doggy Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Mrgude jel ti paše 225/40/18? Mogo bi ti izsponzorirat tu dimenziju nove gume za 450kn komad preko Sport auta d. ako ti odgovara Jebiga da nije recesija riješili bi za đabe. Al ako ode par setova sigurno ce jedan biti gratis:naughty::driv_ing::driv_ing:
Brklja Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Mrđo, imam ti ja 225/35/18 2kom u garaži, ubijeni su rubovi od paga ali gazne površine ima još pun kufer. Mogu ti dofurat u autoškolu
rio_cyber Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 ak ne rjesite killer javi znas da ima robe neke navek a ima i gotove fitinge za stackanje serijski istih 1+ 1 = 11
mrgud Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 (edited) Hvala svima na info! Javim se kad skombiniramo kak smo i gdje s čim... 2 Brklja, vidimo se poslije škole dođi na koš, ponesi loptu (dođem do tebe po njih) Mi krećemo u petak cca 5 ujutro Idemo s priksama pa nebu jurnjave... Možemo se čut putem, pa konvoj 2 Drndak ovaj put ne spavamo zajedno zadnji put si prdio, a i imaš dlakave noge... baš si fujtača... ono... danas se malo radilo... PS 2 Jabooka- odi s nama, imamo u med kitu aspirina, tak da ne brineš :naughty: Edited April 27, 2010 by mrgud
Bega Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 danas se malo radilo... :naughty: Pa vi sve morate rašarafiti!:doh: :thumbsup::lol:
mrgud Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Ekipa je trenirala u Kragujevcu prošli vikend... ovako izgleda staza
semper Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 RHD nije toliki problem, ali traži naviku. Motorika ti je za LHD prirodna, kod RHD ti ipak uzima malo memorije. Sve je super dok ti u vožnji (normalnoj) recimo ne zazvoni telefon... fulaš brzinu, upališ brisače umjesto žmigavaca itd... Lagao bi kad bi rekao da nije hendikep, al bi bio jadan kad bi se na to izvlačio. Ima svojih prednosti. Relativno brzo se privikavam. Kakav je Skyline? Jako miran i staložen u driftu. Nema tolike eksplozije momenta, vuče dosta linearno i "od nule". Tranzicija je puno mirnija, nema trzanja... manje moram raditi da bi dobio isti ili sličan efekt kao sa SX-om. Ali jako su blizu, SX je nešto lakši, ali ima malo veću turbo rupu... Imamo još posla na ovjesu, sa set-upom, ja se moram osloboditi... Nije mi svejedno punit drugu na blokadi i jurit bokom prema stupu ili gumama... Jedan od najvećih problema su gume- 18'' rabljene za drift nije lako naći. To do lista nam se za sada svodi na klasične magije oko prednjeg ovjesa (male tajne dobrog drifta), moramo izbaciti srednji lonac jer ne čujem motor kad sam u twin driftu, staviti dodatni hladnjak ulja za sigurnost motora i takve neke sitnice... Cilj i želja nam je prije svega popularizirati drift i podići sve zajedno na noge. Potaknuti i druge tvrtke da uđu u sličan projekt. Links je odradio vrhunski posao, dečki su zakon i mislim da je ovo prilično važan auto ne samo za mene, Debelog i Links Team nego općenito za drift i utrke ubrzanja kod nas. Dokaz da je nešto ovog tipa moguće i dobrodošlo. Također, Molydon nam puno pomaže oko guma i montaže, mediji su zainteresirani... a kroz sezonu bi se trebali uključiti još neki sponzori... :thumbsup: Puno se radilo na ovome i razultati se polako pokazuju. Ciljevi postoje, idemo pun gas! Pozitivan sam što se tiče sezone, ali i realan. Konkurencija na KOE je žestoka, kao što je i Toninho rekao... domaći dečki na CDC- u se voze jako dobro, Slovenci nam i ove godine dolaze... Marino je u procesu završavanja E30 V8, Zax se vraća driftu sa jednim meni jako dragim autom ( ), Foler je počeo voziti kao lud, Gjuro je u špici sa Hačijem, Toninho se isto prilično udomačio... da ne nabrajam, svi ti dečki su napaljeni na sezonu i jedva čekam Split, Zagreb, Osijek... domaću publiku :naughty: alaj sam ga razvezo... I wanna thank the academy... :lamo: Nadam se da će za nama u Kragujevac potegnuti još desetak navijača sa kamerama i fotićima pa da vam prenesemo atmosferu. :naughty: i hrvatski drift stig kao iznenađenje
