Jump to content

Recommended Posts

Posted

več drugi put bacio golf crijevo s IC-a dole....posljedica..neide nikud i dimi crno ko parnjača...sad sam stavio vulgaris šelnu pravu i zašarafio.

zbog čega baca dole to? neki preveliki pritisak mu je ili kaj?:huh:

Posted

veci tlak i slabe kopce.

na prvoj ibizi mi se to desavalo, kasnije su to rijesili sa drukcijim selnama. e te new version kopce/selne drze i crijevo ne ispada, al pusta :lol:

Posted

jel sve orginal ili si pravio?..ja sam imo s tim problema jel si nisam napravio rubove na cijevima...,uzmi one šelne što imaju vijak i maticu i stegni...,ove obične su sranje...

Posted

Čitao sam jednom negdje davno da je jedan tip imao takav problem, i riješio ga je tako da je nategnuo crijevo na cijev, uzeo dobar borer i dobar šaraf, protero ga fino kroz crijevo i cijev i to je to :lol: :lol: :lol:

Posted
Čitao sam jednom negdje davno da je jedan tip imao takav problem, i riješio ga je tako da je nategnuo crijevo na cijev, uzeo dobar borer i dobar šaraf, protero ga fino kroz crijevo i cijev i to je to :lol: :lol: :lol:

I onda je to super ... drži tlak u pm.. ! LOOOL:doh: ;)

Posted

Hansaflex, 70-80kn je komad ovisno o veličini. Za fi 76 su oko 70kn komad. Manje su jeftinije.

Ja sam na bijeloj driftalici SVE stavio te, fino prst u uho i boli te briga.

u2.jpg

Posted

Takve iste šelne u Tahografu sam lani plaćao duplo jeftinije. Ne znam da li su u međuvremenu eventualno poskupile, ako i jesu, ne vjerujem da su za 100%.

Posted

evo sad je dobro..stavio sam običnu neku malo bolju šelnu.mislim da budem kad uhvatim malo vremena skinuo IC dole i oprao ga...ko zna kaj bi imalo smisla da stavim neki veći..

Posted
ak nije do sad ispadalo a sad ispada znači da ti je sedak malo previše odvrnul trubo........:P:P:P

:naughty::naughty:

i to je točno...sad razmišljam o većem IC ali kolko sam uspio zaključit čitajući strane forume (TDI club,kerma,vortex i sl) to je isplativo kak oni to vele "Only worth doing on a highly tuned vehicle."

Posted
Hansaflex, 70-80kn je komad ovisno o veličini. Za fi 76 su oko 70kn komad. Manje su jeftinije.

Ja sam na bijeloj driftalici SVE stavio te, fino prst u uho i boli te briga.

u2.jpg

Takve imaš u svakom kamionskom servisu i jeftinije su nego u Hansaflexu

Posted

e kad smo kod pranja...jel dobro oprat IC vjerojatno nikad nije bio pran pa bi sigurno bilo rezultata nekakvih..ak se ne varam renda je to radio al nemrem nać topic...s čim je najbolje oprat i kako iznutra prema van,miniwashem ili čime?

Posted

Nitro ili ivasol ili penasol, ja bi nešto od ovo zadnje dvoje jer se rastapa u vodi, naliješ malo promučkaš ispereš vodom i tak dokle nebu čisto.

Posted

nakon pranja nitrom povrsina ostaje nekako mastna... Prao sam neke stvari i da dobro odere sve al opet ostane sloj masnoga....

Ivasol ako mislis onda prvo njega... šiknut cjelu litru (cca 35kn max) i dobro promuckat i izlit u neku posudu. Nikako uljevat ivasol ako si prije toga nalio vodu.... tad se stvara emulzija i nema efekta ciscenja...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...