jabolchica Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 meni ste fascinantni vi koji brutalno pušite OMV Carerra i OMV 100 priču..... pa kaj mislite da su vaši auti u tvornici mapirani na OMV 100-tku i da na drugo imaju problem s paljenjem i trokiranjem??????!!!!!!!!!!!! ne kužim to stvarno......ili su vaši auti jedinstveni ili je stvarno napravljen remap na 100-tku u tvornici......:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: ne kažem da nema razlike u gorivima al baš da vama ne pali na tifonovo gorivo a na druga je sve ok to mi je malo čudno..... Pretpostavljam da se tvoj post odnosio i na mene, pa da ti objasnim jednu stvar: Od kad sam kupila auto, isprva sam kombinirala benzinske. Dakle, ako sam mjesečno tankala 3 puta full tank, jednom sam tankala na OMV-u, a dva puta na jednoj privatnoj benzinskoj. Onda sam počela malo češće ići na OMV, a manje na privatnu, pa kad bi ulila benzin sa privatne, auto mi nije htio paliti iz prve. Auto je kompletno serijski, ništa nije na njemu rađeno. Zadnjih cca. godinu, godinu i pol, točim samo OMV 100 i ako slučajno odem na neku drugu benzinsku (ta privatna ili sad zadnje Tifon), auto mi ima problema sa paljenjem. I ne, to nisu imaginarni problemi, ne, to nije nikakav placebo efekt, nego je to jednostavno tako. Zašto mi auto NIKAD nema problema sa paljenjem kad natočim 100-tku?! Ali apsolutno NIKAD... Ako po vašem nije do goriva, onda je moj auto magičan i svaki put kad se ulije drugo gorivo, da si naredbu da mora imati problema sa paljenjem. O čemu pričamo?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Kak ti nije jasno, pa ovdje na forumu svi voze već tvornički uber tjunirana vozila, pa kad natoče gorivo manje oktanske vrijednosti od 100, ECU retardira paljenje k'o blesav, jedva spasi motor od havarije :drink:. A nije to tako samo na ovom forumu, ima toga svugdje. Ali važno da kada ja ponudim najgluplji i najjednostavniji test koji postoji, onda svi zašute, odjednom i nisu baš sigurni da li će svaki puta prepoznati na koje gorivo se voze. Takozvani audiofil sindrom. Uvjek se cuje velika razlika, a blind test se izbjegava pod svaku cijenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 I momci - po xy-ti put - koje je najbolje gorivo u HR momentalno? Mislim na performanse, jebe mi se za potrošnju. 100% metanol , i mapirat auto za to drugi po redu 100% etanol , i mapirat auto za to :thumbsup: jebo inu, omv i sve te firme, treba tocit u badelu :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT Boca Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 moj odgovor tebi jabooko bio bi da onda imaš problema s autom ili ti je auto osjetljiv na promijenu goriva..... napisao sam gore da znam da razlike u gorivu ima samo isto tako znam i da je OMV 100 jako dobar marketing:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 onda neznam zasto je kod mog brata na benziskoj bio ES98 tocen gdje ide omv 100... mozda im falilo zalihe neznam , ljudi svasta rade, samo znam da ta razlika u 2 oktanska broja je zbog alkohola, i da se to mjesa vani jer ina nema proizvodnju alkohola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giz Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Pretpostavljam da se tvoj post odnosio i na mene, pa da ti objasnim jednu stvar:Od kad sam kupila auto, isprva sam kombinirala benzinske. Dakle, ako sam mjesečno tankala 3 puta full tank, jednom sam tankala na OMV-u, a dva puta na jednoj privatnoj benzinskoj. Onda sam počela malo češće ići na OMV, a manje na privatnu, pa kad bi ulila benzin sa privatne, auto mi nije htio paliti iz prve. Auto je kompletno serijski, ništa nije na njemu rađeno. Zadnjih cca. godinu, godinu i pol, točim samo OMV 100 i ako slučajno odem na neku drugu benzinsku (ta privatna ili sad zadnje Tifon), auto mi ima problema sa paljenjem. I ne, to nisu imaginarni problemi, ne, to nije nikakav placebo efekt, nego je to jednostavno tako. Zašto mi auto NIKAD nema problema sa paljenjem kad natočim 100-tku?! Ali apsolutno NIKAD... Ako po vašem nije do goriva, onda je moj auto magičan i svaki put kad se ulije drugo gorivo, da si naredbu da mora imati problema sa paljenjem. O čemu pričamo?! O Windowsima 3.11? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 sve sami strucnjaci a NIJEDAN nije probao.....jebeni ste. Pravi hrvati, sjedite i serete. Bravo..