Hic Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Lijepo .. Blagi OT; Do koliko ono drzi getribischen i centralni diff (na cestovnim gumama)? Negdje si na granici diffa, jel ? ako ga NE ISPUCAVAS (sto ja niti necu), moze i 900whp po dynojetu. Ako ga ispucavas, 450whp je nekakva prihvacena granica. Ja mislim ici na 500whp po mom dynou, sto je cistih 650ks na motoru, a cilj mi je 640. Svakako cu ga otvoriti na 2.5b da vidi sto ustvari moze, ali necu ga imati tako jako naspananog za svaki dan, nema svrhe. Vozio sam MIleta nakon mapiranja, pitajte ga kako ide (po ravnom, naravno). Kad zavrsim ovaj motor, onda dolazi 2.3L sa ovom istom glavom, pa ce ici BorgWarner 88-75, dobra za 750ks. I to je kraj...necu nakon nje vise dizati snagu, 600whp je sasvim dosta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 inace knjige o motrima ne pisu bas o gumama, mjenjacima, ovjesu, eto pa sad i to znas normalno da bi mogao 0,8, al frajeru nemas ni blizu snage za to odrzati do 100, stvarno ti je logika u tezem k ...... a koliko bi imao kad bi sve slozio, lako vidis jednostavnim crtezom vozila i postavljenim silama na isti, ALI TI TO NE ZNAS, zato i bubas nebuloze koje ipak ne pisu na wikipediji fire nema tu po mome, po mome je MAJKA FIZIKA, a i 300ks ne klize kad ga ja slozim ni po ravnom ni po zavoju upravo to meshin, "PO MOM" mr.G ima slozen auto da ide -1,32s do 100km/h ako ne i brze kad krene iz 4. :lol::lol::lol: Majka ti se zove Fizika? Ja mislio drugacije....kaj sve covjek ne nauci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 To stoji... Ići će on ispod 5 do 100... Trebam još složiti LC, soft blokadu, TCM, nosače motora... I naravno kupiti neke bolje gume... :drink: Uglavnom, totalno me iznenadio kako ubrzava do 100. Ja sam mislio da je to nemoguće na prednjem pogonu sa turbinom... :drink: a daj mi reci kak ces ti ista sloziti kad pojma ne znas sta treba uzeti za referentnu brzinu od 4 kotaca, a kamoli sta drugo a da ne govorim da nemas pojma kolika ti je greska u necemu, a kamoli da si svjestan zasto gume razkujes one za zvakanje, aute i bombone :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Majka ti se zove Fizika? Ja mislio drugacije....kaj sve covjek ne nauci! pa nije bas dipl.ing fizike, al strojarstva je :lol:, dovojno da je zovem fizika :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 daj se prestani zivcirat....hranis trola covjece....vidis da je danas specijalno u pms-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 inace knjige o motrima ne pisu bas o gumama, mjenjacima, ovjesu, eto pa sad i to znas normalno da bi mogao 0,8, al frajeru nemas ni blizu snage za to odrzati do 100, stvarno ti je logika u tezem k ...... a koliko bi imao kad bi sve slozio, lako vidis jednostavnim crtezom vozila i postavljenim silama na isti, ALI TI TO NE ZNAS, zato i bubas nebuloze koje ipak ne pisu na wikipediji fire nema tu po mome, po mome je MAJKA FIZIKA, a i 300ks ne klize kad ga ja slozim ni po ravnom ni po zavoju upravo to meshin, "PO MOM" mr.G ima slozen auto da ide -1,32s do 100km/h ako ne i brze kad krene iz 4. :lol::lol::lol: Ajde se odluci o cemu govorimo. Kolko se ja sjecam ti se poceo smijati kak meni auto u prvoj moze prokliziti. I ljepo sam napisao ako nabavim snage dosta za 0.8g do 100km/h. Daj malo citaj. Znaci ajde da racistimo, kolko opel vectra A 2.0 s cestovnim gumama, serijskim ovjesom, s motor od 300konja i savrsenim TC moze imati g? Tj dali ce imati tih 0.8g? I daj na to pitanje prvo odgovori prije nego dok skrenes na temu da tamo neki senzor dode 2400E. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Ja bih volio da me netko provoza 100m u FWD autu koji postiže 0,8g u prvoj brzini . Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Ja bih volio da me netko provoza 100m u FWD autu koji postiže 0,8g u prvoj brzini . Budem te ja. Imam cestovne gume, imam serijski ovjes, samo da nabavim jaci motor i senzore sila za 300E i odem dominiku da mi podesi TC. Ako je to cijena za 0.8g ubrzanja na FWD, sitnica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 ima da letis ko kadet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 T, koliko realno cestovna guma je tebi naviše ubrzanja podnijela? A koliko slick? zoomby na astri ima prvu do 120km/h, i svi znamo kako astra ide... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 T, koliko realno cestovna guma je tebi naviše ubrzanja podnijela? A koliko slick? zoomby na astri ima prvu do 120km/h, i svi znamo kako astra ide... Za početak ja bih ipak napravio razliku između mog auta i svih dedicated 402m "auta" ili "auta" za stazu, mislim da ne moram objašnjavati posebno zašto. Na zagrijanim slick gumama i dobroj podlozi dotaknuo sam na trenutak 0,6g. Obična guma 0,5g. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Ali ta astra ima samo 0.65g max ubrzanja s slikovima na ok stazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 (edited) steta sto niste mjerili kad je imala Vipec LC....maznuli smo na gorickoj stazi i Mantu i Ficeka, oboje jake aute sa zadnjim pogonom. Ovo iz Hu je jos na autronic, koji sam na temelju Zoombyevog FILINGA tunirao iz Australije usred noci, mailao mu mape, a on je ubacivao u ecu i vozio run po run. EDIT: i tko kaze da je setup ovjesa i ostatka valjan? mi smo to odokativno posrafili i gas. mozda bi bilo bolje da je i to slozeno KAKO treba. plus vipec. KLADIM se u vlastito dupe da mozemo 0.8 Edited March 4, 2010 by Hic Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Sa mažnjavanjem fićeka se baš ne bih hvalio na tvom mjestu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 start je start...ipak je zadnji pogon. ostalo ipak nije za hvalu, imali smo samo 2 brzine Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Ali ta astra ima samo 0.65g max ubrzanja s slikovima na ok stazi Pravo bi bilo da je crveni graf stalno 0.6g... :naughty: A vjerujem da je T blizu toga... :rofl: Šta je ovaj zeleni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 start je start...ipak je zadnji pogon. ostalo ipak nije za hvalu, imali smo samo 2 brzine Da, ali vam je kraj druge brzine kao kraj četvrte na većini auta . A fićo nit je vozio niti startao kako spada, barem ono što sam ja imao prilike vidjeti :no2:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Da, ali vam je kraj druge brzine kao kraj četvrte na većini auta . A fićo nit je vozio niti startao kako spada, barem ono što sam ja imao prilike vidjeti :no2:. Tomica, kad ćemo se mi stat i snimit pa da se dobro nasmijemo? Da vidim auto uživo kak ide i kak izgleda. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Sad će dominik reći: Da imate prvu do 70, drugu do 120, treću do 160, četvrtu do 220 bi sigurno imali bolju vučnu silu i bolje ubrzanje... :lol: A kako ono zoomby ima? 120, 180, 240? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 ma startao je dobro, al je onda umro odmah mogu ti poslati jednu sliku? da se nitko ne naljuti..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 90 140 225 vec si mogao nauciti Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 90 140 225 vec si mogao nauciti Jel to pri 8000? Može to i malo duže za moment koji zoomby ima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Tomica, kad ćemo se mi stat i snimit pa da se dobro nasmijemo? Da vidim auto uživo kak ide i kak izgleda. :thumbsup: Ja sam za , možemo na nekom od budućih Billa okupljanja :thumbsup:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 da pri 8000. a da malo koristis MOZAK, onda bi znao da je motor serijski, sto znaci da su ventili, bregaste i PODIZACI ograniceni poput tebe, pa onda ne laprdaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Ja sam za , možemo na nekom od budućih Billa okupljanja :thumbsup:. morat cu se i ja stat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now