Jump to content

ulje za VAG preciznije VW dizlo

Recommended Posts

i sdi pumpe düse isto tako. tnx

dakle konacan odgovor:

5w-40 505.01 = tdi pumpe düse i sdi

Ak je tdi bilo bi ok ful sintetiku koja je vecinom 5w ak nije tdi za silu mozes i 10 sto ej vecinom polusintetika mada se preporuca 5/40 u oba slucaja

Tdi moze 502.00

ak je PD motor ona 505.01..

ak ima PDF filter onda je 507.00..

ak je Commonrail onda isto 507.00....

Dakle TDI ima siroku paletu ulja....zato je vazno navest koja je godina il br kakva je brsta ubrizgavanja...

505.01 Castrol... imas ga cjenovno vec od 80kn L......

I vidi koje li slučanosti imam ga na lageruuu :):)

ja mećem 505.01 ioko nije PD golf,u škodu isto tako(ona je PD)..prešao sam s mobil1 na liqui moly (79 kuna lit) i jako sam zadovoljan...škoda više uopće ne pije a golf je fenomen(nema nadolijevanja 10 000) što je ja mislim jebeno za auto 11 god star

ja mećem 505.01 ioko nije PD golf,u škodu isto tako(ona je PD)..prešao sam s mobil1 na liqui moly (79 kuna lit) i jako sam zadovoljan...škoda više uopće ne pije a golf je fenomen(nema nadolijevanja 10 000) što je ja mislim jebeno za auto 11 god star

Koji točno liqui moly uzimaš i gdje po toj cijeni?

Liquid Moly bilo u Pevecu no nema ih vise ( dosta su povoljni ).

Gdje uopce ima Aral?

Otkad sam kupio Golfa , uljevao jednom 10w40 , no ne podnosi nego 5w40. Sa 5w40 ( Mobil Synt S i Motul 300V ) primjecujem u radu je manja potrosnja ( skoro nikakva ), mirnoca i brze zagrijavanje zimi.

Na Polo SDI toci se Mobil 10w40.

Castrola vec odavno od Mk2 nismo kupovali zbog previsoke cijene. Uvijek samo Mobil. Svaka izmjena je 10tkm.

Posted via Mobile Device

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...