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 moj odgovor tebi jabooko bio bi da onda imaš problema s autom ili ti je auto osjetljiv na promijenu goriva..... napisao sam gore da znam da razlike u gorivu ima samo isto tako znam i da je OMV 100 jako dobar marketing:thumbsup: Misliš da je meni u interesu tankati najskuplje gorivo?! Pa nije, ali kaj mogu kad mi se sa benzinom sa ostalih benzi auto neće normalno upaliti. :doh: Očigledno je osjetljiv, ne znam. Prokleta razmažena Loebovska plačipeetchka! :lol: O Windowsima 3.11? Eto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharaon Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 neznam , ljudi svasta rade, samo znam da ta razlika u 2 oktanska broja je zbog alkohola, i da se to mjesa vani jer ina nema proizvodnju alkohola. ne znam, ne bih se htio previse mjesat, ovo znam iz "osobnog" iskustva.... btw sta je s onim octane booster sto se prodavalo(prodaje) u getrou? kao aditiv za gorivo, je valja to cemu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marina Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Moj tutač ide i na rakiju, od travarice ide brže, od šljive troši manje... No, da se i ja pridružim temi... Ja kad tankam na tifonu class gorivo, tutač ima bolju rekaciju na gasu, ili si ja to zabrijem jer je autosugestija kuja i tifon mi ima lepšu benzinsku od komunističke inine pa odmah vidim nešto čega nema... Što se tiče više oktana ili manje, brijem da je OMV100 zapravo gorivo koje bi svi trebali točiti pod 95-icu, a 95-ica je zapravo 92-ojka... itd itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 moje iskustvo sa dynometra pokazuje samo jedan rezultat: OMV100 je gorivo, a ostalo OBICNO GOVNO, bila ina ili tifon. MANJE SNAGE, VISE POTROSNJE, sa zadnja dva navedena, neovisno o imenima i oktanima. 9 znakova Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Misliš da je meni u interesu tankati najskuplje gorivo?! Pa nije, ali kaj mogu kad mi se sa benzinom sa ostalih benzi auto neće normalno upaliti. :doh:Očigledno je osjetljiv, ne znam. Prokleta razmažena Loebovska plačipeetchka! :lol: Eto! Ja ti vjerujem, i za to postoji sasvim logično objašnjenje, posebno u zimskom razdoblju, ali istovremeno dajem ruku u vatru da nema veze sa oktanskom vrijednošću goriva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitja Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Nesto u tom smislu. Inace primjeti se razlika OMV95, OMV100. Nije to samo marketing. Što se tiče više oktana ili manje, brijem da je OMV100 zapravo gorivo koje bi svi trebali točiti pod 95-icu, a 95-ica je zapravo 92-ojka... itd itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Ja ti vjerujem, i za to postoji sasvim logično objašnjenje, posebno u zimskom razdoblju, ali istovremeno dajem ruku u vatru da nema veze sa oktanskom vrijednošću goriva. To mi se događa tokom cijele godine, ne samo po zimi, tako da ne znam. I napominjem još jednom: Sa OMV 100 mi se to NIKAD nije dogodilo. :no2: Is it just in my imagination?! :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Ma ne znam, onda ti je auto neispravan . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Ne copraj, s mojim autom je sve u redu! Iš, iš, iš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noci_jr Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 sve sami strucnjaci a NIJEDAN nije probao.....jebeni ste. Pravi hrvati, sjedite i serete. Bravo..... ti inače stojiš dok sereš ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 nikad ne znam ustvari, kak me iznenadi :D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misak Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 na fordovom forumu ima jos nekoliko focusa benzinaca koji su imali problema sa prvim paljenjem ujutro a tocili su na tifonu... cim su presli na inu ili omv ti problemi nestaju.. ocito im nesto ne pase u tom gorivu.. ja govorim iskljucivo za paljenje.. da li je bolje ili ne, ne bih ulazio u to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 nikad ne znam ustvari, kak me iznenadi :D:D:D misliš kako ovi pokušaji pametnih izjave od pojedinaca ulete tako je i meni :thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 (edited) Tifonovo gorivo je smeće neviđeno! Već 2 godine točim isključivo OMV 100 i jako sam zadovoljan, ali nije mi vrag dao mira nakon što sam sudjelovao u ovom threadu i odem na Tifon u Ivanjoj Reci i natočim ono njihovo najkvalitetnije gorivo, Super 95/98 BS ili kako se već zove.... Simptomi na mom TFSI-u: 1. ujutro auto trokira na niskim okretajima u svim brzinama 2. danas ujutro ga upalim i auto mi se ugasi!! Promjenio sam 2 TFSI-a u zadnje 3 godine i ovo sam doživio prvi puta! Odmah sada idem zvati taj jebeni Tifon i tražit ću šefa i zaprijetit ću mu da ću ga prijaviti gazdi jer mješa vodu s gorivom. Imam u firmi evidentirano da sam 2 godine točio isključivo OMV100 u automobil i ako mi ovo sada sjebe motor nekog ću nahranit vrlo svježom kravljom balegom, a mogao bi se i ja sasrat na tu hrpicu, pa ga pošteno nahranit. 