Dominik Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 sramota za Ferrari i strategiju a sve cestitke za brzinu, jadan Massa, seronja ga ne bi stigao da se jos vozilo 200 krugova Vettel i red bull jos veci pusionicari i nadam se da ste sad vidjeli na startu kak to Vettel radi, sve u svemu se vidi da on nije nista vise od prosjecnog F1 vozaca u vrhunskom bolidu, pa su mu takvi i rezultati McLarenovci relativno spori
Jasa Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Nažalost stanje u poretku je dovelo do ovog...žao mi ga je, al kaj ces...tak je kak je.
Xman Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 i meni je zao supka, koji je vec sezonama nista drugo nego ispod prosjecan vozac, al u pravu je ovaj lik Mladen - Massa ne vozi za sebe nego za momcad, to je znao kad je potpisivao ugovor. Drugo Alonso je u bodovnoj prednosti i plus bio je poprilicno brzi na stazi. Vidjelo se da je Massa potonuo, pogotovo s onim odgovorom "sve je jasno" al mislim da realno nema zasto bit jer proslo je pola sezone i mora znat da ce momcad razmisljat samo kako da osvoje titulu a ne dal ce jedan ispod prosjecni vozac bit zadovoljan il ne. Mogao je otic u slabiju momcad pa tamo bit prvi vozac i dokazivat se. Dokazao bi kurac jasno jer i proslih godina dok je imao nadmocan bolid je pokazao nista.
KA2001MR Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 joj kakva sad čuđenja, a kao bilo koja druga momčad bi u njihovoj situaciji ostavila massu da pobijedi lol, moš mislit. veličanstveni i bezgrešni mclaren sigurno. nevolim tog alonsa i baš mi ga je bilo drago gledat kak ga ovaj prca na presici da mu bude neugodno, jel se lik ponaša kao da je cijeli svijet njegov. a ovo čuđenje Mladena kak se ovi prave ludi mi isto nije jasno, pa nakon one austrijske utrke vjerojatno postoji i neka šansa za kaznu, ovak svi znaju kaj je i nemaju kaj reć, nije bilo direktne naredbe, massa je "pogriješio" u šaltanju, ovaj ga obišao i to je to. Dominik bi sigurno razbio tv, sad kad je ferrari 1. da mi je vidjet i jednu momčad koja nebi ovo napravila
Tequila1984 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 drago mi je da se ferrari "vratio u formu"... sad su u igri mclaren,red bull i ferrari... mozda mađarska i bude nešto
Dominik Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 jos meca da se popravi i show a Alonso je bio brzi od Masse jebeno, prestigao ga je na Massinih 30% gasa i imao svaki 20. krug brzi za ogromnih 150ms
BaGy Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 (edited) alonso gnjidetina samo takva..gadi mi se lik totalno... massa je trebao pobjedit Edited July 25, 2010 by BaGy
obie Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 zao mi je tog Masse... odlicno vozi, trudi se, ali ga svi nekako guraju na stranu... nikad necu prezalit sta nije osvoija onaj naslov prvaka kada je Hamilton na jedvite jade dosao do bodova....
msporis Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 (edited) alonso gnjidetina samo takva..gadi mi se lik totalno...massa je trebao pobjedit kakve veze ima alonso s time, osobno? isto ko i Schumacher u Austriji 2003? NIKAKVE. To je odluka šefa momčadi, vozač s time nema ništa. Adresa na koju trebaš uputiti uvrede je Stefano Dominiceli. Makar osobno, mislim da je to jako pametna odluka. I kao šef momčadi napravio bi apsolutno isti potez, možda malo diskretnije. Baš zbog toga se Ferrariju nikad neće desit sranje koje se nedavno desilo Red Bullu. Nije lijepo za vidjet, nije baš sportski ali je pametan taktički potez koji rade sve momčadi. Radio je Ferrari to i prije, i Mclaren, i Renault, od onih kojih se ja sjećam... Edited July 25, 2010 by msporis
Outlaw Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Koliko god bilo jadno gledat ovako nesto, sasvim je razumljivo. I sve momcadi bi napravile isto.
