Booster Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 (edited) Pošto sam ovaj tjedan stavio "sporcku" granu na auto rekao sam auspuharima da mi malo stišaju auto (bio je full protočan ispuh i to je grgljalo too much). Sad su oni meni stavili prednji lonac od pola metra...kao da priguše međudtim nisu ga puno prigušili (po pitanju glasnoče) ali brijem da su ga dosta ugušili jer bi to trebalo malo jos bolje ic. Sad sam mislio otic tamo nek mi vrate prvi protocni lonac a zadnji da skemijaju da ne bude protocni jer mislim ce tak bit tiši a nece ga toliko tušit. Molim vaša mišljenja, preporuke, filozofije i ostalo :thumbsup: Edited May 8, 2010 by Booster Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markus Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 Da bi utišo auto treba ti i srednji lonac.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 tocnije rezonator... da ubije bas ono sta tebi smeta, tj, sitasta cjev u loncu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 trebas klasicna 2 protocna lonca i to je to u biti zadnji lonac najvise znaci sto se tice zvuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Booster Posted May 8, 2010 Author Share Posted May 8, 2010 pa imao sam 2 klasična protočna pa je bilo prebučno....na tehničkom sam sa orinđiđi granom prošao onak na molim te, a murija me haltala zbog buke...a sad s ovom granom se još više drači. Još jedna stvar, kad pustim gas detonira mi iz auspuha...prije sam mislio da je to zbog protočnog...mada sad na zagušenom opet isto Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 Probaj u MK auspuhu u Savskoj, ja sam sa glasnoćom zvuka zadovoljan i nisam imao problema do sada po tom pitanju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 čovjek je u virovitici btw stave se srednji i zadnji top što duži i što veći u promjeru da se maximalno stiša auto, full protočni naravno. Kad se tak napravi na normalnoj vožnji ne bi smio vrištati Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 Isprike, nisam gledao lokaciju... :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 Ako ne želiš onaj bas i otpadanje glave kad pustiš gas onda moraš ugraditi srednji lonac tj. rezonator koji je proračunat za tu litražu i taj motor da ubije baš te određene frekvencije ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 Buster care, pročitaj što smo pisali Peroturbo i ja u njegovom Lupoturbo topicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Booster Posted May 9, 2010 Author Share Posted May 9, 2010 Buster care, pročitaj što smo pisali Peroturbo i ja u njegovom Lupoturbo topicu. Kad je to bilo, nisam nista uspio nac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Kad je to bilo, nisam nista uspio nac evo i ja sad pokušao naći ali ništa.. moguće da je obrisan topic na zahtjev vlasnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Booster Posted May 10, 2010 Author Share Posted May 10, 2010 evo i ja sad pokušao naći ali ništa.. moguće da je obrisan topic na zahtjev vlasnika. ajde onda jedna mala recitacija u kratkim crtama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi555 Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 Mislim da bi trebao biti čim duži srednji lonac, ali nikad ti auto neće biti "tih" ako će lonci biti protočni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 bi'će do 3-4 krpm sa normalnim doziranjem gasa, preko će vrištat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 2 protočna i bok...sa zadnjim loncem sa obzirom na njegovu konstrukciju reguliraš zvuk....što je je po volumenu veči auto če bit tiši...ak staviš dva izlaza na loncu još češ ga dodatno stišat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 (edited) Pogledaj moj ispušni isitem odn popis tu: http://www.drift.hr/forum/showthread.php?t=56 Auto je doslovno tih kao serijala u laganoj vožnji i na lehru naravno, najuži dio sistema je 70mm ne uključujući ispušnu granu. Jedino je glasan kad gasiram, evo kako se to čuje snimljeno na N85 koja najviše upeca visoke tonove.. YouTube - S14a Silvia SR20DET twin exit ovo je snimljeno dan kad sam pokupio auto od Laste (dim gorenja vune). A ovako se čuje sa samo zadnjim JapStyle loncem::frusty: Edited May 11, 2010 by Ozy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Booster Posted May 11, 2010 Author Share Posted May 11, 2010 (edited) bi'će do 3-4 krpm sa normalnim doziranjem gasa, preko će vrištat tak i treba bit...po gradu kulturica a van grada :naughty: 2 OZY: Malo baca plavo iza a? znaci drugim rjeceima odem kod Laste, kazem sta hocu i oni mi sloze tak auspuh? (s 20% popusta za forumaše) Edited May 11, 2010 by Booster Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gin147 Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 Bas sam planirao ic kod laste da skinem kat itd i isto tako srednji lonac napravim da ne grmi jer sam skuzio da mi je auto zagusen a nezelim da grmljavina bude iza mene a neidem .. napravljen full protocni lonac sa nastavkom fi 100 pod koso odrezan a cijev od srednjeg do zadnjeg je po serijali fi 55 ...pa cu sad skemijat nes i idem skocit do laste da vidim kaj cemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 Bas sam planirao ic kod laste da skinem kat itd i isto tako srednji lonac napravim da ne grmi jer sam skuzio da mi je auto zagusen a nezelim da grmljavina bude iza mene a neidem .. napravljen full protocni lonac sa nastavkom fi 100 pod koso odrezan a cijev od srednjeg do zadnjeg je po serijali fi 55 ...pa cu sad skemijat nes i idem skocit do laste da vidim kaj cemo. ak imaš katove na autu dovoljan ti je jedan protočni lonac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 2 OZY: Malo baca plavo iza a?znaci drugim rjeceima odem kod Laste, kazem sta hocu i oni mi sloze tak auspuh? (s 20% popusta za forumaše) mene baš ovaj filmić zabrinuo pa sam pitao na nekoliko strana i rekli mi da ne brinem da je to zbog novog auspuha. tako je bilo tj. dana max i nema više.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gin147 Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 ak imaš katove na autu dovoljan ti je jedan protočni lonac Znaci da poskidam sve dole kako je u planu i ostavim samo zadnji ovaj protocni kaj sam napravio ? .. mislim da ce to bit prejako... Mislio sam ostavit srednji lonac i ostavit zadnji full protocni i to je to.A i znas koliko prigusivaca ima na 147 pa kad to poskidam sve osjetit ce se da ga jebem al opet nebih da je buka velika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 (edited) pa da, kat dole, jedan srednji i full protok iza.. sve drugo će bit urlajuće.. ako ne staviš srednji, može se očajno čut i imat onu visoku frekvenciju od koje ti se glava pretovri u vodeni balon, a sa srednjim će na konstantnom gasu biti podnošljivo, gotovo tiho, a kad pričepiš onako kako i treba.. samo mislim da ti je nastavak 100 zericu prevelik.. Edited May 12, 2010 by killuminati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 Znaci da poskidam sve dole kako je u planu i ostavim samo zadnji ovaj protocni kaj sam napravio ? .. mislim da ce to bit prejako... Mislio sam ostavit srednji lonac i ostavit zadnji full protocni i to je to.A i znas koliko prigusivaca ima na 147 pa kad to poskidam sve osjetit ce se da ga jebem al opet nebih da je buka velika. problem če bit ak sknieš kat oko lampice koja prijavljuje grešku na sustavu za ubrizgavanje...katovi su kontrolirani preko lambdi i ako ih nema ECU če prijavit grešku za njih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now