2 girls 1 cup će biti mila majka. Idem poslije posla ispustit svo to jebeno gorivo van iz rezervoara i zamjenit filter goriva prije nego što mi sjebe auto. A napunio sam tank do vrha i prošao jedva 100km. Edited April 12, 2010 by francuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamb of God Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Moj Swiki se ne slaže s tobom...otkako sam ga kupio prije 14 mjeseci točim Tifonov 95 Class u njega i radi besprijekorno,uključujući i savršeno paljenje dok je bilo par dana -20 po zimi! Doduše točim ga samo na benzinskoj u Buzinu,neznam kaj kemijaju u Ivanjoj Reci... a što se tiče OMV 100,natočio sam ga 3 puta do sad i sva 3 puta sam imao veću potrošnju točno za 02-03 L ,što mi se dakle ne isplati točit jer je skuplji za valjda 20 lipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giz Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Oduvijek točim na Tifonu, prije 95 a sad dizel i NIKAD nisam imao problema niti sa jednim autom koji sam ili posjedovao ili imao na korištenju neko vrijeme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Eto, onda riješenje glasi: ne točiti u Ivanoj Reci! BTW zvao sma već u Tifon i pitao ih da li mogu vratiti benzin u roku 7 dana po zakonu u potrošaču jer se na artiklu ne vide tragovi korištenja, a nije ono za što ga reklamiraju? Također sam napomenuo da već godinu dana ovaj auto točim isključivo na OMV100 i da su problemi počeli od kada sam natočio auto kod njih. Rekla mi je da treba dati 3 litre goriva na testiranje, a ja sam je pitao hoće li oni platiti vučnu službu koja će mi odvesti auto do njih na testiranje? Također me zanimalo tko će mi platiti rent-a-car dok mi je auto u stanju koje mu može uništiti motor i načiniti mi još veću štetu. Rekla je da će mi poslati obrazac gdje prijavljujem svoje nezadovoljstvo, a koliko vidim još uvijek ga nisam dobio faksom. Sada kada nazovem tako derat ću se ko luđak na telefon samo da vidi koliko sam nenormalan. Jebo pas najnenormalniji i zaražen raznim boleštinama ui šupak onoga koji vadi gorivo s te pumpe i lijeva hebenu vodu pipovaču + neka ide u 400 pitchkih materina onaj koji mi planira izvadit 3 litre goriva s vrha rezervoara. neka izvadi filter goriva ili neka vadi s dna rezervoara, jer vode na vrhu sigurno nema. o majku im ljubim blesavu, radi jebenog tifona sada imam vode u rezervoaru. kako sam lud moram popit xanax, kako sam lud moram popit xanax, kako sam lud moram popit xanax, kako sam lud moram popit xanax, kako sam lud moram popit xanax, kako sam lud moram popit xanax, kako sam lud moram popit xanax, kako sam lud moram popit xanax, kako sam lud moram popit xanax, kako sam lud moram popit xanax, kako sam lud moram popit xanax, kako sam lud moram popit xanax, kako sam lud moram popit xanax, kako sam lud moram popit xanax Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNcode Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Tifonovo gorivo je smeće neviđeno! Već 2 godine točim isključivo OMV 100 i jako sam zadovoljan, ali nije mi vrag dao mira nakon što sam sudjelovao u ovom threadu i odem na Tifon u Ivanjoj Reci i natočim ono njihovo najkvalitetnije gorivo, Super 95/98 BS ili kako se već zove.... Simptomi na mom TFSI-u: 1. ujutro auto trokira na niskim okretajima u svim brzinama 2. danas ujutro ga upalim i auto mi se ugasi!! Promjenio sam 2 TFSI-a u zadnje 3 godine i ovo sam doživio prvi puta! Odmah sada idem zvati taj jebeni Tifon i tražit ću šefa i zaprijetit ću mu da ću ga prijaviti gazdi jer mješa vodu s gorivom. Imam u firmi evidentirano da sam 2 godine točio isključivo OMV100 u automobil i ako mi ovo sada sjebe motor nekog ću nahranit vrlo svježom kravljom balegom, a mogao bi se i ja sasrat na tu hrpicu, pa ga pošteno nahranit. 2 girls 1 cup će biti mila majka. Idem poslije posla ispustit svo to jebeno gorivo van iz rezervoara i zamjenit filter goriva prije nego što mi sjebe auto. A napunio sam tank do vrha i prošao jedva 100km. uzmi uzorak pa cu ga provuc kroz instrument pa da vidimo koliko vode ima i ceg sve ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now