Booster Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 (edited) kakve veze ima alonso s time, osobno? isto ko i Schumacher u Austriji 2003? NIKAKVE. To je odluka šefa momčadi, vozač s time nema ništa. Adresa na koju trebaš uputiti uvrede je Stefano Dominiceli. Makar osobno, mislim da je to jako pametna odluka. I kao šef momčadi napravio bi apsolutno isti potez, možda malo diskretnije. Baš zbog toga se Ferrariju nikad neće desit sranje koje se nedavno desilo Red Bullu. Edit: uz to nakon tog team radia je Massa nanizao 2-3 najbrža kruga...tolo o tome tko je bio brži...možda u jednom sektoru samo Nije lijepo za vidjet, nije baš sportski ali je pametan taktički potez koji rade sve momčadi. Radio je Ferrari to i prije, i Mclaren, i Renault, od onih kojih se ja sjećam... Kakve veze, pa jesi slusao team radio? Shupak se tuzio preko team radia da je smijesno da ga Massa ne pusti...to se culo mada se vidjelo da je rasprava tekla i dalje...ušupkavao se tam da daju Massi naredbu da ga pusti. Ak je već bio toliko "brži da je to smješno" pa šta ga onda nije prestigao kao pravi vozač? Bar se na ovoj stazi može pretjecat svako malo. Edit: nakon team radia je Massa nanizao par najbržih krugova....toliko o tome tko je brži Edited July 25, 2010 by Booster
matt Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Je, i da ga prođe kao što je Vetel prošao Webera??? Pa Masa ga je dvaput zatvarao, a zadnje zatvaranje da nije bilo kočenja Alonsa bi rezultiralo Redbullovim letom obojice.
Outlaw Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Kakve veze, pa jesi slusao team radio? Shupak se tuzio preko team radia da je smijesno da ga Massa ne pusti...to se culo mada se vidjelo da je rasprava tekla i dalje...ušupkavao se tam da daju Massi naredbu da ga pusti. Ak je već bio toliko "brži da je to smješno" pa šta ga onda nije prestigao kao pravi vozač? Bar se na ovoj stazi može pretjecat svako malo. Edit: nakon team radia je Massa nanizao par najbržih krugova....toliko o tome tko je brži Kao sto rekoh ni meni se ovo ne svida, ali nemoj pretjerivat :lol: Vec par puta ove sezone je Alonso bio "brzi" i iza Masse. A sad kako je Alonso ipak njihov jedini kandidat za naslov, jos kad se ima na umu sto se dogodilo nedavno RedBullu, mislim da su imali (imaju) "dogovor" sto ce se desiti u takvoj situaciji. Massa je imao srece na startu, nakon toga je bilo jasno da je Alonso brzi od Masse, tj. mogao bit brzi. Ako tebi to nije bilo jasno, odi okulisti Da je Massa bio brzi ne bi mu Alonso bio blizu, ne :lol: Alonso je imao brzi bolid, iza se (bar neko vrijeme) dobro drzao Vettel, i kad je probao proc Massu ovaj se branio. Sto se tice te njegove izjave da je to smijesno, sigurno je izvucena iz konteksta, tko zna sto se prije pricalo. Ne bi se cudio da su mu rekli iz boxa da prede Massu i da je sve trebalo proc lagano ispod radara, ali ih je Massa sjebo :lol: I nek je :lol: Da se bar drzao do kraja onda. A ne ovako kao da jasno pokaze da je on morao pustit i da je sav jadan bu hu :doh:. Ili budi pravi mali mrav i radi sto ti se kaze i kako treba, ili budi faca do kraja. A ne ova voda :no2: Bar se na ovoj stazi može pretjecat svako malo.i A da :huh: BEdit: nakon team radia je Massa nanizao par najbržih krugova....toliko o tome tko je brži Nakon kojeg team radia :huh:
Nicko Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Ferrari je kažnjen sa 100k $ kazne i još WMSC odlučuje o daljnim akcijama... Mislim, iako je glupo ovako prepustiti vodstvo, ovo je valjda prva dobra strateška odluka ove sezone u Ferrariju....Massa ziher ne može osvojiti naslov, usto je kočio Alonsa i to je to...
