niknejm Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 dabl post Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Anti-lift Anti-dive.. http://www.modified.com/tech/0512_sccp_making_it_stick_part_4/info.html Googlejte kaj i kako sa time.. mene to toliko pak ne zanima (ja sam na anti-squatu i wheel hop-u za moj projektic) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 jel FWD auto tezi naprijed u mirovanju ako je straznji kraj : A) visi od prednjeg, B ) jednak kao prednji , C) nizi od prednjeg , evo ti ko u osnovnoj skolim, samo zaokruzis jel ovo neko trik pitanje? d) uvijek je jednako tezak? A) iako je pretpostavljam zbog kuta auta i rasporeda mase, ta razlika ono u kg, što bi mogli reći zanemariva, pa bih se mogao prikloniti i D).. No to je u mirovanju... Auto na 200m definitivno ne miruje... :rofl: Anti-liftAnti-dive.. http://www.modified.com/tech/0512_sccp_making_it_stick_part_4/info.html Googlejte kaj i kako sa time.. mene to toliko pak ne zanima (ja sam na anti-squatu i wheel hop-u za moj projektic) :thumbsup: Thanks, budem pročitao kad uhvatim vremena.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 eto kao sto sam rekao, drugi rok, g ,ti je za 14 dana :lol::lol::lol: tebi su zanemarive i celave gume i 260mm kocnice na 350ks autu, a nama renault sport nece prodati 50ks jaci motor dok se ne stave 332mm diskovi umjesto 312mm, o cem mi pricamo o slici i prilici hr.autosporta i strucnosti i pogleda na taj sport upravo onakav kakav ima i HAKS, vas dvojca ste isti, 20kn obrada glave, 30kn senzori, 100eura ECU, 200kn najveci moguci srot od guma, sve mozes sam, sta drugi tu pricaju gluposti to kosta toliko i toliko ... pa to je i unistilo uz sve ostalo taj sport kod nas g nek ti fire stavi senzore od 25kn na amortizere pa onda vidite sta se dogadja na 200m kad auto ne miruje na svom ECU supersonicnom softwareu od 139,99 eura, jer vama staticki raspored mase nije bitan :lol::lol::lol: jos cekam x/y g-g graf, i tlak i temperaturu slik gume od firea ? pa da zavrsimo s poglavljem - programeri u mehanici i usporedimo s filmom gorile u magli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 pingvini u pustinji...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 eto kao sto sam rekao, drugi rok, g ,ti je za 14 dana :lol::lol::lol: tebi su zanemarive i celave gume i 260mm kocnice na 350ks autu, a nama renault sport nece prodati 50ks jaci motor dok se ne stave 332mm diskovi umjesto 312mm, o cem mi pricamo o slici i prilici hr.autosporta i strucnosti i pogleda na taj sport upravo onakav kakav ima i HAKS, vas dvojca ste isti, 20kn obrada glave, 30kn senzori, 100eura ECU, 200kn najveci moguci srot od guma, sve mozes sam, sta drugi tu pricaju gluposti to kosta toliko i toliko ... pa to je i unistilo uz sve ostalo taj sport kod nas g nek ti fire stavi senzore od 25kn na amortizere pa onda vidite sta se dogadja na 200m kad auto ne miruje na svom ECU supersonicnom softwareu od 139,99 eura, jer vama staticki raspored mase nije bitan :lol::lol::lol: jos cekam x/y g-g graf, i tlak i temperaturu slik gume od firea ? pa da zavrsimo s poglavljem - programeri u mehanici i usporedimo s filmom gorile u magli Kao prvo, za sport kojim se ja bavim, dovoljni su i serijski 256mm diskovi, no ja sam stavio 288mm diskove... Zaustavljaju auto sa 250 na nulu... Jedan semafor, a to je i bitno... Neće auto ići na kružnu stazu... Drugo, ja se ne bavim profesionalno utrkama, auto nije ogoljen sa kotačima od bilicika otraga... Auto je prije svega brzi daily driver, vikend semafor street racer... Znači nije mi bitno hoće li raditi 13.0s ili 13.1s... No htio bih što je moguće stvar optimalnije poštimati uz neke preporuke i reference čovjeka koji to zna... Treće da se mene plati koliko ja zaslužujem, niti meni nebi bilo problem platiti čovjeka koji zna.. No dok se moje znanje ne cijeni, zašto bih ja cijeno nečije tuđe... :drink: Iako smatram da sam po tome pitanju više nego pošten.. Četvrto, ovo mi je samo hobi, uz koji ću nešto i naučiti kad primjenim na svom autu.. To da ću ja nekome ići štelati ovjes, ili mapirati auto, ne pada mi na pamet... Peto, x/y g-g.. Ovo budemo radili kad se uhvati vremena... Moram naći na otpadu neke potenciometre za visinu amortizera, da baš ne fabriciram svoje.. :drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 eto vidis, sam potvrdjujes tvrdoglavost i beskorisnost rasprave s tobom pocevsi od kocnica auto ti je prije svega KANTURINA s KAMIKAZOM za volanom, jer za to imas dokaze i REZULTATE, da je brzi daily driver , to stoji samo u tvojoj glavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 eto vidis, sam potvrdjujes tvrdoglavost i beskorisnost rasprave s tobom