tcode Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 morat cu se i ja stat Već vidim da ću i na ovom motoru morat potrgat serijski klip :doh:. Nema veze, sad kad je Wiseco u pripremi nije bad . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 (edited) Ja sam za , možemo na nekom od budućih Billa okupljanja :thumbsup:. morat cu se i ja stat To je to onda dečki. Moramo naći 2 camera cara - jedan koji će ostati nakon 1 brzine pratiti vas dvojicu, a jedan koji će pratiti mene 100m iza. :rofl::rofl: Našao rješenje: I moj camera car: Edited March 4, 2010 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 stanemo se na ugibaliste za flajbaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Već vidim da ću i na ovom motoru morat potrgat serijski klip :doh:. Nema veze, sad kad je Wiseco u pripremi nije bad . Ne moraš se bojati, pustit ću gas ak otiđem predaleko. :rofl::rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 damo ti prednost 50m....taman pazi sad ovo, nasao na mobisuxu: don't kill the messenger! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 ja stavim 50kn da ce tcode naprat hica (u trenutnoj postavi mapa) bez varanja molim hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 u trenutnoj sigurno ne, ako digne na 2.3b onda lagano Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 u trenutnoj sigurno ne, ako digne na 2.3b onda lagano pa jel rekao da ce strgat klip ili ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 onda dizem i ja na 2.3 ja necu nikaj strrrgat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 onda dizem i ja na 2.3 ja necu nikaj strrrgat jesi ti ono rekao da neces stajat na bili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 jesi ti ono rekao da neces stajat na bili? Nas dvojica se stajemo kod Lidla :rofl:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 tocno. kod shopping centra precko :D:D:D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Ne morate sada odavati "rezervne lokacije". Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 u trenutnoj sigurno ne, ako digne na 2.3b onda lagano jao zaboravio sam.. rebuild.. pa tcode razocaran sam sad.. ako je puko na 2.35, onda se sad moras vozit na barem 2.1 do 2.2 si siguran :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Ma ne brini se, pucat može jedino iz auspuha i eventualno asfalt ispod nas . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 damo ti prednost 50m....taman pazi sad ovo, nasao na mobisuxu: don't kill the messenger! AHAHAHAHAHAHAHA :haha::haha::jump::jump: al vidim da nitko nije skužio. NHF Mitja, ali slika je stvarno smijeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akula Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Koliko mene sjećanje služi Akula je na MS-u. točno,kod mene je MS nikakvog knocka nije bilo,glava se otpustila i nadigla (tj šarafi glave (arp) su bili na 9 kg ( i manje) zategnuti,ne znam zašto?!,prstima sam ih skinuo skoro) te je voda ušla u treći cilindar na 2+ bara (šesta na 7500rpm)...nastradala je glava i gornja karika na 3. cilindru.klip je u redu,brtva glave je cijela. voženo ispod 1 bar većinu vremena i par puta 2+ bara za probu i test...te nakon stajanja zbog zime od 10.og mj. nekih 3 dana runova na tom tlaku se pojavio problem. hvala Dinku,Alfi na pomoći,jer mijenjam kontinent za tjedan dana na duže vremena pa su uskočili da to složim.za vikend se vozi opet...ovoga puta se neće zalomiti greška s stezanjem glave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinko Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 nema na čemu..:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 šta su dosjedi tj navoji potrošeni ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fredy Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 (edited) al vidim da nitko nije skužio. NHF Mitja, ali slika je stvarno smijeh skužio al tek sad vidio :rofl::rofl::rofl: jel se to možda hic igrao grafičkog dizajnera? 2 akula - sretno na novom mjestu i nadam se da će sve proči kako si planirao! Edited March 4, 2010 by Fredy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 ja nisam nikaj radio osim objavio sliku, ali jebote kad sam vidio da covjek nosi poderane hlace, on je pravi tuner, prdne 5 bara, a ne ko mi..... Akula.....moji svi auti imaju 9 ili 10kg i nijednom se nije digla glava, niti na 2.5b. Neki je zajeb, a nisu srafi krivi, vjeruj mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bOzO Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 (edited) To stoji... Ići će on ispod 5 do 100... Trebam još složiti LC, soft blokadu, TCM, nosače motora... I naravno kupiti neke bolje gume... :drink: Uglavnom, totalno me iznenadio kako ubrzava do 100. Ja sam mislio da je to nemoguće na prednjem pogonu sa turbinom... :drink: ti si banana decko:doh: ja sam bez problema radio 6.1sec na obicnim gumama na cesti... (a moj setup auta je mnogo dobarrrr :rofl: odi vjezbat:P Edited March 4, 2010 by bOzO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 on je trula visnja, a ne banana Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Ma to je guseni blok. Tu se arp steže na 14kg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 ti si banana decko:doh: ja sam bez problema radio 6.1sec na obicnim gumama na cesti... (a moj setup auta je mnogo dobarrrr :rofl: tako da nemoj se hvalit previse odi vjezbat:P Ti si BSG, i imaš repariranu getribu, tako da čkomi... A bome si uvijek imao pošten kolektor a ne navalu momenta kao ja na KKK16.. :drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now