obie Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 (edited) ne kuzim zasto kazna? onda čemu postoje MOMČADI!? Team-ovi? 2 vozaca unutar jedne momcadi... ono wtf? onda nek bude po jedan vozac, individualno... jbt. ako je momcad, onda dogovaraju strategije? da se razmumimo, i meni je mutavo ovo, ali opet pametnije nego ishod u vettel vs webber! Edited July 25, 2010 by obie
Outlaw Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 (edited) Ferrari je kažnjen sa 100k $ kazne i još WMSC odlučuje o daljnim akcijama... Mislim, iako je glupo ovako prepustiti vodstvo, ovo je valjda prva dobra strateška odluka ove sezone u Ferrariju....Massa ziher ne može osvojiti naslov, usto je kočio Alonsa i to je to... Slazem se, ali stvarno jadno za vidjet. Ko da nisu mogli to izvest malo bolje, velik problem odglumit pretjecanje. Ako je Piquet mogao odglumit da se zabio u zid onda je sve moguce :lol: Samo sto je Massa nakon dugo vremena jako losih rezultata napokon imao ovako nesto pa bi mu tesko palo :lol: Ali fakat su onaj njegov inzinjer i on pretjerali s tim sranjem. Nemas sanse za titulu, svoje si popusio u prvoj polovici sezone i sad se jebi :lol: Ni prvi ni zadnji koji bi propustio momcadskog kolegu. A oni od toga sad napravili reviju :doh: Edited July 25, 2010 by Outlaw
KA2001MR Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 massa je zahebao sam, ruku na srce pitanje je bilo vremena kad će mu to dojavit. umijesto da je kod onog pokušaja pretjecanja na izlazu iz zavoja malo kasnije dao gas, on je zadržao poziciju. sad je momčadi izbio 100k $ iz džepa, a ako budu i daljne sankcije to samo potvrđuje da se netko u fia-i okomio na ferrari + mislim da se nedavno potpisani ugovor masse i ferraria već lagano nalazi na stolu odvijetnika za što bezbolniji raskid, jel ruku na srce, što će ti 2. vozač koji nezna i ne želi obavljat svoj posao. da se razumijemo meni ga je žao i nekako potajno volim kad napravi dobar rezultat od kad mu je onaj gnjus hamilton-glock uzeo naslov, pogotovo jel je sad prošlo godinu dana od one nesreće, al da je očekivao da će ga ferrari pustit da završi 1. je više nego debilno, da ne pričam o kakvoj nesposobnosti ferraria bi se pričalo da se ponovila situacija vettel-webber ma lud,zbunjen, normalan samo što normalan nije nitko
Dominik Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Massa je kriv sto je Alonso spor, Hamilton je isto kriv sto je ziv, a Vettel i Weber su krivi sto su uopce napravili glupost prije 3 utrke pa sad ferrari mora razmisljati i o tom scenariju :lol::lol::lol:, a Virgin,HRT,Lotus su krivi sto su uopce na stazi i smetaju ... jel treba dalje :lol::lol::lol: Alonso ima sanse za naslov pola grama vise od Masse ove godine :lol::lol: Massa je i radio vezu i konferenciju odradio bas kak je trebao, svaka mu cast :notworthy::notworthy::notworthy:
KA2001MR Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 tvojim komentarima se svaki dan sve vise cudim i pocinjem mislit da ih ili netko drugi pise sa tvog nicka ili bas i nisi takav strucnjak kako sam to u pocetku mislio
Dominik Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 pa zato imamo tebe strucnjaka :lol::lol::lol: pa nam je zivot oko motorsporta puno laksi
Gabre Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 dajte link na video da vidim što se oko toga događalo, nisam mogao gledati danas... ja sad ode spavat, a da me ujutro ovdje čeka link, jeste čuli!
Xman Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Tesko da se moze reci da netko ima (i dalje) Ferrari na piku, od kad je Todt na celu te ciganlije. Supak Massa je kriv za tih 100 soma kazne, da nije srao ne presici, ovi ne bi to ni pokrenuli. A zanimljivo i kako je promjenio pricu: "For his part, Massa suggested he and not the team had made the decision to surrender the lead to Alonso: “In my opinion this was not a case of team orders: my engineer kept me constantly informed on what was going on behind me, especially when I was struggling a bit on the hard tyres: so I decided to do the best thing for the team, and a one-two finish is the best possible result, isn’t it?” Dakle sad prica da je pustio, bez obzira sto tvrdi da je sam tako odlucio a na presici je, naravno jer je morao, tvrdio da nije pustio. Ma supak kakvog nema. A sto se ovog BS-a tice, da Alonso nema sanse, stručnjak, provjeri koliko bodova je on u zaostatku a kolko ih jos ima do kraja pa se onda sjeti, veliki strucnjak, koliko je sansi Raikkonen imao 2007-e kad je osvojio prvenstvo a bio je debelo iza Hamiltona i Alonsa.
Dado-350Z Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Meni osobno Masa je drag vozač čak me jako iznenadio kako je bio brz nakon što je Mihael otišao a Raikonen došao, STVARNO ME JAKO IZNENADIO jer je on za mene bio jedan samo prosječan vozač. Činjenica je da je Alonso brži od Mase i bolje je odradio polovicu sezone,pa prema tome treba dobiti podršku jer je zaslužio,istina i meni je teško gledati kako Masa pušta Alonsa a kamoli da sam ja na Masinom mjestu mislim da bih plakao od tuge ali realno gledano to je tako trebalo. Eh da za mene osobno Montoya je bio najbolji a sad trenutno Hamilton tako da nisam fan Alonsa
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now