Debeli Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Čitam malo neke postove od mitje o adjustable FPR-u naime ja imam ovaj FPR i sada me zanima da li to uopće valja ili je isto loš kao neki drugi... naime ovaj fpr sam uzeo jer sam našao na netu da je kopija aeormotivovog i da se rade u istoj tvornici samo na jedne se napravi natpis na drugom ne da čujem mišljenje...jel valja ili ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Pa mjeris tlak i tako vidis ako radi ili ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 26, 2010 Author Share Posted March 26, 2010 pa tlak drži konstantno Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 pa tlak drži konstantno Pa to mu je i cilj da radi. Znaci dobar je. Nemoj slusati sve price po netu, jer su nekima uvjek neke druge stvari krive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 ma ne valja... prodaj meni za 100kn... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 ma ne valja... prodaj meni za 100kn... :lol: ccc krivo si se izjasnio, nek ti plati 100kn da ga uopce uzmes :naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Istina... Može mi ga i dostaviti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 jel dize tlak goriva u odnosu na boost? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitja Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Nego ak drzi konstantan tlak. Uvijek digne na isti tlak. Ne jedan put iz 3 na 4, onda malo prema 3.5 i onda na 4.5bar I na kraju probije membranu i benzin curi van. Aeromotive je kvalitetna marka. Sad pitanje koje nema veze s tim FPR. Kakvi se projekti slagaju da nam i vam treba takav FPR. Zasto nam onaj obicni pouzdani Bosch ne valja? Kod projekta 500+ Hp moze se desit da duple Walbro 255 pumpe ili jedna (dvije) Bosch 044 u leru previse digne tlak goriva jer je protok kroz injektore mali i skoro sve se vraca nazad u rezervoar. Ali to se moze sredit s mapiranjem elektronike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Hm, do sad nisam vidio da bosch 044 digne tlak u leru. Probao s opelovim 3bara regulatorom i audijevim 3 i 4.5bara. Jedino kada vidio da se dize tlak u leru je bilo kada je odvod benzina bio zastopan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 26, 2010 Author Share Posted March 26, 2010 alfa 1:1 Mitja...htio sam imati fpr da vidim kolki mi je tlak goriva i to je to... i uvjek diže isto...barem je tako bilo na valjcima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Ja sam koristio Bonalume FPR i nisam nikada imao problema,radi već 4 godine....?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hive Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Za to ti treba RRFPR (Raising rate fuel pressure regulator) a ne adjustable FPR (mada vjerujem da to znas). Ako trebas, imam ti ja jedan Vortech FMU koji ne koristim. jel dize tlak goriva u odnosu na boost? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Mislim da je i svaki adjustable FPR ujedno i raising rate. Razlika je u tome što imaš još i dodatnu mogućnost podešavanja baznog tlaka goriva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Mislim da je i svaki adjustable FPR ujedno i raising rate. Razlika je u tome što imaš još i dodatnu mogućnost podešavanja baznog tlaka goriva. Pravo zboriš :cheer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hive Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 (edited) To je istina u neku ruku ali samo u omjeru 1:1 (pound of pressure per psi of boost). Vortech i ostale slicne stvarcice samo nude dodatnu mogucnost povecanja tog omjera na recimo 4:1, 8:1,10:1 ili koji god je omjer vec potreban a buduci da se moraju koristiti u paru sa dodatnim FPR-om (serijskim ili adjustable) onda se ne gubi mogucnost podesavanja baznog tlaka goriva. Grub nacin dodavanja vise goriva ali nekima je i to dovoljno. Edited March 28, 2010 by Hive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitja Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Dovoljn je stavit cuku :-) alfa 1:1 Mitja...htio sam imati fpr da vidim kolki mi je tlak goriva i to je to... i uvjek diže isto...barem je tako bilo na valjcima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 30, 2010 Author Share Posted March 30, 2010 ovaj ima ćuku...i može se riktati bazni tlak i još diže 1:1 po boostu (i vakumu)- ono zlu netrebalo tako da kaj se mene tiče zaključio sam da nije loš i da valja hvala puno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MultiZD Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Ja sam koristio Bonalume FPR i nisam nikada imao problema,radi već 4 godine....?! Jel mi mozes dati link za taj FPR da vidim kako izgleda...thks Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Ovako izgleda moj Bonalume: Dobar je, radi već par godina odlično, ali je i koštao masno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now