Jump to content

Uljadirekt

mAx

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Tu se zabrinjavate kakvo je ulje jer je jefitno. A ako date duplo vise love nekom za isto ulje to je onda garancija da je to skuplje ulje bolje :lol:

Jel netko provjeravao natpise, boju itd... na uljima sto je "normalno" kupio/platio :huh:

EDIT: radije vi meni recite sto da sipam u Mazdu 3 2.0? U servisu su do sad stavljali 5w30 dexeliu... Ali ja bi mozda radije na 5w40 presao...? Preporuke? Navodno je dexelia ko elf, pa mozda total 9000?

Edited by Outlaw

ja sam gledao za tws,apsolutno nikakvu razliku nisam nasao niti na ambalazi,etiketi niti u boji i gustoci ulja,napravio vec par tisuca km nabolijevajuci ulje i sve radi kako treba....

Tu se zabrinjavate kakvo je ulje jer je jefitno. A ako date duplo vise love nekom za isto ulje to je onda garancija da je to skuplje ulje bolje :lol:

Jel netko provjeravao natpise, boju itd... na uljima sto je "normalno" kupio/platio :huh:

EDIT: radije vi meni recite sto da sipam u Mazdu 3 2.0? U servisu su do sad stavljali 5w30 dexeliu... Ali ja bi mozda radije na 5w40 presao...? Preporuke? Navodno je dexelia ko elf, pa mozda total 9000?

9znakovajebenih

sad probaj TWS, on je esterska baza, da vidimo kak to kopiraju :)

ma no way :no2:

više neljevam castrol u toyote a ni u civica

Toyote mobil1 , civic motul 300V

Ček, to negdi drugo ili kupljeno kod ovih?!

U tokiću kupljeno

Edited by charger

Neznam ko je sad tu lud?

Covjek pita dal je netko usporedio ulje kupljeno kod njih i kod nekoga drugoga.

Ti si napisao da nema razlike. Jos netko je isto napisao da je sve isto.

Charger je napisao da je smece itd.

:huh:

ja mislim da je rekao ironicno da kad kupis negdje i platis skupo da dali onda isto provjeravamo sve to

Pa trebalo bi se lako skuzit iz posta sto sam mislio, ima recenica i prije ove koju si boldao...

Tomek je dobro shvatio...

Al evo da pojasnim tj. nastavim... Cak i da je to ulje neka kopija ili sto ja znam sto, tko kaze da ova skuplja (ista) ulja u drugim ducanima nisu bas tamo kupljena (ili na istom mjestu gdje i ovi uzimaju). A ta "skupo placena ulja" ce malo tko gledat pod mikroskopom.

Možda je jednostavno Castrol otišao u kurac, tako se meni čini .. ništa, držim se Mobil 0w40, s njim sa jako zadovoljan a auto radi ko urica, znam da na hladno daje odličnu zaštitu i auto ga ne troši što je super.

:thumbsup: ja mislio isto prec na 0w40 castrol al mi mobila ne trosi ni deci na 8000km i zasto onda mjenjat i nitko nema zamjerke na njega

Meni isto jako malo troši, manje od deci na 1000km, ako ga ne gazim onda skoro ništa (a to ulje je dosta rijetko), pa mislim da najbolje ne mijenjat nego ostat na tome !

evo u zadnje sam ga vrijeme lagano vozio i zadnji interval izmjene ulja nije nista potrosio... sta je za nevjerovat jer je i mivec glava i ide u visoke i turbo tako da je ulje stvarno po meni odlicno ako je i preporuka za evo motore sigurno nije lose.... castrol sam imao jednu izmjenu i sjecam se da je popio duplo vise nego mobil-a ... samo isto sad gledam ovu cijenu 0w40 i ja plačao litru 170kn a sad skoro 1/3 ..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...