Jump to content

Adjustable FPR

Recommended Posts

Čitam malo neke postove od mitje o adjustable FPR-u

naime ja imam ovaj FPR i sada me zanima da li to uopće valja ili je isto loš kao neki drugi...

naime ovaj fpr sam uzeo jer sam našao na netu da je kopija aeormotivovog i da se rade u istoj tvornici samo na jedne se napravi natpis na drugom ne

dsc05168.jpg

dsc05173.jpg

dsc05177.jpg

da čujem mišljenje...jel valja ili ne?

Nego ak drzi konstantan tlak. Uvijek digne na isti tlak. Ne jedan put iz 3 na 4, onda malo prema 3.5 i onda na 4.5bar I na kraju probije membranu i benzin curi van.

Aeromotive je kvalitetna marka.

Sad pitanje koje nema veze s tim FPR. Kakvi se projekti slagaju da nam i vam treba takav FPR. Zasto nam onaj obicni pouzdani Bosch ne valja?

Kod projekta 500+ Hp moze se desit da duple Walbro 255 pumpe ili jedna (dvije) Bosch 044 u leru previse digne tlak goriva jer je protok kroz injektore mali i skoro sve se vraca nazad u rezervoar. Ali to se moze sredit s mapiranjem elektronike.

To je istina u neku ruku ali samo u omjeru 1:1 (pound of pressure per psi of boost). Vortech i ostale slicne stvarcice samo nude dodatnu mogucnost povecanja tog omjera na recimo 4:1, 8:1,10:1 ili koji god je omjer vec potreban a buduci da se moraju koristiti u paru sa dodatnim FPR-om (serijskim ili adjustable) onda se ne gubi mogucnost podesavanja baznog tlaka goriva. Grub nacin dodavanja vise goriva ali nekima je i to dovoljno.

Edited by Hive

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...