Jump to content

Auto tepisi

Recommended Posts

Pošto se proljeće bliži gumeni tepisi iz auta idu na odmor do sljedeće zime.

Sada me zanima di vi kupujete svoje auto tepihe,ne mislim na one i trg.centara.

Ima te li kakav prijedlog tko ih šije po mjeri,kakve su kvalitete,tko je najpovoljniji itd...

Na netu sam gledao za ove

http://www.pro-mimato.hr/.

Cijena za model luksuz je 400kn.

Samo trebam kupiti one kopče za tepihe kako ima Bmw(i drugi proizvođači) pa mogu složiti i rupe na tepihu da se zakopčaju.

Kopče ima samo Tomić ili se mogu drugdje nabaviti?

Ako imate još kakvih prijedloga za izradu tepih bilo bi odlično jel nemaju svi istu ponudu dezena.:thumbsup:

Edited by v.v.

ja imam svoje tepihe iz pro mimata, izvrsni su. 380kn su me kostali svi za bmw, jedina mana je sto nisu 100% fit nego 98%....to se odrzava na mrvicu krivi izrez papucice gasa (koja ide iz poda) ali nista da je problem.

svjetlo sivi su, sprljaju se jednom godisnje, onda ih operem i budu doslovno ko novi, izgledom i na opip :)

definitivno preporuka

ja imam svoje tepihe iz pro mimata, izvrsni su. 380kn su me kostali svi za bmw, jedina mana je sto nisu 100% fit nego 98%....to se odrzava na mrvicu krivi izrez papucice gasa (koja ide iz poda) ali nista da je problem.

svjetlo sivi su, sprljaju se jednom godisnje, onda ih operem i budu doslovno ko novi, izgledom i na opip :)

definitivno preporuka

Baš takve sive i ja sebi planiram uzeti.

Bio sam malo skeptičan oko održavanja ali ako ti tako kažeš da su se pokazali onda nema potrebe za brigom:thumbsup:

mislim da sam ja u mercedesu gledao da su originalni sa onom metalnom plocicom sa strane 350 kn...tako da se bas i ne isplati kupovati ove custom made

vjerojatno JEDAN tepih, ne sva 4....jer nema tog premium proizvodjaca koji ce ti dat 4 velur/tkanina tepiha za ispod 1000kn....

• 2 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...