Jump to content

K04 Hybrid turbo??

Recommended Posts

i to nepouzdano. Filipe...zaboravi. To ti je najbolji savjet koji mozes dobiti.

BTW, TH Perofrmance ce biti APR Croatia, pa ako ces kaj trebati :D:D:D:D:D

Ohooo... :notworthy:pa to su sjajne vijesti za mene :drool:a i za mnoge vjerujem...:thumbsup:kad se to planira realizirati i u kojem smislu ce biti APR Croatia??:dance3vs1::dance3vs1:

Dobro ak vi tak kažete!!!:P

Al fićo daj im reci koliko se onaj GTI(sad neznam dal je bio edition)dugo vozio sa većim turbom bez kovanog u autu sječaš šta nam je onaj Fridrih-APR pričo hahaha:lol:

da on mi je rekao da SVAKAKO kad se ide na gt28 iz njihovog kita a pogotovo na gt30 da treba staviti kovane klipnjace jer inace nece dugo izdržati...:no2: a sa gt30 vjerovatno i klipove, jer u toj cijeloj prici kovani klipovi su zanemariva cijena....

hebate, ove klipnjace su stvarno jeftine...

aj ako ce netko narucivati, pridruzujem se GB-u :D

BTW mrtav sam ozbiljan u vezi GB-a, zanimaju me klipovi, klipnjace i jos par sitnica s njihovog WEB-a.

Edited by francuz

Nisam stekao tako loš dojam o njima; vidim po raznim VAG forumima da ljudi kupuju od njih i nema negativnog feedbacka. No dobro, otići ćemo u krivu temu, koliko znam naslov je bio: K04 hybrid :D (moja ponuda i dalje stoji)

...da i ja se brusim na taj kit već duže vrijeme... navodno 2.0T ima idealan airflow za tu turbinu. Jedino mi se čini malo previše para za kit, jer turbina dođe cca 1100$, CAI imaš riješen baš kao i ja, a ispušna grana je cca 500$. Jest da je tu još i eksterni wastegate, downpipe itd.,ali nekako mi se čini previše para. Također, čuo sam komentare za i protiv te njihove ispušne grane, ali za 500$ mislim da ni nemamo previše izbora.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...