Outlaw Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 I samo da ovim pametnima ustedim malo truda... Gledao sam utrku, pogledao snimku par puta i da svi na svijetu misle suprotno ja svoje misljenje sigurno necu promijenit jer nema tog boga koji ce mene uvjerit da je ovdje Webber kriv :lol: I to je to, da se ne prepiremo, sto se mene tice EOD... A to sto vi svoje misljenje potkrepljujete ili jos bolje formirate tek nakon sto netko drugi kaze isto govori za sebe Dakle ono je moje misljenje, vi imate svoje i to je to...:thumbsup: U svakom slucaju odlicna trka, deckima iz Mclarena :thumbsup: Da bar jos Ferari ulovi korak s RBom i McLom...
msporis Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 ja sam svoje mišljenje formirao još na utrci, skupa sa svima koji smo zajedno gledali. i isto tako se neće promjeniti. al meni drago kako god, jer je Deda dobio poziciju, još da je i webber krepo bilo bi postolje
Outlaw Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 pa recimo kod pretjecanja buttona, treći ili četvrti zavoj koji su vozili usporedno, desni zavoj. button na unutarnjoj, hamilton na vanjskoj, i uredno se hamilton maknuo jer je vidio da ovaj nemože inače proći zavoj bez da ga udari A bas si nasao usporedbu :lol: Ajde pogledaj u kojem trenutku se to Hamilton "maknuo" i na koji nacin i kad je to Vettel "ocekivao" da bi se Webber treba i gdje maknut :lol: Nema veze nikakave jedno s drugim... No as I said, EOD
KA2001MR Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Ja ne znam koji vi to filmic gledate...:lol: Da Webber ide u lijevo zatvarat, ali to je sve prije nego je Vettel kraj njega, cim je vettel kraj njega ne ide vise na njega nego drzi pravac i tocno se vidi da Vetel relativno "naglo" skrece u desno dok je kraj njega. Ako je to vama normalan nacin preticanja onda sam ja ocito lud ili sam neku drugu F1 pratio godinama :lol: Pretjecanje u kojem se vozac koji brani poziciju mice da bi vozac koji ga pretice imao bolji ulaz u zavoj, majko mila koje ideje se tu pisu :lol: Vettel je mogao drzat taj pravac do kocenja i kocit kasnije, tj. preci potpuno Webbera i tako si stvorit mjesto za manevar u desno ili sto god vec zeli. A ne se zabit u momcadskog kolegu jer je pretpostavio da ce mu ovaj citat mislit i napravit mjesto. Da mi je samo znat gdje ste se vi to nagledali takvih pretjecanja o kojem tu pricate :rofl: Sto se tice momcadi i njihovog stava, ta momcad je za mene nula od danas :no2: Lijepo je Hamilton sve rekao evo tu se na više primjera vidi kako se preteknuti vozač malo makne, baš da nebi došlo do ovoga što se danas dogodilo, jedini koji baš nije odmah popustio je OPET webber u pretjecanju masse
Dado-350Z Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Da kužite malo bolje vožnju nebi vam palo na pamet okriviti Vetela 2dominik S obzirom na tvoje iskustvo u auto utrkama nažalost vidim da nekontaš neke stvari u vožnji(za telemetriju svaka čast) A s druge strane vidi se i po faci Webera da se osjeća krivim jer je bio tvrdoglav i nije htio pustiti a izgubio poziciju,jer mu Vetel bio toliko u zavjetrini blizu da je bilo neminovno pretjecanje ali Weber nije htio ostaviti centimetar prostora. Kažem vam svima Weber se bude ispričao jer on u sebi zna da je on uzrok sudara a da neki od vas imaju malo više osjećaja za volan znali bi o čemu pišem. Ali također s druge strane mogu vas razumiti vi koji nemate talenta za volan nemožete ni razumiti ovo što pišem.Neželim nikoga vrijeđati ali meni je situacija toliko jasna da nemogu razumiti kako vama nije.MIR SVIMA
