Jump to content

Cijena mijenjanja diskova...skupo?

BaGy

Recommended Posts

Jel normalno da automehanicar trazi 500kn za mijenjanje sva 4 diska i plocica??

k tome...100kn trazi da promjeni kociono ulje...

rekao je da mu treba 3 sata pa me cudi od kad je satnica automehanicara 200kn? :huh:

Jel normalno da automehanicar trazi 500kn za mijenjanje sva 4 diska i plocica??

k tome...100kn trazi da promjeni kociono ulje...

rekao je da mu treba 3 sata pa me cudi od kad je satnica automehanicara 200kn? :huh:

promijeni sam sa frendom...to ti je pis of kejk, a pogotovo za 500kn

blenuo sam kad mi je rekao...ja sam si prvi put sa starim mijenjao..znam da sam potrosio cijeli dan na to..ovaj put se nisam htio jebat s time, kao dat cu nekome da napravi...na kraju K :doh: :drink::lamo:

Pa i nije skupo, moguce da promjenis diskove za 2 sata a isto tako je moguce da se zajebavas citav dan.

Diskovi koji nisu mjenjani po par godina ili 100 k km se znaju zapeci da ih bas nije lako za izvaditi, isto kao i odzracivaci i sl, klipic na kljestima itd.

Al opet 500kn krenes sjutra tak da ak nesto treba zamjenit ili dokupit da imas vremena.

Btw odzracivace je najbolje prije odserafljivanja lupiti s cekicem 2-3 puta po glavi da malo otpusti jer bi moglo doci i do pucanja o kljestima pa onda tek problemi nastaju!

znam zamjenit...samo je caka u tome da nemam vremena radi posla...k tome..kod VW-a se zadnji klip mora istovremeno stiskat i okretat da bi ga utrao nazad u kljesta...to mi je najgori dio posla :D

znam zamjenit...samo je caka u tome da nemam vremena radi posla...k tome..kod VW-a se zadnji klip mora istovremeno stiskat i okretat da bi ga utrao nazad u kljesta...to mi je najgori dio posla :D

joj da, za to trebas ona velika klijesta - pitaj Svena, mislim da se on namucio sa time...

nazvat cu jos ovaj zadnji broj...ali iskreno..radije pozovem frendove, kupim pive i mesa...slozimo prvo auto i kasnije grilamo...za to mi nije bed dat 500kn...

moze lock na temu :)

hvala svima na savjetima :thumbsup:

Tko ima mehanicara da ima onu pumpu za mijenjati kociono ulje. Taman mijenjam disk plocice pa kad zamijenim da odmah otfuram nekome da mi i ulje zamijeni jer to nemrem sam...

Javi se ako hoces na PM :thumbsup:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...