SlayForMoney Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 (edited) glock, hebo ti pas mater zao mi je sto je hamilton ovako osvojio prvenstvo, vettel ga je pošteno pretekao, massa je dao sve od sebe. dunno...gorak okus u ustima, sta reci don: smijesno mi je vidjeti nekoga tko tako zestoko brani bilo koga, jos smijesnije kad vidim tvoj signature. Edited November 2, 2008 by SlayForMoney
msporis Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Je DonJamesBond, fala na qouteou sa službenih izjava, sad si me razuvjerio, očekivao sam naime da će reći da je propustio Hamiltona :lol:
Josey Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 lol sere glok vidi trkaca putanja - SUHA - i frajer se makne sa trkace putanje koja je suha, na mokri dio staze LOOOOOOL http://www.youtube.com/watch?v=erVfEs5-p-w&eurl=http://www.net.hr/sport/page/2008/11/02/0080006.html
Don-0007 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 (edited) Je DonJamesBond, fala na qouteou sa službenih izjava, sad si me razuvjerio, očekivao sam naime da će reći da je propustio Hamiltona :lol: Prihvati poraz Masse... nema druge... izgubio je nesretno kao i Lewis prošle sezone... hebeš ga... :thumbsup: 2 josey: Koliko ja vidim Glock je držao svoju putanju... a to je bila suha linija... ovaj ga je već prošao kad je cimnuo desno... Edited November 2, 2008 by Don-0007
msporis Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 lolsere glok vidi trkaca putanja - SUHA - i frajer se makne sa trkace putanje koja je suha, na mokri dio staze LOOOOOOL e sad ga sereš josey, mislim stvarno, kak ti nije jasno da je čovjek hladio gume, pa tko zna bi li inače izdržale do kraja... :doh::doh::doh: :rofl::rofl::rofl:
Njave Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Pa da moglo se desiti da mu recimo pukne guma, no to je opet vracanje na Rikerovu teoriju i to je vec raspravljano o tome bilo . Sta da je recimo skrenuo malo jace, kuzis ne drze te formule bas, pogotovo na suhom dijelu staze sa slickovima ...
Riker Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Glock said car was very hard to drive HAHAHH SVE SI REKO CAREEEE EVO JEDAN MOJ FILMIĆ IDEALAN ZA TAJ TRENUTAK NAIME DAKLE - GLOK JE VOZIO - BORIO SE SA BOLIDOM ONO FUL.....FULLLL SE BORIO I ONDA 5 METAR PRIJE KRAJA NIJE VIŠE MOGO JEDNOSTAVNO NESTALO SNAGE I ONDA JE SAM SEBI REKAO OVO!! I I...I.....I CAN'T DO IT!!! :D:D:D:D:D
TomiTraktor Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 i nakon sto ja hamilton prosao glock i dalje je spor... nejde slick na mokro...nikako...tko nije probao samo sere i ne zna sto prica
Njave Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Pa poanta je da je 5 krugova prije toga vozio bez problema i odjednom nejde vise?? Pa i taj dio staze di je pretekao Hamilton bio tad Glocka je skroz suh bio!
brba Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 a kak je onda i trulli odvozio identicno vrijeme, kaj su se obojici rekli da uspore
msporis Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 ma šta ne može rajko ti ga isto sereš. jel došo do kraja. je. jebiga, polako ali sigurno. ziher mu je u zadnjem zavoju kroz glavu proletila ona naša reklama sa prolivenim lakom za nokte, pa je reko, bolje ti timo uspori, kaj je ziher je ziher... makni se ovim budalama, vidi ih, izginut će jedan dan...
Don-0007 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 i nakon sto ja hamilton prosao glock i dalje je spor... nejde slick na mokro...nikako...tko nije probao samo sere i ne zna sto prica TOČNO TO... PRIČAJU SE NEBULOZE... A NITKO DA SAGLEDA SA REALNIJE STRANE... Uzmimo u obzir to i da su Glockove gume bile jako uništene... Trenutak šoka i nevjerice... :rofl::rofl::rofl: "Hej, dečki smirite se... Hamilton je ipak prvak..."
Riker Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 I........I............................I CAN'T DO IT!!!
msporis Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Je. Ja to priznajem. Teško je voziti sa slickovima po kiši. Pa zato malo čudi prvo odluka da se nejde po intermedije. A onda još više odluka da se sa slickovima makne na mokri dio. Hladi gume jelte...
Riker Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Dečki evo jedan ulet... Jel mislite da vožnja Formule 1 po kiši na slickovima ima veze sa vožnjom neke prosječne kante 100 na sat sa polovičnim slikovima? Ja mislim da nema. Ali to sam samo JA!
