Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mala anegdota, s banalnom stvari

Kupio sam brisace, i krenuo ih montirat, po kiši...

Nakon pola sata, pokisao kao crkveni miš, strgo i bacio brisace,

skoro se upišo u gace

Sutradan ih smontiro za minutu, i cudio se kako jucer nisam

mogo napraviti istu stvar

• Replies 61
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
Ostavis sve, dodjes sutra i ide iz prve :)

potpis, a najgori dan za hebanje po autu je nedjelja.......piša mi se i sere svakih 5 min i niš nemrem napravit do kraja, da ne govorim da ono kaj je inače rutina tad postaje znanstvena fantastika i napravim brdo štete a ništa koristi......e pa sad više ni gorivo ne točim nedjeljom....:rofl::rofl::rofl::rofl:

Posted

Kad primjećujem samoozljeđivanje u pokušajima ostavim sve u pizdu materinu i popijem pivu.

Kasnije ili drugi dan se praktički obavi samo od sebe ili kroz par minuta.

Posted
Kad primjećujem samoozljeđivanje u pokušajima ostavim sve u pizdu materinu i popijem pivu.

Kasnije ili drugi dan se praktički obavi samo od sebe ili kroz par minuta.

E ovo samoozljeđivanje mi je najjača stvar !! To je samo rezultat ne razmisljanja i ne koncentriranosti ako malo bolje pogledas..

Posted
potpis, a najgori dan za hebanje po autu je nedjelja.......piša mi se i sere svakih 5 min i niš nemrem napravit do kraja, da ne govorim da ono kaj je inače rutina tad postaje znanstvena fantastika i napravim brdo štete a ništa koristi......e pa sad više ni gorivo ne točim nedjeljom....:rofl::rofl::rofl::rofl:

Vidiš.. o ovome nisam niti razmišljao.. fakat nedjelja je zakurac kad trebaš raditi na autu.. Svaki put zeznem nešto. good point. :drink:

Posted

Kod mene ide prvo psovanje, od konstruktora do šefa na nebu, ak i dalje nejde, onda nahitavanje sa alatom, ak me netko slučajno zove na mob, dok sam u momentu živčanoće, mobač leti van iz garaže i nakon toga odustajem od svega, malo si predahnem, vratim se za sat vremena il čak drugi dan i dalje ide sve po loju

Posted
E ovo samoozljeđivanje mi je najjača stvar !! To je samo rezultat ne razmisljanja i ne koncentriranosti ako malo bolje pogledas..

Upravo to,to je prešlo granicu razuma kad pokušaš nešto na silu i jednostavno nikad ne ide. Najbolje o'ladit prije havarije,što sad kad si radim auto bez žurbe uvijek i napravim i sve prođe super.

Jedino zanimljivo u zadnje vrijeme što mi se događa je kad varim u kanalu s co2 bez jakne i sa običnim umjesto kožnim rukavicama.

Kako bi moj frend rekao "domaći" mi ulete u rukav ili u majicu pa bude veselica,osobito na tuširanju kasnije.

Posted
Upravo to,to je prešlo granicu razuma kad pokušaš nešto na silu i jednostavno nikad ne ide. Najbolje o'ladit prije havarije,što sad kad si radim auto bez žurbe uvijek i napravim i sve prođe super.

Jedino zanimljivo u zadnje vrijeme što mi se događa je kad varim u kanalu s co2 bez jakne i sa običnim umjesto kožnim rukavicama.

Kako bi moj frend rekao "domaći" mi ulete u rukav ili u majicu pa bude veselica,osobito na tuširanju kasnije.

il u tenisicu ili neke cipele kaj su zavezane, pa je step dance u garaži

Posted

Kad radim sebi... onda pretežno nešto bacim u vrt... il čekičem mlatnem po nečemu sto mi se nađe u blizini. Nakon toga živci na normali i idemo dalje....

Nekad pomaze da se ostavim tog posla na 10min i vrnem se.... al to je u rjetkim situacijama.

Na poslu...eh tamo nesmjem mlatit po drugim autima... tamo fasuje banak :) Važno da nepsujem

Posted

Kad ne ide idem se popišat, (piša mi se duže vrijeme ali nesvjesno to potiskujem da završim što sam počeo radit :lol: ) pojest nešto i vratim se radit. Onda ide :)

Posted

posto nemam takav posao da mugu ostaviti za drugi dan auto odem zapaliti pljugu i onda obicno iz prve namijestim a ako ne uspije to onda se jehbem ko kreten i jebem sve zivo, dodem doma nadrkan na cijeli svijet i odem spavati da se bezveze ne svadam s ukucanima...

a ako je moj auto upitanju ostavim ga da trune dok opet ne dobijem volju, zadnji put je stajao puna 2tj.

Posted
Njbolje je u nedelju, pogotovo kada ti sfali neka sitnica za zavrsiti posao a nista ne radi...

Ako nista ne potrgas nevidim problem jer racunam da neides radit bez osnovnih alata i pomagala koje tako i onako imas duplo ili troduplo

Posted

meni kad nejde onda si malo prekunem pol u sebi pol na glas i to samo birane svece i bogove (posto strpljenja i volje alata i donekle nekog zanja imam, ali kad puknem ne biram rijeci), a kad ni nakon tog nejde onda ovo prvo ponovim drugim redosljedom jer se ne sjecam kak je tocno islo prvi put plus pljuga. sva sreca da se to ne dogada cesto posto uz auto provedem skoro svaki dan minimalno bar 2-3h....

Posted

Ja uredno krvav odlazim od bilo kojeg zahtjevnijeg šarafljenja .. jednostavno ne pazim na sebe, nema veze sa koncentracijom. :)

Prije 3 tjedna završio u posjetu Draškovičevoj - tetanus cijepljenje i 2 šava na glavi, skalpirao se skoro na stražnji vezni lim :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...