ante_st Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 mili moj milijunčiću. da mi je znat koliko ih je primio na račun Glock dva zavoja prije kraja. bit će mrtvih ode.....
Njave Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Ostaje cinjenica da ga je Vettel owno u losijem bolidu, covjeka koji se bori za naslov svjetskog prvaka, a cijeli vikend u Interlagosu nije pokazao nista.
Riker Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Najjači je Glok majku mu 12 sekundi i onda ovaj amater ga pretekne Ma aj molim te Naravno da nemože bit revizije ali ono...ovo usporavanje je SMIJEŠNO Nek se veseli Hamilton Ovo mu je ionako prvi i zadnji E ovaj Glok je blizu tu u Austriji, ajmo natabat tog seljaka
Riker Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Jel to ovaj? http://www.youtube.com/watch?v=aDYBeYCcUFE ČESTITAMO!
msporis Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Eto replaya. Nema spina, čak se ni to nije potrudio napravit. JEdnostavno usporio. Bit će kao, jebga krepo mi bolid. Al na 6 mjesto si stigo doć, a?
priba Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 evo sad se vidlo....bilo je iz boxa "propusti hamiltona...."....i frik je stao **pak pobijedi tak da ga drugi propuštaju.....prestrašno......bljuvotina
Outlaw Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Ostaje cinjenica da ga je Vettel owno u losijem bolidu, covjeka koji se bori za naslov svjetskog prvaka, a cijeli vikend u Interlagosu nije pokazao nista. Tocno tako. Stvarno imate na sto bit ponosni. S Glockom nema nis dvojeno, covjek je bio na drugim gumama, jednostavno spor. Nema tu sto. Ali snimi malo slavlje LOL Kako nitko ne voli Hamiltona :lol::lol: Nije to samo do toga sto je u Brazilu, od vozaca ga nitko ne ferma, od organizacije F1, ma LOL Opet kazem, budite ponosni Mclarenovci i Lewisovic :lol::lol: Jedino na sto mozete bit ponosni je Lewisova pica :rofl:
Don-0007 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Glock je ostao na gumama za suho i popljugao u zadnjem zavoju!!! Malo sreće nije na odmet... KONAČNO!!! Pa Kimi je prošle sezone na sličan način pobjedio!!!
Riker Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Da da da... 34 metara prije kraja gume jednostavno nisu mogle izdržat How yes no A sad će ovaj sisač Hemiltonove kite će nam objasnit kako je ovo super regularno
msporis Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 I onda je Schumaher šupak kad ga Barichello propusti. A vid ovo.
BABA Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Eto replaya. Nema spina, čak se ni to nije potrudio napravit. JEdnostavno usporio. Bit će kao, jebga krepo mi bolid. Al na 6 mjesto si stigo doć, a? Pa vidlo se da ga je pustio
Njave Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Da jebiga, zadnjih 23 zavoja u proslih 8 krugova je uspio odvozit bez problema. Valjda je proradila ona Rikerova ideja sa vatrogascima, smrkovima i polijevanjem staze u zadnjem zavoju. :doh:
msporis Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Glock je ostao na gumama za suho i popljugao u zadnjem zavoju!!! Malo sreće nije na odmet... KONAČNO!!! Pa Kimi je prošle sezone na sličan način pobjedio!!! Podsjeti me, tko je Kimija propustio?
Noci_jr Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Glock je ostao na gumama za suho i popljugao u zadnjem zavoju!!! Malo sreće nije na odmet... KONAČNO!!! Pa Kimi je prošle sezone na sličan način pobjedio!!! frajer je popljugao sam sebi da pokaze da je neovisan lol
Noci_jr Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Podsjeti me, tko je Kimija propustio? pa hamilton ono nee podmitili ga da ga pusti :naughty::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
2fast Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 evo sad se vidlo....bilo je iz boxa "propusti hamiltona...."....i frik je stao**pak pobijedi tak da ga drugi propuštaju.....prestrašno......bljuvotina Bila je snimka gdje se čuje da mu kažu da ga propusti??
alessio Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 yeben mater onom debilu, glocku clocku ili kako vec:yucky::yucky::yucky::yucky:
msporis Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 e a zakaj nema pressice? kaj bude kasnije il?
Njave Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Odma sad Vettela u Ferrari uzet, pa da ownaju sve iduce godine ko budale
ante_st Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 koji k**** je kubica napravio. ne jebe on nikog ide on svojm putem bez obzira na hamija i vetela šta treba propustit iako mislim da je tu navjiše izgubio 5 mjesto . kraalj:D:D:notworthy::notworthy:
msporis Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Bogami , Vettel je kralj. Navijam za njega sljedeće sezone. Njega u Ferrarija, i opet bih imao za koga navijat. Čovjek je na kiši kraaaaalj.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now