Boro Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Blaženi ručni mjenjač. :haha: Seljanko ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepp Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Seljanko ..... Ne, nego ručni mjenjač je gibljiv u svim smjerovima.. kuiš.. Automatici su tako.. nezgrapni.. fiksni dokčim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axell Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 hahahhaha e svasta Link to comment Share on other sites More sharing options...
vr6girl Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Seljanko ..... nemaš ti pojma. Ljenguze sa automaticima. :lol::lol: Ne, nego ručni mjenjač je gibljiv u svim smjerovima.. kuiš.. [/img] :dance3vs1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 I koči desnom nogom :lol: Sve si shvatio,ali još ti noga očito nije pobjegla na "kuplung" a ono bremza,zato se veži dok se ne navikneš na automatik :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted October 4, 2010 Author Share Posted October 4, 2010 Da ne otvaram novu temu; da li se automatik može upaliti na guranje (ili nešto u takvom stilu ali ne da se spajaju kablovi)?? I jel' se može auto bacati u bok ako ima onu elektronsku ručnu kočnicu (gumbić)?? Ono recimo da je vani snjeg i da dobijem efekat kao i sa klasičnom ručnom. Bio malo probavao ali u prometu (ipak nije moj auto da sad idem na parking i vježbam) i bogme on njega tu i tamo fino zakoči :naughty::naughty: Eto znam da su pitanja mutava ali eto oduvijek me zanimalo :lol::cheer::cheer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Mislim da se niti jedno ne moze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 ovo za elektronsku rucnu je i mene zanimalo, a meni je ta rucna govno, jedva sam prvi put krenuo na uzbrdici dok nisam skuzio šemu kako to radi, i ona dodatna tipka Assist nešto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 :lol: :lol: :lol: :lol: ja prvi put sjeo u automatica bmwa 750i e38, i zakočio lijevom nogom :lol: oči mi ispale :lol: :lol: :lol: :lol: odtad se jako privikao i sad mi potpuno svejedno, jedan dan automatic jedan manualac, ista kifla... samo u velikim kolonama mi draži automatic... EDIT: pitanje, jel na svakom automaticu kad ga se ugasi u D neće ključ izvadit iz brave? neki dan zaboravio u P stavit i ugasio, i 5 minuta pokušavao izvadit ključ a ključ neće van :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 gabre: zato sad i stavljaju sve vise hill holder uz automatik. vozio dsg-a prek vikenda, sjednem nazad u svoj kramp i dode mi da placem sljedeci auto ce imat dsg, pa makar bio neki 1.2 sa 60ks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 automatic je ono sta treba svakom normalnom covjeku u prevoznom sredstvu, za trke treba DSG, a manualce treba zabraniti :lol::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor04 Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 EDIT: pitanje, jel na svakom automaticu kad ga se ugasi u D neće ključ izvadit iz brave? neki dan zaboravio u P stavit i ugasio, i 5 minuta pokušavao izvadit ključ a ključ neće van :lol: audi,vw i ostala bagra koju sam vozio,kod njih je taj sistem prvi auto koji sam vozio kad sam dobio dozvolu je bio automatic MB 180C esprit,nisam ziher ali mislim da je njemu tulilo nešto ako ga nebi ostavio u P i izvadio ključ,iskreno ne pamtim i btw dsg je zakon,kad bi kupovao novi auto obavezno automatik,taman ovo što kroky kaže Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 jedino sto me dsg malo zivcira u voznji slavonskom npr, vozis se 60-70, on je u 6toj, e kad se treba malo brze nekam ubacit, nije bas ugodno kad kod prebacivanja u drugu traku naglo trzne pa zasalta is 6te u 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 gabre: zato sad i stavljaju sve vise hill holder uz automatik. vozio dsg-a prek vikenda, sjednem nazad u svoj kramp i dode mi da placem sljedeci auto ce imat dsg, pa makar bio neki 1.2 sa 60ks da, a za DSG, definitivno će i kod mene biti tako :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
