Jump to content

Koji SA ECU i od koga?

Recommended Posts

• Replies 326
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Ja sam za :), možemo na nekom od budućih Billa okupljanja :thumbsup:.

morat cu se i ja stat ;)

To je to onda dečki. Moramo naći 2 camera cara - jedan koji će ostati nakon 1 brzine pratiti vas dvojicu, a jedan koji će pratiti mene 100m iza. :rofl::rofl:

Našao rješenje:

F-22_Raptor-800-600-600x450.jpg

I moj camera car:

old%20airplane%20106.jpg

Edited by Raptor6767

Koliko mene sjećanje služi Akula je na MS-u.

točno,kod mene je MS

nikakvog knocka nije bilo,glava se otpustila i nadigla (tj šarafi glave (arp) su bili na 9 kg ( i manje) zategnuti,ne znam zašto?!,prstima sam ih skinuo skoro) te je voda ušla u treći cilindar na 2+ bara (šesta na 7500rpm)...nastradala je glava i gornja karika na 3. cilindru.klip je u redu,brtva glave je cijela.

voženo ispod 1 bar većinu vremena i par puta 2+ bara za probu i test...te nakon stajanja zbog zime od 10.og mj. nekih 3 dana runova na tom tlaku se pojavio problem.

hvala Dinku,Alfi na pomoći,jer mijenjam kontinent za tjedan dana na duže vremena pa su uskočili da to složim.za vikend se vozi opet...ovoga puta se neće zalomiti greška s stezanjem glave.

al vidim da nitko nije skužio. NHF Mitja, ali slika je stvarno smijeh

skužio al tek sad vidio :rofl::rofl::rofl:

jel se to možda hic igrao grafičkog dizajnera? :D

2 akula - sretno na novom mjestu i nadam se da će sve proči kako si planirao! :)

Edited by Fredy

ja nisam nikaj radio osim objavio sliku, ali jebote kad sam vidio da covjek nosi poderane hlace, on je pravi tuner, prdne 5 bara, a ne ko mi.....

Akula.....moji svi auti imaju 9 ili 10kg i nijednom se nije digla glava, niti na 2.5b. Neki je zajeb, a nisu srafi krivi, vjeruj mi.

To stoji... ;) Ići će on ispod 5 do 100... ;) Trebam još složiti LC, soft blokadu, TCM, nosače motora... I naravno kupiti neke bolje gume... :drink:

Uglavnom, totalno me iznenadio kako ubrzava do 100. Ja sam mislio da je to nemoguće na prednjem pogonu sa turbinom... :drink:

ti si banana decko:doh: ja sam bez problema radio 6.1sec na obicnim gumama na cesti... (a moj setup auta je mnogo dobarrrr :rofl:

odi vjezbat:P

Edited by bOzO

ti si banana decko:doh: ja sam bez problema radio 6.1sec na obicnim gumama na cesti... (a moj setup auta je mnogo dobarrrr :rofl:

tako da nemoj se hvalit previse odi vjezbat:P

Ti si BSG, i imaš repariranu getribu, tako da čkomi... :P A bome si uvijek imao pošten kolektor a ne navalu momenta kao ja na KKK16.. :drink:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...