jabolchica Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Kaj kmečiš? Odi sa nama, bar bu nas neko mogao voziti!(a ti nesmiješ piti alkohol ) Objasnila sam ti sve u subotu, jebiga. :dry: @ Mrgud - Hahahahahahaha :lol: :lol: Posted via Mobile Device
Dinnek Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 jel se smije znati koliko auto dođe novaca, r33 i r34? pošto se sad vidi da ih se može dovesti, možda bi bilo još zainteresiranih... :thumbsup:
Ozy Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 i hrvatski drift stig kao iznenađenje LOL tko je to? :lol:
mrgud Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 jel se smije znati koliko auto dođe novaca, r33 i r34? pošto se sad vidi da ih se može dovesti, možda bi bilo još zainteresiranih... :thumbsup: Zainteresiranih za kaj? Uvoz? http://www.google.com (ne šalim se) http://www.mobil.de http://www.ukcarads.co.uk http://www.pistonheads.com nitko nije nikad rekao da je nemoguće, al da je lako to sigurno nije. But where there's a will, there's a way
Ozy Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 (edited) Foler je svakim danom sve bolji. Nastupat će sa 2. po redu najslabijim autom. Prvi je Marino na ljestvici po najslabijem autu. Edited April 28, 2010 by Ozy
GoranE46 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Sjećaš se ti Mrđo Dacie Logan iz Kragujevca:D:D:D
Rockatansky Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Ekipa je trenirala u Kragujevcu prošli vikend... ovako izgleda staza Onaj zadnji zavoj na prijelazu s crnog na bijelo izgleda kao da je neki kanal po sredini kako auti upadnu.
Toninho Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Zagreb ima gradonačelnika, a ima ga i Kragujevac. Grad uskače kada treba: PROMOCIJA KING OF EUROPE KRAGUJEVAC 2010 - ABS SHOW
biciklist Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Zagreb ima gradonačelnika, a ima ga i Kragujevac.Grad uskače kada treba: mi imamo maksimirski stadion :drink: zivio bandic :doh:
Sico Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 uuuuuf mrgude, skoro sam se razocarao u tebe, ali ove zene su sve ispravile. Posto ja necu ic, jel bi mogo uslikat sve cure po redu, uzet brojeve telefona, vidit jel su im svi zubi na broju i onda mi to prosljedit?
TomiTraktor Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Cesta od BG do Kragujevca izgleda ovako sad mi javio kolega cesta od BG do Kragujevca je autoput 114km, zatim imas jos nekih 15km autoputa i jos mozda 10km bez autoputa, nisam odmah video
tcode Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Nije baš skroz OT, nadam se da mi neće nitko zamjeriti
semper Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 LOL tko je to? :lol: pa ne smije se znat pravi identitet. sve što znamo je da će driftat u crnom odijelu i crnoj darth vader kacigi. :busted_cop: i fordu
Bega Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 pa ne smije se znat pravi identitet. sve što znamo je da će driftat u crnom odijelu i crnoj darth vader kacigi. :busted_cop: i fordu LOOOOOOLLLL!!!!!!!!!!
Toninho Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Semper nasjeo si.... Black Stig je mrtav, utopio se... Ovo je fake Black Stig :lol:
niknejm Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 ja ga vidio neki dan i fotkao, al nije bio u fordu :lol: p.s. Puno srece domacim deckima na natjecanju.. donesite doma nekaj svjetlucavo (ak treba ukradite )
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now