smo RS2000 na ITB. Plus Catcams i klipovi sa visom kompresijom. Nije jos bio na valjcima. Ali ide. Doći ću ja jedan dan jer i mene zanima ova konverzacija na ITB, ali sad me konkretno zanima ono o čemu je josey pričao na FFCu tj. o načinu mapiranja i kao da DTA nema nekakve senzore tj. nije kao VEMS ili Autronic i ostali??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonci Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 (edited) Ne fantaziraj. Ja se 5 godina vozim na MS. Svakodnevno. Nima ni jedan VEMS u blizini toliko km napravljenih. Ni vozi toliko godina. Nemoj biti toliko siguran u to...to sta ja ne trubim o svakom projektu kao ti ne znaci da i ne radim nista. A tu je i Fire naravno... Edited March 1, 2010 by tonci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Slozili smo RS2000 na ITB. Plus Catcams i klipovi sa visom kompresijom. Nije jos bio na valjcima. Ali ide. Znam. Ali nikad nisi dao neki konkretniji info:no2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kutija Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 ...bolje da ne daje nikakav konkretan info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitja Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Znam. Ali nikad nisi dao neki konkretniji info:no2: Dok ne ide na valjke ne mogu ti dat kaj vise informacija :-) U brojkama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Zašto ne...ja se ne kužim previše, ali vas ima dosta pa da vidimo o čemu je riječ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Cijene postoje... 1100EU megašpric 1200EU VEMS 2000EU vipec 44 3000EU DTA daj mi molim te objasni odkud tebi ova cijena? :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now