Hic Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 znas iz iskustva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 znas iz iskustva? iz iskustva drugih.. ja idem na provjereno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipS3 Posted March 4, 2010 Author Share Posted March 4, 2010 i to nepouzdano. Filipe...zaboravi. To ti je najbolji savjet koji mozes dobiti. BTW, TH Perofrmance ce biti APR Croatia, pa ako ces kaj trebati :D:D:D Ohooo... :notworthy:pa to su sjajne vijesti za mene :drool:a i za mnoge vjerujem...:thumbsup:kad se to planira realizirati i u kojem smislu ce biti APR Croatia??:dance3vs1::dance3vs1: Dobro ak vi tak kažete!!!Al fićo daj im reci koliko se onaj GTI(sad neznam dal je bio edition)dugo vozio sa većim turbom bez kovanog u autu sječaš šta nam je onaj Fridrih-APR pričo hahaha:lol: da on mi je rekao da SVAKAKO kad se ide na gt28 iz njihovog kita a pogotovo na gt30 da treba staviti kovane klipnjace jer inace nece dugo izdržati...:no2: a sa gt30 vjerovatno i klipove, jer u toj cijeloj prici kovani klipovi su zanemariva cijena.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitja Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Kakvi se injektori stave u ove TFSI motore, kad se tako pojaca snaga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 (edited) Klipnjače za stock klipove http://www.ctsturbo.com/products/Integrated_Engineering_Drop_In_2_0_FSI_Connecting_Rods-44-17.html Kako Hic kaže, ne treba mijenjati klipove, pogotovo ne na S3 jer su još bolji nego na običnom GTIu Edited March 4, 2010 by Mario_S3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Kakvi se injektori stave u ove TFSI motore, kad se tako pojaca snaga? Od RS4 ili APRovi (u većini slučaja od RS4 jer su puno jeftiniji a dovoljni za preko 500ks),serijski su dovoljni za 400 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitja Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 RS4 je V8. Ili koji drugi? Znaci 8 RS4 injektora je dobrih za 1000HP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 RS4 je V8. Ili koji drugi? Znaci 8 RS4 injektora je dobrih za 1000HP? RS4 je v8, da izgleda da je dovoljno i za više od 1000HP na tom v8 motoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipS3 Posted March 4, 2010 Author Share Posted March 4, 2010 Klipnjače za stock klipovehttp://www.ctsturbo.com/products/Integrated_Engineering_Drop_In_2_0_FSI_Connecting_Rods-44-17.html Kako Hic kaže, ne treba mijenjati klipove, pogotovo ne na S3 jer su još bolji nego na običnom GTIu Jebote ove klipnjace su kikiriki.... :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 a jebena vam firma, ni kuće ni kučišta.......katastrofa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 (edited) hebate, ove klipnjace su stvarno jeftine... aj ako ce netko narucivati, pridruzujem se GB-u BTW mrtav sam ozbiljan u vezi GB-a, zanimaju me klipovi, klipnjace i jos par sitnica s njihovog WEB-a. Edited March 5, 2010 by francuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 nazovi telefonom, ako mozes i pripremi kineski rijecnik :D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 ne mora biti nužno. Možda se radi i o MRT klipnjačama koje radi jedan hrvat iz australije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 aha...a mozda su iz sume.......hrvat iz australije....eskim iz sahare...o daaaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 http://www.ctsturbo.com/pages/CTS_Turbo_Authorized_Dealers.html Ima dealera u i po Europi. Vadite i njemačke riječnike . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 pravi globalisti Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Nisam stekao tako loš dojam o njima; vidim po raznim VAG forumima da ljudi kupuju od njih i nema negativnog feedbacka. No dobro, otići ćemo u krivu temu, koliko znam naslov je bio: K04 hybrid (moja ponuda i dalje stoji) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipS3 Posted March 6, 2010 Author Share Posted March 6, 2010 Pošto se ja baš ne kužim u neke stvari kao neki pojedinci ovdje, lijepo bi molio za savijet vezano za ovo, konkretno kakva bi vozivost bila, dal bi turbo rupa bila prevelika itd....kvalitetu,cijenu... Hvala ! http://www.atpturbo.com/mm5/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=tp&Product_Code=ATP-VVW-186&Category_Code=VVWTK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 odlicno ,ak upgrejdaš to kupi http://www.youtube.com/watch#!v=EtNcSynsoR0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 ...da i ja se brusim na taj kit već duže vrijeme... navodno 2.0T ima idealan airflow za tu turbinu. Jedino mi se čini malo previše para za kit, jer turbina dođe cca 1100$, CAI imaš riješen baš kao i ja, a ispušna grana je cca 500$. Jest da je tu još i eksterni wastegate, downpipe itd.,ali nekako mi se čini previše para. Također, čuo sam komentare za i protiv te njihove ispušne grane, ali za 500$ mislim da ni nemamo previše izbora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipS3 Posted March 6, 2010 Author Share Posted March 6, 2010 ima od BSH isto takav kit koji ima jebačku granu, ali on je dost skuplji.... http://www.bshspeedshop.com/store/product.php?productid=17006&cat=0&page=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Bojim se da u trajan 500KS motor ne budete gledali za malo para. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Ja bi za 500ks gledao samo APR ili BSH inox granu, ovo od ATPa niti slučajno, previše se grije sve i mislim da za neku ganjačinu od 0-250 nije baš Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipS3 Posted March 6, 2010 Author Share Posted March 6, 2010 A da, ipak se svodi na kraju da ova cijena od APR stage III kita i nije bezveze.... oni daju GT28 i remap za to sa svim oko 4000 dolara... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now