animal Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Ovo je fakat strasno... na par zavoja sam ga vec vidio na krovu ) A jos se dere trebi: C'mon c'mon... ) da mu brze cita, hehehehe.. madman!
Medic Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 (edited) 2002g je bio i kod nas.... 13min Sljeme gore-dole, 20,9 km http://www.croatiarally.com/delta02/index-h.htm Edited June 2, 2010 by Medic
Medic Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Nije ni ovaj niš pametniji @zod: ima tu dost više faktora od samog 4x4. Sjeti se da su Kit carovi s prednjim pogonom bili brži od wrc-a na asfaltu
Pale Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 milu ti mamicu, jedno 5 puta sam gledao snimku, aaaaa, do jaja
jabolchica Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 milu ti mamicu, jedno 5 puta sam gledao snimku, aaaaa, do jaja Upravo to. Lik je luuuuuud ko šlapa! :notworthy:
DaDo Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 ah, kuzej.... potpuno normalno za njega, imate na youtube i filmich zavoja prije i onda ulazak u taj u selu....
Alfaludak Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 sta znaci KURBA MAS?? yebate taj je upokojio milijune eura
Medic Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 yebate taj je upokojio milijune eura ....i nekoliko ljudi u onom izlijetanju sa 307 wrc prije par godina
Alfaludak Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 ....i nekoliko ljudi u onom izlijetanju sa 307 wrc prije par godina nisam to znao, frajer nema mozga nemozes ic na sve ili nista, mislim... mozes, ali onda to obicno zavrsava na nacin da se zroka, a nebi volio bit na mjestu suvozaca kad je otreso u ono drvo
Medic Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 nisam to znao, frajer nema mozga nemozes ic na sve ili nista, mislim... mozes, ali onda to obicno zavrsava na nacin da se zroka, a nebi volio bit na mjestu suvozaca kad je otreso u ono drvo a gle...obzirom da vozi hrpetinu utrka godišnje još se i ultra malo lomi
Luky Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 ovo je brutala čista kako je prosao zavoj.. kapa do poda.. i muda..
BaGy Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 ovo je brutala čista kako je prosao zavoj.. kapa do poda.. i muda.. aj pokupi svog kolegu sa chipanim leonom..onda probajte ovako proc kroz vase selo :lol::lol:
444IN Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Nije ni ovaj niš pametniji @zod: ima tu dost više faktora od samog 4x4. Sjeti se da su Kit carovi s prednjim pogonom bili brži od wrc-a na asfaltu Ljudskoj gluposti nema kraja to se ja ne cudim, ali se cudim kak to stroj podnese jebo te i ode dalje nikom nis... :doh:
BABA Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 frajer je vise u boku nego ravno... strava HAHAHAHhhhhaahhaha umro sam na filmić...kak joj lik jebe mater i govori da je luda i onda ženska počne urlikat LOOOOL a na kraju žena i dalje govori a lik kao OK, daj šuti hahahah kakav luđak :lol::lol::doh:
Medic Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Ljudskoj gluposti nema kraja to se ja ne cudim, ali se cudim kak to stroj podnese jebo te i ode dalje nikom nis... :doh: Bila je jednom usporedba impreze cestovne i wrc. Uglavnom.....jedan "ćošak" wrc-a (amortizer, kočnica, vilice ...) košta ko cijeli cestovni sti. Mislim da otud izdržljivost:lol: Ak se ne varam to je bilo davno u prilogu Auto, jutarnjeg lista
Raptor6767 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 HAHAHAHhhhhaahhaha umro sam na filmić...kak joj lik jebe mater i govori da je luda i onda ženska počne urlikat LOOOOL a na kraju žena i dalje govori a lik kao OK, daj šuti hahahah kakav luđak :lol::lol::doh: Mislim da si krivo skužio - pretpostavljam da je ženi pao mikrofon sa usta pa je ne čuje te se zbog toga morala derat.
444IN Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Bila je jednom usporedba impreze cestovne i wrc. Uglavnom.....jedan "ćošak" wrc-a (amortizer, kočnica, vilice ...) košta ko cijeli cestovni sti. Mislim da otud izdržljivost:lol: Ak se ne varam to je bilo davno u prilogu Auto, jutarnjeg lista A majke ti :doh:
meshin Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Bila je jednom usporedba impreze cestovne i wrc. Uglavnom.....jedan "ćošak" wrc-a (amortizer, kočnica, vilice ...) košta ko cijeli cestovni sti. Mislim da otud izdržljivost:lol: Ak se ne varam to je bilo davno u prilogu Auto, jutarnjeg lista 50k eura vs. 500k eura ..
Medic Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 A majke ti :doh: Čoeče a jesi neinformisan:P:lol: @meshin: čak i bliže milji eura
444IN Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Čoeče a jesi neinformisan:P:lol: Jebate Andrija pa znao sam da je skupo al ne tolko :lol:
Medic Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Jebate Andrija pa znao sam da je skupo al ne tolko :lol: To zato jer je kod vas u Virovotici sve jeftino pa nemaš predođbu:lol: Kao smo vozili onaj orc tamo kod vas nismo se mogli načudit da je nas 10 platilo 100kn rundu u birtiji a bio pun stol svega :lol:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now