msporis Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Da kužite malo bolje vožnju nebi vam palo na pamet okriviti Vetela 2dominik S obzirom na tvoje iskustvo u auto utrkama nažalost vidim da nekontaš neke stvari u vožnji(za telemetriju svaka čast) A s druge strane vidi se i po faci Webera da se osjeća krivim jer je bio tvrdoglav i nije htio pustiti a izgubio poziciju,jer mu Vetel bio toliko u zavjetrini blizu da je bilo neminovno pretjecanje ali Weber nije htio ostaviti centimetar prostora. Kažem vam svima Weber se bude ispričao jer on u sebi zna da je on uzrok sudara a da neki od vas imaju malo više osjećaja za volan znali bi o čemu pišem. Ali također s druge strane mogu vas razumiti vi koji nemate talenta za volan nemožete ni razumiti ovo što pišem.Neželim nikoga vrijeđati ali meni je situacija toliko jasna da nemogu razumiti kako vama nije.MIR SVIMA potpis od riječi do riječi :thumbsup:
Outlaw Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 2 K2001MR: Ja nigdje ne vidim nista slicno. Jel ti vidis GDJE, koliko prije zavoja je Vetel skrenuo na Webbera koji je vozio na RAVNICI dosta prije zavoja RAVNO?
Outlaw Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Ti Dado mora da imas onda vise osjecaja za voznju od Hamiltona A naravno i msporis koji je opet nasao nekog kog ce potpisat :lol:
Dominik Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 a ti si pun iskustva s trka, mos misliti, daj oladi malo ja sam dovoljno puta bio kod sudaca i obajsanjavao skupa s Marinom njegove poteze vjeruj da bi te u trci pobjedio s 200ks autom i 5 auta na stazi a red bull oficijalno, pa normalno da ce izjave biti neutralne Vettel je imao problema s antiroll sipkom a ne rollbarom na kvalifikacijama
Outlaw Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 (edited) Aj da se maknemo malo s te teme sudara... Evo jos nes zanimljivo... Uz ove fore s gorivom u McL, evo i u RBu ista stvar kao. http://www.f1racing.com.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=3111:webber-je-u-trenutku-sudara-bio-u-modu-za-tednju-goriva&catid=58:najnovije-vijesti&Itemid=86 Jebeno zvuce sad te fore s gorivom. Kao nema vise momcadskih odredbi, bla bla, ali zato ocito u svim momcadima mogu kalkulirat s tim forama za gorivo. Jednom vozacu kazu da nema goriva i da mora na drugu mapu i to je to... Ovaj prvi ga prede jer on kao ima vise goriva kao i moze vozit brze :lol: Kad su na presici pitali vozace koliko ste imali goriva na kraju, nemaju pojma :lol: Dakle momcad ih preko toga sad moze lijepo karat kako im pase... EDIT: to bi isto moglo objasnit "facu" Webbera koji je octio shvatio da zele smjestit da ga Vettel prode i bok... Ali se nije dao Ko ni Button. Carevi oba... Da me ne bi vukli za jezik, to naravano nagadam bezveze, jer je ovako sve skupa zabavnije :lol: Edited May 30, 2010 by Outlaw
msporis Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Sam mark webber je za kvalifikacije rekao 'It should have been me on P2' a kaj se kvara tiče citiram šefa momčadi, od tuda prepiso Team principal Christian Horner later revealed: "It looks like it was the roll-bar linkage. With no control over the roll of the car, as soon you turn in the car just rolls over. So he just locked the inside front wheel as it stuck up in the air."