papa Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 :lEDIT: pitanje, jel na svakom automaticu kad ga se ugasi u D neće ključ izvadit iz brave? neki dan zaboravio u P stavit i ugasio, i 5 minuta pokušavao izvadit ključ a ključ neće van :lol: da, na svakom automatiku je tak... tak sa mja osto paf dok sam se vozio sa starim mustangom...gleda mzakaj nece i nece i onda skuzio da nije u p... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasa Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 EDIT: pitanje, jel na svakom automaticu kad ga se ugasi u D neće ključ izvadit iz brave? neki dan zaboravio u P stavit i ugasio, i 5 minuta pokušavao izvadit ključ a ključ neće van :lol: Hahaha....ista prica...10 minuta blejanja u kljuc i pitanja zakaj neces van :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 ili kad stavis u P...izgasis auto i dalje kljuc nece van??? :lol: sve dok nisam skuzio da rucna mora bit stisnuta i noga se mora maknut sa kocnice...glupost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cajo Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 i jebeno je kad hoćeš naglo zakočit na automatiku pa prije kuplung stisneš...:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted October 4, 2010 Author Share Posted October 4, 2010 Momci sve je to divno i krasno (ta iskustva) ali to je već raspravljeno pred koju stranu. Vidim da na ova moja 2 pitanjca nitko ne zna odgovor i da nitko nije isto probao??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrva Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Da ne otvaram novu temu; da li se automatik može upaliti na guranje (ili nešto u takvom stilu ali ne da se spajaju kablovi)?? I jel' se može auto bacati u bok ako ima onu elektronsku ručnu kočnicu (gumbić)?? Ono recimo da je vani snjeg i da dobijem efekat kao i sa klasičnom ručnom. Bio malo probavao ali u prometu (ipak nije moj auto da sad idem na parking i vježbam) i bogme on njega tu i tamo fino zakoči :naughty::naughty: Eto znam da su pitanja mutava ali eto oduvijek me zanimalo :lol::cheer::cheer: Ne možeš ga palit na guranje Ne možeš sa ručnom na gumb driftat. Ako i budeš sa zadnjim pogonom najbolje ti je onda stavit u 2 tj drugu i ne bude ti prešalto u višu i možeš s njim radit po snijegu šta hočeš :dance3vs1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
obie Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 jucer sam napravio mali test električne ručne kod Audija A4 B8.... vozimo se nekih 50 km/h, kliknem po gumbicu, na trenutak se upali lampica i odmah se ugasi... od kocenja - nista. palo mi na pamet, malo zadrzat gumbic skoro sam kroz šajbu proletia kako je auto zakočia!! brutalno.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Da ne otvaram novu temu; da li se automatik može upaliti na guranje (ili nešto u takvom stilu ali ne da se spajaju kablovi)?? I jel' se može auto bacati u bok ako ima onu elektronsku ručnu kočnicu (gumbić)?? Ono recimo da je vani snjeg i da dobijem efekat kao i sa klasičnom ručnom. Bio malo probavao ali u prometu (ipak nije moj auto da sad idem na parking i vježbam) i bogme on njega tu i tamo fino zakoči :naughty::naughty: Eto znam da su pitanja mutava ali eto oduvijek me zanimalo :lol::cheer::cheer: Ne možeš paliti na guranje,niti ga smiješ šlepati sa užetom jer getriba nema podmazivanje dok je auto ugašen! Što se tiče zabacivanja pod ručnom mislim da možeš,ali ne možeš dozirati "ručnu" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 ako se dobro sjecam na 530d ne mozes stavit u u P ako kocnica nije stisnuta, i ne mozes stavit iz P i D ako ju ne drzis Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 ako se dobro sjecam na 530d ne mozes stavit u u P ako kocnica nije stisnuta, i ne mozes stavit iz P i D ako ju ne drzis pa kaj nije na automatiku da nemres prebacivati brzine ako ne drzis kocnicu ? osim 1 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 ako se dobro sjecam na 530d ne mozes stavit u u P ako kocnica nije stisnuta, i ne mozes stavit iz P i D ako ju ne drzis to je normalno, skoro na svakom automatiku.. moš samo iz D u N i tak u vožnji, ja probavo zabijat u rikverc da palim gumu al nemože dok kotači nisu skroz stali. onda se moraš malo brže zaletit zakočiš tak da kotači blokiraju (nesmije bit abs upaljen) i onda prebaciš u rikverc i full gas i pustiš kočnicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now