Tomo Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 (edited) Vettel car Vozi na cetvrtom mjestu ... Bez kocnica s manje gasa, vozi 2 sekunde sporiji krug nego inace ali povecava prednost naspram sumahera i zavrsava na 3 mjestu :thumbsup: Edited May 9, 2010 by Tomo
KA2001MR Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 neznam di si vidio da povećava prednost u odnosu na schumachera, al mu svaka čast. inaće ferrari me razočarao, nisu ništa poboljšali bolid i samo zahvaljujući sreći su dograbili drugo mjesto
Gabre Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 koji je schumi car, skulirano ispred buttona, bez trunke nervoze ili cimanja i slično.. na kraju dugme odustao i vozio se iz njega
msporis Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 al massin trkaći inžinjer je kraaaaaalj.... još se sjećamo onog 'massa, baby, cool down', a danas....' You're half second faster with a broken front wing. I think we have found the solution' :rofl:
Gabre Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 pao sam s kauca na tu izjavu, vidit ces ferrarije na sljedecoj utrci sa zasukanim prednjim spliterom
Lamb of God Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Vettel car Vozi na cetvrtom mjestu ... Bez kocnica s manje gasa, vozi 2 sekunde sporiji krug nego inace ali povecava prednost naspram sumahera i zavrsava na 3 mjestu :thumbsup: Kad su Vettelu počeli problemi Schumacher je bio 23 sec iza a na kraju,4 kruga kasnije 11 sec iza tako da - WTF? Inače dosadna utrka za poludit!!Zato se čeka se Monte Carlo sljedeći vikend!!:naughty:
BABA Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Ja velim da je Schumi u Ferrariju da bi bilo svega, ne mora ni bit u najbržem Renaultu, samo da nije u ovoj krami mercedesovoj
Lamb of God Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Ja velim da je Schumi u Ferrariju da bi bilo svega, ne mora ni bit u najbržem Renaultu, samo da nije u ovoj krami mercedesovoj Posložit će on to sve za sljedeću sezonu
Tomo Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Kad su Vettelu počeli problemi Schumacher je bio 23 sec iza a na kraju,4 kruga kasnije 11 sec iza tako da - WTF? Inače dosadna utrka za poludit!!Zato se čeka se Monte Carlo sljedeći vikend!!:naughty: prvi krug kad je poceo pustat gas i laganije vozit i dalje je imao bolje vrijeme od šumahera ... Na kraju kad je totalno poceo pustat gas i vozit ziheraski je šumi poceo smanjivat razliku
maredo Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Ja velim da je Schumi u Ferrariju da bi bilo svega, ne mora ni bit u najbržem Renaultu, samo da nije u ovoj krami mercedesovoj Neki su govorili da bi Šumaher i u tačkama bil prvak....kak je onda mali kolega u istom bolidu sve utrke ove sezone ispred njega?
msporis Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 nakon što je tri godine umjesto bolida formule 1 vozio Fiat Cromu, treba ipak neko vrijeme da se privikneš na bolid. pogotovo obzirom na to koliko se bolid promjenio od 2006 godine kad je zadnji put vozio. a kao što si vidio u ovoj trci, bio je brži od rosberga. na svim treninzima, na kvalifikacijama , i konačno, na utrci a ovo s tačkama nitko nije tvrdio, osim eventualno u šali... jer ni u ferrariju nije pobjeđivao kad taj bolid nije bio konkurentan, ali je uvijek izvlačio maksimum.
Outlaw Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Neki su govorili da bi Šumaher i u tačkama bil prvak....kak je onda mali kolegau istom bolidu sve utrke ove sezone ispred njega? Ti ne kuzis, to je zato jer je sad ostario i izgubio formu. Inace je on najbolji svih vremena i svi mu sisu kitu. Npr verstapen, rubens, herbert, massa, itd :lol:
Outlaw Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 a kao što si vidio u ovoj trci, bio je brži od rosberga. na svim treninzima, na kvalifikacijama , i konačno, na utrci Kad se uzme u obzir koji je sve to biznis i koja je bila pusiona sto je u startu sezone Nico bio toliko bolji (mislim da i sam znas na sto mislim), ne bi se uopce cudio da Nico sad ima losiji bolid :lol: Pare pare pare :lol:
msporis Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Kad se uzme u obzir koji je sve to biznis i koja je bila pusiona sto je u startu sezone Nico bio toliko bolji (mislim da i sam znas na sto mislim), ne bi se uopce cudio da Nico sad ima losiji bolid :lol: Pare pare pare :lol: :haha: da nemaš malo britanske krvi, a?
