Jump to content

Recommended Posts

• Replies 511
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
Jos da nije imao par problema Massa bi imao naslov vec :doh:

Ni FIA mu nije mogla pomoći, a stalno je bilo pomoći... Ferrari je malo previše fušao... A Kimi ko Kimi :drink:...

Posted

Hamilton je ulatio u pravo vrijeme u F1,

a i odmah je došao u najjaču momčad, vidio bih ga da je počeo u redbullu ili tako nekoj slaboj momčadi.. ne bi ga nitko ni primijetio... :thumbsup:

Posted
Hamilton je ulatio u pravo vrijeme u F1,

a i odmah je došao u najjaču momčad, vidio bih ga da je počeo u redbullu ili tako nekoj slaboj momčadi.. ne bi ga nitko ni primijetio... :thumbsup:

Varas se... Itekako bi ga primjetili...

Ne bi bio brz, ali bi zato jos vise gurao ljude sa staze, zabijao se u vozace i tako to...:lol::lol: Bio bi ko Sato :P

Posted

Q & A with Ron Dennis

Q. Almost all of the time that Lewis is giving away to Massa is in the middle sector on that Q3 run. It's almost four tenths in the middle sector?

RD: The guys at the front are on three-stop strategies - simple as that. It's just fuel load. You don't have the level of competitiveness that we had in practice and Q1 and Q2 and then suddenly lose it.

www.autosport.com

Posted
Cim to kaze moRon, to je glupost :lol:

Ako su svi ispred na 3 pita, ja si jaje odrezem :lol:

moRon :doh:

Hm... nije ti čudno kako je Massa od Kimija brži skoro 0.5 sekundi...

It's raining at Interlagos!!!

Rain is very likely to disrupt Sunday's decisive round of the 2008 world championship in Brazil.

It was drizzling at the Interlagos circuit, located outside downtown Sao Paulo, as thousands of fans filed through the gates hours before the 3pm local start time.

There were dry periods until late morning, but an 80 percent chance of heavy showers is forecast for the period of the Brazilian Grand Prix. Brazilian organisers this week added grooves to three sections of the 4.3km Autodromo Jose Carlos Pace layout, to improve drainage in the event of heavy rain.

It has been an intense build-up to the season finale, with even British Prime Minister Gordon Brown weighing in to wish his compatriot Lewis Hamilton well.

"Lewis Hamilton is a hero to so many young people in Britain," AFP report Brown as saying.

"I think he will be a great world champion. He just missed out last year. I think everybody will be rooting for him today."

F1 Chief Executive Bernie Ecclestone neatly summarised the likely outcome of the 71-lap race.

"Felipe will win the race, Lewis will win the title because he has that seven point lead, doesn't he? The mathematics favour him all the way through, don't they?"

http://www.f1-live.com

Posted

Ma Kimi nije referenca za nis ove sezone :lol:

Massa ima vjerojatno malo manje goriva od Kimija. Ali da je na 3 stopa, nije nemoguce, ali sumnjam. Ipak mu je to domaca staza, i tu mozda lezi koja stotinka :P

Posted

ma obzirom na sve obveze ko da i nisam...

a i viš da sam lud, u zadnje vrijeme čak počeo simpatizirat alonsa... znam, nisam normalan, al šta ću kad mi je nigga iritantan a onaj moj favorit kimi na listi prioriteta iznad formule 1 ima cuganje, trebice, seinfielda na telki i pranje veša.... a f1 mu dođe, onak usput, pa ak ide ide, ak ne, ko ga jebe

Posted
ma obzirom na sve obveze ko da i nisam...

a i viš da sam lud, u zadnje vrijeme čak počeo simpatizirat alonsa... znam, nisam normalan, al šta ću kad mi je nigga iritantan a onaj moj favorit kimi na listi prioriteta iznad formule 1 ima cuganje, trebice, seinfielda na telki i pranje veša.... a f1 mu dođe, onak usput, pa ak ide ide, ak ne, ko ga jebe

Potpuno te razumijem. Nije ovo doba za nas :lol: Nek Alonsu daju posten bolid, Kimija na rehab pa da vidimo :cheer:

A ne da mi u zadnjoj utrci o prvaku se odlucuje izumedu ciga cije vozacke sposobnoti ismijava cijeli svijet (bar do nedavno) i lika kojeg ne podnosi cijeli svijet i koji vozi ko da igra neku igricu na kompu :lol:

Posted

sročio si to da bolje ne bi ni ja :palac

jedino čemu se nadam je kiša pa da nastane opći kaos :D bar malo zabave kad je već situacija kako si i opisao

Posted
Auuuu... ako pada kiša onda obvezno gledam formulu.

Inače samo bacam oko na telku tu i tamo. Tako me vesele njihove egzibicije po cesti kad pada kiša :rofl: :rofl:

Taman u šest sati nemam nikakvih planova :cheer: :cheer: :cheer:

a da napraviš đir do sesveta prek plesa pa natrag...tam oko 7 :D

Posted

Polako mi se svida ovaj termin utrka u nedjelju popodne, taman obavit sto trebas i onda ugodno popuniti popodnevnu dosadu. Ovo u 14h mi nekako nije privlacno toliko, taman se razbudim, dodem k sebi od provoda i onda pola utrke neznam ni ko vozi ni sta se vozi ni di se vozi prakticki. Ona nocna utrka u Singapuru mi je isto bila predobro osvjezenje u F1 u zadnjih par godina :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...