TomiTraktor Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Dečki evo jedan ulet... Jel mislite da vožnja Formule 1 po kiši na slickovima ima veze sa vožnjom neke prosječne kante 100 na sat sa polovičnim slikovima? Ja mislim da nema. Ali to sam samo JA! rikeru...govorimo o slickovima, ne o potrosenim gumama
Riker Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Reko si gore "nejde slick na mokro" Da, ne ide za utrku...ali ide za još 100 metra... Pogotovo ako je recimo zadnji krug pa te zaboli i ako ćeš na felgama proć... No dobro...
Don-0007 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Pa 750 konja s potošenim slickovima (tehnički nisu slikovi nego gume za suho - tvrđa komponenta) nije ni malo lako voziti... pogotovo po "slinavoj" stazi... Sjećamo se SPA i to kako su Lewis i Kimi vozili, a Heidfeld je u zadnjem krugu na kišnim gumama dostigao vozača ispred +20 sek. i još k tome prešao dvojicu ili trojicu... A i Glock se odmaknuo kad je vidio da dolaze brži, isto tako je mogao izgurati i Vettela... Lewis je već skoro prošao, tek je onda Glock cimnuo na desno... da nije i da se sudario i to bi se moglo okarakterizirati opasnom vožnjom... Vjerojatno bi tu Schumi postupio kao što je to radio protiv Damona Hilla, ali vremena takvih kaubojada su prošla...
msporis Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 i ponavljam još jednom, logično da se čovjek sa GUMAMA ZA SUHO maknuo sa trkaće putanje na kojoj je 5 puta manje vode na MOKRI dio staze ... naime, hladi čovjek guime, tko zna šta se sve može desiti u zadnjih 100m. opreza nikad dosta. jebeš ti rizik. riskirali su i ovi u bankama, pa vid kakvu su frku zakuhali.
alex Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 ja sam zadovoljan.... BMW je treći u konstruktorima....do jaja....a vi i dalje kakajte...samo ponavljam....dok je shumi dolazio do pobeda na svakakve načine i kad se njega propuštalo onda ferarijevci nisu baš ovoliko bili glasni....tako da.....svačije vreme dođe........................... i prođe.....
Riker Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 i ponavljam još jednom, logično da se čovjek sa GUMAMA ZA SUHO maknuo sa trkaće putanje na kojoj je 5 puta manje vode na MOKRI dio staze ... naime, hladi čovjek guime, tko zna šta se sve može desiti u zadnjih 100m. opreza nikad dosta. jebeš ti rizik. riskirali su i ovi u bankama, pa vid kakvu su frku zakuhali. Možda bi i formula 1 doživila recesiju da je Glok osto na svojoj ruti! Uostalom tu se razbacuješ putanjama - šta znaš kojom je on htio ić! Možda je imao neku svoju...nemoj tako sudit nečije putanje! Sedma zapovjeda tjuninga Ne sudi tuđe putanje.
Don-0007 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 (edited) i ponavljam još jednom, logično da se čovjek sa GUMAMA ZA SUHO maknuo sa trkaće putanje na kojoj je 5 puta manje vode na MOKRI dio staze ... Već je bio pređen s unutarnje strane, mokriji dio staze... :thumbsup: Bilo kakvo agresivno zatvaranje bio bi harakiri... Da Kimi nije puštao Massu u Kini 6. mjesto bi bilo dovoljno danas... BTW, ono se vidjelo i imalo je svoju namjeru, još k tome se i indirektno priznalo na presici od Kimija... pa nikome ništa... ono je bio samo momčadski duh... :lol: Kao što sam napisao, a i kasnije TomiTraktor vidi se po vremenu koliko su Vettel i Lewis Glocka ostavili u tih 200-300 metara... :thumbsup: Edited November 2, 2008 by Don-0007
Lepi Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 ni jedan ni drugi nisu zasluzili prvenstvo. Kubica je doktor znanosti za njih dvojicu :cheer:
Outlaw Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 lolsere glok vidi trkaca putanja - SUHA - i frajer se makne sa trkace putanje koja je suha, na mokri dio staze LOOOOOOL http://www.youtube.com/watch?v=erVfEs5-p-w&eurl=http://www.net.hr/sport/page/2008/11/02/0080006.html Moze mi netko objasnit gdje se to Glock "maknuo". Glock je na trkacoj, obojica ga PRIJE zavoja prolaze s lijeva. Sto bi gledate?? Ili sto ja gledam :lol: Prihvati poraz Masse... nema druge... izgubio je nesretno kao i Lewis prošle sezone... hebeš ga... :thumbsup: Koja si ti komedija :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Don-0007 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Vremena Toyota zadnji krug (oba dvije na gumama za suho): Trulli: 1.44.800 Glock: 1.44.731 I Trulli je čekao Lewisa... :huh::doh: 2 outlaw: Da, Hamilton je prošle sezone sam resetirao sistem... to ti Novak šapnuo? :haha:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now