Outlaw Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Ne kazem da tvrdim da je tako. Samo kazem da se ne bi cudio. A ako je tebi tako nesto smijesno i nije ti jasno da bi takav potez bio sasvim "razumljiv", to je samo tvoj problem
13snc Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 da da.. baš Schumi nije sjeo u bolid od 2006.. pa u ferrariju je non-stop testirao..
msporis Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 da da.. baš Schumi nije sjeo u bolid od 2006.. pa u ferrariju je non-stop testirao.. u ferrariju je testirao nešto malo 2007 godine, a sljedeći put tek 2009 kad je trebao zamijeniti massu, i to onda sa bolidom iz 2008 jer su testiranja zabranjena tokom sezone. a za ovu sezonu se pripremao i sa GP2 bolidom jer nije smio sa f1 bolidom - sva testiranja zabranjena tek do službenih termina u ferrariju je više radio na razvoju cestovnih auta i testirao iste, i iz zahebancije vozio moto trke i testiranja đe je i shebo vrat. o tome koliko je prilagodbe potrebno... sjetite se prošle godine fisichelle u ferrariju. a nije imao stanku, samo je promjenio bolid... i bio sporiji s ferrarijem nego sa force indiom!
Gabre Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 malo je nadobudno misliti da netko samo tako može sjesti u bolid nakon 3 godine pauze, i to u potpuno novi bolid ja garantiram da će od sredine sezone pa na dalje Schumi izvuci max iz bolida. danas se vidjelo da mu pomalo sjeda bolid i da će vozit garantirano bolje u iducim trkama. on i ross brawn jednostavno ne mogu sjebat stvar. ali nisu ni cudotvorci pa da s novom momčadi, novim bolidom, novim pravilima, odmah sjednu na postolja..
BaGy Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 a da ste se malo informirali znali bi da je danas schumi prvi puta vozio u bolidu koji je modificiran po njegovim zeljama...vi kenjajte koliko hocete...najbolji vozac forumle 1 svih vremena...i to se ne temelji na lazima i picke materinama vec na pobjedama!!! Mali vettel je isto lud ko puska!!! na njemackoj televiziji mi je najjaci bio "brzi smo, samo da kanta izdrzi" :rofl::rofl:
maticCRO Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 long story short- Hamilton sjeban btw fakat je dosadna utrka bila, ovo s Schumyem i Gumbićem je bilo fora, a netko je napisao jedva ceka Monte Carlo, pa to je naaaaaaajdosadnija utrka pocevsi od Škoda cupa do F1 ...
Gabre Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 monte carlo je zanimljiv JEDINO ako bude kiše.. Kao one jedne godine kad je Panis pobijedio, i sveukupno trku završilo 5 bolida, tako nešto
Mattas Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Šta ste se uskenjali po Schummiju. Nije on još niti počeo kako treba. A svi Mclaren loveri šute sad kad vide da crnac nije talenat kakvog su ga svi predstavljali i gazili u istoj momčadi po tadašnjem prvaku Alonsu. Meni je jedino žao da Schummi ne vozi ferkana jer Ferrari je jedini brand u formuli koji prodaje aute da bi se mogao utrkivati dok se ostali utrkuju da bi prodavali aute:P
alenp Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Utrka dosadna, Mclaren jako brz u svim segmentima pogotovo na pravcu ali isto tako unistava gume iz nekog razloga. Red bull brz u svim segmentima a ko fol aerodinamika je odlicna u svakom slucaju imaju jako jako dobar bolid sad. Ferrari bas i nije u nekom sjaju, brzi Red bulla ili Mclarena nije, dok je brzi od mercedsa sigurno. Mercedes je osrednji definitivno brzinom ne parira prvom trojcu i jos ih jebe trakcija, sve u svemu ove sezone netko iz Mclarena ili Red bulla prvak.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now