KA2001MR Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 2 K2001MR: Ja nigdje ne vidim nista slicno. Jel ti vidis GDJE, koliko prije zavoja je Vetel skrenuo na Webbera koji je vozio na RAVNICI dosta prije zavoja RAVNO? evo npr. kad je hamilton pretekao coultharda. al ok nebitno ja imam svoje mišljenje ti svoje, nema smisla tupit jedan drugom suprotno kad mišljenja nebudemo promijenili:D al eto uvijek je dobro poslušat svako stajalište, činjenica je ta da je red bull najviše spušio zbog toga i da je to njihov problem, za koji se bojim da će promijenit cijeli odnos u momčadi. mislim da bi tu moglo bit gore nego hamilton/alonso u mclarenu
doggy Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Moje viđenje situacije. Red bull kao momčad bi trebao dati upute vozacima što da rade a ne da se medusobno kolju na stazi. Ako su vec team, teamu je u interesu što bolji plasman, a ne sudar. U tom krugu je weber prešao na štednju goriva, zato je bio sporiji i zato ga je vettel išao preći. Glupo od momčadi da nisu javili weberu da ga propusti, ili vettelu da ga neprelazi. Weber je napravio jako glup potez, jer mogo se maknut bez problema, a namjerno je zatvarao vettela da ga neprede. Vettel se nije snašao i lupio ga je. Zašto je to napravio nikad nece saznati i nikad ovu situaciju nece razrijesit jer su tvrdoglavi konji koji žele krunu za sebe. A kolko sam iz vožnje vidio weber je dosta stabilniji i iskusniji dok mu je netko na repu, dok je vettel vrlo lako izgubio poziciju. Zato da je vettel otisao naprijed, vozio bi vjerojatno do kraja svoju utrku, a weber bi zadrzavao mclaren i vjerojatno završio drugi.
msporis Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 (edited) još jedna zanimljivosti Q: Is it true that the team gave instructions to Mark Webber’s race engineer to let Sebastian Vettel pass because otherwise Lewis (Hamilton)would be able to overtake?HM: That is not correct, because that would mean a team order. We informed Mark about the situation and it is for the driver to decide. The fact is that if Sebastian hadn’t passed he would have been overtaken by Hamilton. Dakle Webber je znao da je sporiji od Vettela, i znao je da Vettel mora proć jerbo će ga inače Hamilton preteć, obzirom da je webber bio bitno sporiji od Vettelja i Hamiltona. Gledano boldani dio, u biti je Webberu dana indirekta naredba da pusti Vettela a ovaj nije htio sam tak prepustit pobjedu pa sjebo sve skupa. Što objašnjava zašto je bio tak pokisao, jer zna na koga će se derat šefovi u red bullu i ko je od njih dvojice fasovao Edited May 30, 2010 by msporis
Outlaw Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Sam mark webber je za kvalifikacije rekao 'It should have been me on P2' a kaj se kvara tiče citiram šefa momčadi, od tuda prepiso Da, samo da vise znas o autima znao bi da ti je Domnink dobro rekao i da tu u citatu fali rijec ANTI prije "roll bar LINKAGE"... Ali jebiga desi se kad se stalno nes prepisuje i potpisuje al ok nebitno ja imam svoje mišljenje ti svoje, nema smisla tupit jedan drugom suprotno kad mišljenja nebudemo promijenili:D al eto uvijek je dobro poslušat svako stajalište :notworthy::notworthy::thumbsup:
msporis Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Da, samo da vise znas o autima znao bi da ti je Domnink dobro rekao i da tu u citatu fali rijec ANTI prije "roll bar LINKAGE"... Ali jebiga desi se kad se stalno nes prepisuje i potpisuje nisam mehaničar i pojma nemam o čem pričaju a bogme me ne zanima tolko da bi se išao raspitivat. bitna je samo činjenica da je zbog toga bio drugi a ne prvi. tak da pametuj nekom drugom.
Dominik Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 mozete sad analizirati koliko hocete, jer te informacije se i daju da se pravi cirkus i zabavljaju ljudi, sta bi bilo kad bi bilo ..... da su slucajno iz 2 razlicita teama vozaci, slucaj bi bio rjesen istog trena daj svi pogledajte snimku jos jednom ali otvorenih ociju, Vettel je mogao nastaviti ravno i preci ga i ne bi nista ostetio, pa sta nije, nego mu je usao ko teenager medju osovine i onda se jos na kraju nije ni udostojio dovuci do boxa, malo je previse zabrijao ...
