fire Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 Ne treba nist kalibrirati opet osim ako stavi jako los kondenzator koji dobro vodi(tj ima mali paraleni otpor), tj pokvaren kond. No vidis da se moze ne plin voziti i boostati. A na hladno ce se popraviti kada se zmapira auto, prije nece biti to kak treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted May 5, 2010 Author Share Posted May 5, 2010 E, ali mijenjao sam kabel između, tako da je temperatura kabela promijenjena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted May 6, 2010 Author Share Posted May 6, 2010 skužio sam zašto mi se gasi na benzin hladan... EGO step size je bio 20%! Zato je lambda jako šetala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted May 6, 2010 Author Share Posted May 6, 2010 Inače električna shema im je za kurac... Nigdje se ne vidi kako EGT1 ide na MCP3208_CH5... To moraš biti baba gatara da vidiš.. :doh: Ili da je EGT2 MCP3208_CH4... :doh: MCP3208_CH6 mi je enigma. Kamo taj ulaz ide?! :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 na ch6 spojis sto zelis, isto kao i na 1,2,3,7,8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted May 6, 2010 Author Share Posted May 6, 2010 1236 su inače spojeni preko analognih pojačala? Koja neznam jesu li kod mene zalemljena... Zašto 45 nisu označili kao EGT, tj da se ne smiju koristiti... :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 ma nemoguce, pa ja sam mislio da je to visokosofisticirana profesionalana elektronika sa quality controlom na razini NASA-e, smd tehnologijom i sl.... kakva zabluda!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 kak vec nisi sam sebi dosadan :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 ma nemoguce, pa ja sam mislio da je to visokosofisticirana profesionalana elektronika sa quality controlom na razini NASA-e, smd tehnologijom i sl.... kakva zabluda!!!! Nije svemirska tehnologija. Ali bome nije ni cijena svemirska. I ono najbitnije, tko zna spojiti, sve savršeno radi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted May 6, 2010 Author Share Posted May 6, 2010 Hic, dosadan si... :doh: Elektronika je odlična. Dokumentacija je za kurac... A ti kao dobiješ sheme i svu dokumentaciju uz vipec? Moš mislit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Da, stvarno. Mozda zato sto TI NE TREBA!!! Nisam primjetio da nude shemu Porschea ili BMW-a, a platis ih 100 000€. ZATO JER RADE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 kak vec nisi sam sebi dosadan :doh: NIKAD! treba stvari staviti na svoje mjesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted May 6, 2010 Author Share Posted May 6, 2010 Da, stvarno. Mozda zato sto TI NE TREBA!!! Nisam primjetio da nude shemu Porschea ili BMW-a, a platis ih 100 000€. ZATO JER RADE. Zato ti nemaš nikakvog razvojnog utjecaja na Vipec, ne možeš dodati sebi specifične stvari, itd... Nema šanse da bi razvojnu elektroniku mijenjao za bmw-ovu ili bilo koju drugu... :drink: Gdje si ograničen onime što ta elektronika ima... Jedino zamjeram VEMS timu što im je dokumentacija za kurac i site za kurac, tražilica za kurac, i ako nisi u razvojnom timu ne možeš se snaći u njihovim žvrljotinama.. :drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted May 6, 2010 Author Share Posted May 6, 2010 BTW, imao sam ja bosch elektroniku sa autronicom za LPG i to nikad nije radilo kako spada... Zato sam sve počupao van... I ja sam najsretniji kad je sva elektronika u autu ili moja manufaktura ili ja ugradio... Znači 98% elektronike u autu je moja elektronika ili ja ugradio... Znači serijala je ožičenje signalizacije (sa mojim modifikacijama), ABS (sa mojom modifikacijom), airbag (on će vjerovatno van)... Sva ostala elektronika u autu je sa mojim potpisom. I jedino tako ju volim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 BTW, imao sam ja bosch elektroniku sa autronicom za LPG i to nikad nije radilo kako spada... Zato sam sve počupao van... I ja sam najsretniji kad je sva elektronika u autu ili moja manufaktura ili ja ugradio... Znači 98% elektronike u autu je moja elektronika ili ja ugradio... Znači serijala je ožičenje signalizacije (sa mojim modifikacijama), ABS (sa mojom modifikacijom), airbag (on će vjerovatno van)... Sva ostala elektronika u autu je sa mojim potpisom. I jedino tako ju volim.. Drugim riječima, sjeb* si sve što se sjeb*t dalo :rofl:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 zato se i ne vozis. A u kakvom sam ja razvojnom timu, ti mozes samo sanjati. 10000000 puta brze i kvalitetnije (NAGLASAK NA KVALITETNIJE) ce se ubaciti bilo koja smislena i potrebna funkcija u Vipec nego u bilo koji (BILO KOJI aftermarket ecu). Upravo zato imamo sve sto treba, PROVJERENO da radi i nema NIKAD ovakvih eskapada sa sranjima :D:D issssa ti..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 hic os mi mapirat P28 na celicu, rade to nego vems Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Te eskapade su samo kod G-a, on koristi GEMS, tako da nije neka referenca Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 GEMS - genetski modificirani VEMS :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 GeyMS :D:D:D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted May 6, 2010 Author Share Posted May 6, 2010 (edited) A kad ja sve što koristim utiliziram 100%... Neznam tko od vas (osim firea), ima bifuel/dual config, 3 switch ulaza (LC, FS, 2conf), WBO2, EGT, aktivni flyback, TC, 4 bobine, carp PC, climatronic/štoperice, smscommander, blabla, itd da ne nabrajam milijune žica po lanosu.. Da samo počupam svu elektroniku van, išao bi 0.1s brže na 400m zbog mase bakra od žica... 2hic: šupak će ti platiti danak zbog toga... Edited May 6, 2010 by mr_G Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jashim Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Fakat ste obojica naproni ( G i Hic ), fino da riješite svoje prepirke jednom zauvijek uzmite ravnalo, napišite svoja imena gore i fotografirajte ih pored svojih pimpeka da vidimo tko je veći baja i bok. Stvarno zakenjate svaki topic sa svojim prepucavanjima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 a to ti treba ko prst u guzici vidim. bolje da se vozis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Fakat ste obojica naproni ( G i Hic ), fino da riješite svoje prepirke jednom zauvijek uzmite ravnalo, napišite svoja imena gore i fotografirajte ih pored svojih pimpeka da vidimo tko je veći baja i bok. Stvarno zakenjate svaki topic sa svojim prepucavanjima da tata, hvala sto se brines :D:D:D a sto citas nabijem te odi u gey is not ok pa tamo jebi Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Te eskapade su samo kod G-a, on koristi GEMS, tako da nije neka referenca GEMS - genetski modificirani VEMS :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now