pocevsi od kocnica auto ti je prije svega KANTURINA s KAMIKAZOM za volanom, jer za to imas dokaze i REZULTATE, da je brzi daily driver , to stoji samo u tvojoj glavi Kočnice su uredu... Za namjenu gdje se primjenjuju.. Gume nisu, no riješiti ćemo to... Jel se vozi svaki dan na posao? Da, znači daily driver je... Jel ima 250KS loše mapiran na cca 1200kg? Ima, znači može se reći da je brz... Kanta ili ne činjenice stoje.. Kamikaza za volanom samo ponekad kad me uhvati PMS... Ajde ne jebi muhe u letu, nego mi napiši.. Možeš i na PM.. Ja bih htio nešto novo naučiti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Jel ima 250KS loše mapiran na cca 1200kg? Ima, znači može se reći da je brz... Opa...pa mi bi se mogli stat dok si još ovako "slab", a? Pa da vidimo tih 4s 0-100km/h jer ja ne vjerujem da imam ispod 6s da ga jebeš. :naughty: Koliko se još misliš vozit s takvim autom? Pitam radi sebe i stanje mog vozila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Opa...pa mi bi se mogli stat dok si još ovako "slab", a? Pa da vidimo tih 4s 0-100km/h jer ja ne vjerujem da imam ispod 6s da ga jebeš. :naughty: Koliko se još misliš vozit s takvim autom? Pitam radi sebe i stanje mog vozila. Moram provjeriti GMT i flyback, jer se nešto čudno ponaša na benzin... A na plin je dosta slabiji i EGT ode na 1100stupnjeva 0.7bar prva, druga, treća... Tako da ću još to provjeriti, pa ćemo stati, ako ništa drugo barem do 100... Da vidimo jesam li išta naučio starteve ili još trebam vježbati... :rofl: A nemoj biti toliko siguran. Imaš jako lijep start koliko sam mogao vidjeti tamo protiv zelenka... :drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bOzO Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 ako idete od 0 - 100 onda mogu i ja s vama beljj PMajte me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Moram provjeriti GMT i flyback, jer se nešto čudno ponaša na benzin... A na plin je dosta slabiji i EGT ode na 1100stupnjeva 0.7bar prva, druga, treća... Tako da ću još to provjeriti, pa ćemo stati, ako ništa drugo barem do 100... Da vidimo jesam li išta naučio starteve ili još trebam vježbati... :rofl: A nemoj biti toliko siguran. Imaš jako lijep start koliko sam mogao vidjeti tamo protiv zelenka... :drink: Ne, moraš biti hendikepiran inače nemam šanse, naravno, auto mora biti hendikepiran - ne samo ti. ako idete od 0 - 100 onda mogu i ja s vama beljj PMajte me Naravno, računaj kroz tjedan/dva, stari odlazi na skijanje i nema ga tjedan dana pa ništa vjerojatno od slaganja ovaj tjedan.:doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Ne, moraš biti hendikepiran inače nemam šanse, naravno, auto mora biti hendikepiran - ne samo ti. Hendikepirani su mi nosači motora i sinkroni getribe, ako te to veseli... :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Hendikepirani su mi nosači motora i sinkroni getribe, ako te to veseli... :rofl: To se ne broji...bitno mi je samo da ostaneš na toj "proračunatoj" brojci od 250ks do kraja mjeseca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 To se ne broji...bitno mi je samo da ostaneš na toj "proračunatoj" brojci od 250ks do kraja mjeseca. Bez brige. Boost ventil nije spojen i skoro neće biti.. Znači samo 0.7bar.. :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Bez brige. Boost ventil nije spojen i skoro neće biti.. Znači samo 0.7bar.. :rofl: To je to onda. :thumbsup: Kad složim Clitorisa javim ti se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Bez brige. Boost ventil nije spojen i skoro neće biti.. Znači samo 0.7bar.. :rofl: Meni bez uključenog boost solenoida nabere samo malo preko 1,5 bar , mogu i ja sa vama ovako hendikepiran :naughty:? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Meni bez uključenog boost solenoida nabere samo malo preko 1,5 bar , mogu i ja sa vama ovako hendikepiran :naughty:? OPET SI DIRAO OPRUGU!!! :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Nisam, ali sam ugradio malo veći tb . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Nisam, ali sam ugradio malo veći tb . Šta si ugradio? :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Šta si ugradio? :huh: klapnu.. :drink: iliti throttle body.. ako se tako pise.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 I kako je majke ti porasto boost?! :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Šta si ugradio? :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 I kako je majke ti porasto boost?! :huh: To ti je takav auto i motor, voli nove stvari :dance3vs1:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Pa znam. Ali čekaj, kako ti je porasto boost povećanjem klapne? :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now