Dado-350Z Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 vjeruj da bi te u trci pobjedio s 200ks autom i 5 auta na stazi Obožavam kad me neko izazove na dvoboj i nikad nisam odbio ALI UPAMTI NIKAD NIKOME:D Evo ja sam za dvoboj UVJERIME JEDVA ČEKAM:notworthy:
Dominik Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 pa ne znam sta cekas, imas toliko prvenstava raznoraznih na krugu raspisanih sirom europe, kod nas na zalost samo jedno, al mozes probati pa javi koji si, jos malo pa ce ti i prava trka
Outlaw Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 još jedna zanimljivosti Dakle Webber je znao da je sporiji od Vettela, i znao je da Vettel mora proć jerbo će ga inače Hamilton preteć, obzirom da je webber bio bitno sporiji od Vettelja i Hamiltona. Gledano boldani dio, u biti je Webberu dana indirekta naredba da pusti Vettela a ovaj nije htio sam tak prepustit pobjedu pa sjebo sve skupa. Što objašnjava zašto je bio tak pokisao, jer zna na koga će se derat šefovi u red bullu i ko je od njih dvojice fasovao Ja bi to prije ovako formulirao :lol: Sad je bar jasno zasto su za sudar "okrivili" Webbera :lol: Nema to veze sa samim incidentom. Muljatori RB :no2: Kao nije imao goriva pa je morao vozit drugu mapu da ga prode Vetel, pa sad kao da je cak i dobio "informaciju" da bi mozda bilo dobro da pusti Vettela jer mu prijeti Hamilton, itd... Ocito tim sere. Vjerojatno su mu prvo rekli da ga pusti, pa nije htio. Pa su mu rekli da kao nema goriva i mora na slabiju mapu (dok kao Vettel bas ima malo vise goriva :lol:). I sad mi je jos draze sto ih je sve "zajebo" (mada uopce nije kriv). Covjek vodi u prvenstvu, vodi u utrci i koji kurac bi on morao pustat Vettela :doh: Nek se brani od Hamiltona ili posteno prede Webbera, ko ga jebe. A uostalom pricalo se da ce kisa. U slucaju kise, Webber bi popusio 2 mjesta, ne jedno. Jer bi dosao drugi u boks. Pa normalno da nije htio pustit. I to objasnjava i njegovu facu na presici, i (neobjasnjiv, ok ne svima LOL) stav tima koji kao brani Vettela. Ne moras bas bit Nick Praskaton da bi povezao koncice :lol: 2 msporis, sto se pametovanja tice, ti si prvi nes spomenuo "pametnom dosta", a ja bas ne volim kad se netko prvi pametan, a... I to jos kao na moj racun :lol: Pa ti i dalje argumente trazi u citatima npr Red Bulla koji ocito ima jako dobar razloga zasto je okrivio Webbera. Jebes Hamiltona, Laudu itd... Ti si odaberi ko ti pase pa citiraj i potpisi :lol: "Pametnom dosta" :bye1:
msporis Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Outlaw, jel čovjek sletio na mjesec il nije? mislim, vidim da misliš da si najpametniji i da vjeruješ u neakve teorije zavjere pa reko, da provjerim kod najpametnijeg za takve stvari? ove teorije sa webberom su :rofl: Da je Webber ovo napravio kak ti kažeš nakon direktne naredbe da propusti webbera, već Valenciu bi vozio Brendon Hartley ili Daniel Ricciardo
Outlaw Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Nema direktnih naredbi Ima samo "savjeta" i ima naredbi da promijeni mapu jer nema goriva (sto sam ne vidi). A i u povijesti F1 koju si ti pratio nikad ni nije bilo nepostivanja odredbi tima Ne mislim da sam najpametniji, samo ne volim kad mi netko ko se kuzi u nes ko marica u krivi pukne koji citat i uleti sa spikom "pametnom dosta"... Evo ti Ka2001MR, covjek ima svoje misljenje, lijepo nade filmic da ga potkrijepi i tako to. A mogao je samo potpisat tebe kako potpisujes RedBull i Dadu :lol: A sto se "teorije" tice lijepo sam rekao da ju ne treba shvatit potpuno ozbiljno i lovit me za rijeci, ali drugo od tebe nisam ni ocekivao
