Lim@ RS Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Mala anegdota, s banalnom stvari Kupio sam brisace, i krenuo ih montirat, po kiši... Nakon pola sata, pokisao kao crkveni miš, strgo i bacio brisace, skoro se upišo u gace Sutradan ih smontiro za minutu, i cudio se kako jucer nisam mogo napraviti istu stvar
Dottore Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Ja rijesavam s WD40 za sat vremena Posted via Mobile Device
GT Boca Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Ostavis sve, dodjes sutra i ide iz prve potpis, a najgori dan za hebanje po autu je nedjelja.......piša mi se i sere svakih 5 min i niš nemrem napravit do kraja, da ne govorim da ono kaj je inače rutina tad postaje znanstvena fantastika i napravim brdo štete a ništa koristi......e pa sad više ni gorivo ne točim nedjeljom....:rofl::rofl::rofl::rofl:
a112 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Kad primjećujem samoozljeđivanje u pokušajima ostavim sve u pizdu materinu i popijem pivu. Kasnije ili drugi dan se praktički obavi samo od sebe ili kroz par minuta.
jabolchica Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Popizdiš, opsuješ, pohićeš malo alata i vratiš se za pol čuke minimalno.
SVEN Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Kad primjećujem samoozljeđivanje u pokušajima ostavim sve u pizdu materinu i popijem pivu.Kasnije ili drugi dan se praktički obavi samo od sebe ili kroz par minuta. E ovo samoozljeđivanje mi je najjača stvar !! To je samo rezultat ne razmisljanja i ne koncentriranosti ako malo bolje pogledas..
Stepp Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 potpis, a najgori dan za hebanje po autu je nedjelja.......piša mi se i sere svakih 5 min i niš nemrem napravit do kraja, da ne govorim da ono kaj je inače rutina tad postaje znanstvena fantastika i napravim brdo štete a ništa koristi......e pa sad više ni gorivo ne točim nedjeljom....:rofl::rofl::rofl::rofl: Vidiš.. o ovome nisam niti razmišljao.. fakat nedjelja je zakurac kad trebaš raditi na autu.. Svaki put zeznem nešto. good point. :drink:
SVEN Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Meni najebenije u nedjelju. Nitko me ne jebe..mir tisina i ja uzivam
Lim@ RS Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Njbolje je u nedelju, pogotovo kada ti sfali neka sitnica za zavrsiti posao a nista ne radi...
_GOC_ Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Kod mene ide prvo psovanje, od konstruktora do šefa na nebu, ak i dalje nejde, onda nahitavanje sa alatom, ak me netko slučajno zove na mob, dok sam u momentu živčanoće, mobač leti van iz garaže i nakon toga odustajem od svega, malo si predahnem, vratim se za sat vremena il čak drugi dan i dalje ide sve po loju
killuminati Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 nema jačeg kad zazvoni mobitel, a ti taman lego pod auto.. :lol: što se tiče situacija kad ne ide, zapališ pljugu i ohladiš mozak.. za početak..
REVERCHON Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Kad neide ostavis sve i dodjes sutra,kao sa pocetka topica jer sve drugo je besmisleno.
a112 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 E ovo samoozljeđivanje mi je najjača stvar !! To je samo rezultat ne razmisljanja i ne koncentriranosti ako malo bolje pogledas.. Upravo to,to je prešlo granicu razuma kad pokušaš nešto na silu i jednostavno nikad ne ide. Najbolje o'ladit prije havarije,što sad kad si radim auto bez žurbe uvijek i napravim i sve prođe super. Jedino zanimljivo u zadnje vrijeme što mi se događa je kad varim u kanalu s co2 bez jakne i sa običnim umjesto kožnim rukavicama. Kako bi moj frend rekao "domaći" mi ulete u rukav ili u majicu pa bude veselica,osobito na tuširanju kasnije.
_GOC_ Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Upravo to,to je prešlo granicu razuma kad pokušaš nešto na silu i jednostavno nikad ne ide. Najbolje o'ladit prije havarije,što sad kad si radim auto bez žurbe uvijek i napravim i sve prođe super. Jedino zanimljivo u zadnje vrijeme što mi se događa je kad varim u kanalu s co2 bez jakne i sa običnim umjesto kožnim rukavicama. Kako bi moj frend rekao "domaći" mi ulete u rukav ili u majicu pa bude veselica,osobito na tuširanju kasnije. il u tenisicu ili neke cipele kaj su zavezane, pa je step dance u garaži
mariotdi Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 zadnji put nisam mogo airbag skinut pa sam namjerno udarao da opali u mene sreca pa sam na vrijeme otiso mehanicaru pa on dovrsio
Mattas Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Ostavis sve, dodjes sutra i ide iz prve so fakin true:thumbsup::thumbsup:
GonzoT5 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 meni ak neide maznem hladnu pivu pa onda opet probam,a ako tad neide onda maznem još par piva pa nastavim sljedeći dan.
Alfaludak Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 ostavim, prelistam kalendar sa golim tetama, malo razmislim o problemu, vratim se i napravim
WD40 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Kad radim sebi... onda pretežno nešto bacim u vrt... il čekičem mlatnem po nečemu sto mi se nađe u blizini. Nakon toga živci na normali i idemo dalje.... Nekad pomaze da se ostavim tog posla na 10min i vrnem se.... al to je u rjetkim situacijama. Na poslu...eh tamo nesmjem mlatit po drugim autima... tamo fasuje banak Važno da nepsujem
Trojan Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Kad ne ide idem se popišat, (piša mi se duže vrijeme ali nesvjesno to potiskujem da završim što sam počeo radit :lol: ) pojest nešto i vratim se radit. Onda ide
daracmk1 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 posto nemam takav posao da mugu ostaviti za drugi dan auto odem zapaliti pljugu i onda obicno iz prve namijestim a ako ne uspije to onda se jehbem ko kreten i jebem sve zivo, dodem doma nadrkan na cijeli svijet i odem spavati da se bezveze ne svadam s ukucanima... a ako je moj auto upitanju ostavim ga da trune dok opet ne dobijem volju, zadnji put je stajao puna 2tj.
SVEN Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Njbolje je u nedelju, pogotovo kada ti sfali neka sitnica za zavrsiti posao a nista ne radi... Ako nista ne potrgas nevidim problem jer racunam da neides radit bez osnovnih alata i pomagala koje tako i onako imas duplo ili troduplo
pelepelezg Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 meni kad nejde onda si malo prekunem pol u sebi pol na glas i to samo birane svece i bogove (posto strpljenja i volje alata i donekle nekog zanja imam, ali kad puknem ne biram rijeci), a kad ni nakon tog nejde onda ovo prvo ponovim drugim redosljedom jer se ne sjecam kak je tocno islo prvi put plus pljuga. sva sreca da se to ne dogada cesto posto uz auto provedem skoro svaki dan minimalno bar 2-3h....
meshin Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 E ovo samoozljeđivanje mi je najjača stvar !! To je samo rezultat ne razmisljanja i ne koncentriranosti ako malo bolje pogledas.. Ja uredno krvav odlazim od bilo kojeg zahtjevnijeg šarafljenja .. jednostavno ne pazim na sebe, nema veze sa koncentracijom. Prije 3 tjedna završio u posjetu Draškovičevoj - tetanus cijepljenje i 2 šava na glavi, skalpirao se skoro na stražnji vezni lim
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now