Dado-350Z Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Ja bi to prije ovako formulirao :lol: Sad je bar jasno zasto su za sudar "okrivili" Webbera :lol: Nema to veze sa samim incidentom. Muljatori RB :no2: Kao nije imao goriva pa je morao vozit drugu mapu da ga prode Vetel, pa sad kao da je cak i dobio "informaciju" da bi mozda bilo dobro da pusti Vettela jer mu prijeti Hamilton, itd... Ocito tim sere. Vjerojatno su mu prvo rekli da ga pusti, pa nije htio. Pa su mu rekli da kao nema goriva i mora na slabiju mapu (dok kao Vettel bas ima malo vise goriva :lol:). I sad mi je jos draze sto ih je sve "zajebo" (mada uopce nije kriv). Covjek vodi u prvenstvu, vodi u utrci i koji kurac bi on morao pustat Vettela :doh: Nek se brani od Hamiltona ili posteno prede Webbera, ko ga jebe. A uostalom pricalo se da ce kisa. U slucaju kise, Webber bi popusio 2 mjesta, ne jedno. Jer bi dosao drugi u boks. Pa normalno da nije htio pustit. I to objasnjava i njegovu facu na presici, i (neobjasnjiv, ok ne svima LOL) stav tima koji kao brani Vettela. Ne moras bas bit Nick Praskaton da bi povezao koncice :lol: 2 msporis, sto se pametovanja tice, ti si prvi nes spomenuo "pametnom dosta", a ja bas ne volim kad se netko prvi pametan, a... I to jos kao na moj racun :lol: Pa ti i dalje argumente trazi u citatima npr Red Bulla koji ocito ima jako dobar razloga zasto je okrivio Webbera. Jebes Hamiltona, Laudu itd... Ti si odaberi ko ti pase pa citiraj i potpisi :lol: "Pametnom dosta" :bye1: Nisi u pravu nego Vetel je mogao voziti znatno brže u zavoju 8 nego Hamilton što mu je bilo dovoljno da ostane jako blizu Webera i iskoristi zavjetrinu na pravcu,a naravno da je stiskao Webera jer je Hamilton puhao za vrat 2dominik: FRENDE JA MISLIO DA SI TI TAJ KOJI ME MAZNE S 5 AUTA NA STAZI
msporis Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Nema direktnih naredbi Ima samo "savjeta" i ima naredbi da promijeni mapu jer nema goriva (sto sam ne vidi). A i u povijesti F1 koju si ti pratio nikad ni nije bilo nepostivanja odredbi tima Ne mislim da sam najpametniji, samo ne volim kad mi netko ko se kuzi u nes ko marica u krivi pukne koji citat i uleti sa spikom "pametnom dosta"... Evo ti Ka2001MR, covjek ima svoje misljenje, lijepo nade filmic da ga potkrijepi i tako to. A mogao je samo potpisat tebe kako potpisujes RedBull i Dadu :lol: A sto se "teorije" tice lijepo sam rekao da ju ne treba shvatit potpuno ozbiljno i lovit me za rijeci, ali drugo od tebe nisam ni ocekivao Prvo, i ja sam naveo par situacija konkretnih. i nema smisla ponavljat. Drugo, ja za tebe mislim da se kužiš ko moja baba u windowse što se tiče f1, bar ako je sudit prema tvojim 'pametnim' komentarima gdje sam sebe pobijaš... cijelu situaciju si genijalno prokužio , otprilike ko što se ante gotovac kuži u.... bilo šta :rofl: to je to od mene, ne mislim se prepirat jer se pičkica našla uvrijeđenom kad sam reko pametnom dosta... pa ti sad odogovaraj kolko hoćeš i misli da si najpametniji sam zato kaj si zadnji odgovorio... lijep pozdrav
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now