alenp Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Ova prica vec dugo ne drzi vodu... Evo ti vijest od danas onda http://www.autosport.hr/iz-svijeta/formula-1/3026-button-schumacheru-sorry-stari Ako seru F1 vozaci onda serem i ja, kaj drugo da ti kazem:)
KA2001MR Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 imas na carcaffeu organizirano 2900kn i jos provozac F430, al ne znam jel daju ovima koji svrse na dodir ma sto cu ic sa njima kad njih nitko nezna po stazama, ja bi malo i do pitwala prosetao, a njih sigurno nebi pustili tam.
rio_cyber Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 berny i lauda melju bas nesto o tim orderu na rtl.de
Outlaw Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 (edited) ajde ti nama objasni sta je problem? zivo me zanima Pa "problem" je to da je on jednostavno spor. Koliko se sjecam oba vozaca su pricala da im ne pase bolid i kod svake nove vece izmjene bolida se navodno islo na ruku Michaelu pa opet kita... utrke F1 traju cca.300km, a sta ti gledas ne znam, ali sad znam zasto pises gluposti :lol::lol::lol: Tek sad mi nije jasno sto si htio reci :lol: Alonsu se moze pustiti 10s prednosti i gotov je u 300km, razlika je predrasticna Znaci RB je toliko bolesno brzi ("drasticna razlika") da Alonsu se da prednost 10sek, na kraju utrke (nakon 300km, 60tak krugova) ga "vec" stignu :huh: Edited August 1, 2010 by Outlaw
msporis Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 hebo vas f1 wtcc je zakon ma je, večernjakova biciklijada je zakon :doh:
rio_cyber Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 kaj oces, bas je dobra bila trka a drugo leto dolaze isti motori afaik
TomiTraktor Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 ovom debilu je caliber - cilindar jao komentatora
msporis Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 kako bi vettel fasovo da je imao samo sekundu više prednosti :rofl: i zbog čega oni uvedu SC pa to je nenormalno :rofl: al bar su začinili trku
Cale Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 ovom debilu je caliber - cilindar jao komentatora Ja sam pao sa stolice kad sam cuo. i Jos majstor ponovi na engleskom:doh:
Xman Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 jebeno je Mclaren ovo odradio. A cini mi se da je Vettel namjerno zastopao Alonsa taman prije neg je SC otisao sa staze, mozda da se malo ulize Weberu Strasno kako je RB brz.
matt Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 kako bi vettel fasovo da je imao samo sekundu više prednosti :rofl: i zbog čega oni uvedu SC pa to je nenormalno :rofl: al bar su začinili trku Kaj zbog čega? Pa u boksu je sudar? Što su drugo trebali?
Outlaw Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Opet je RB uspio popusit. Jos im bolid nije dovoljno brz :lol:
Outlaw Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Kaj zbog čega? Pa u boksu je sudar? Što su drugo trebali? To je bilo za vrijeme SCa...
Xman Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 mi izgleda ne gledamo istu utrku pa RB ubija. 14 sekundi mu vec bjezi Weber i to na starim gumama.
msporis Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Kaj zbog čega? Pa u boksu je sudar? Što su drugo trebali? :doh: To je bilo za vrijeme SC-a. SC su poslali van zbog onog frtalja prednjeg krila od Force Indie, koje uopće nije bilo na trkaćoj putanji.
matt Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 (edited) A lol, sry, malo sam na morenu pa mi se od sunca zamantalo BTW GO Ferrari GO, jeste sporiji al bude valjda neš od vas EDIT: nego zbog kakvog titranja je izašao SC? Edited August 1, 2010 by matt
Outlaw Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 mi izgleda ne gledamo istu utrku pa RB ubija. 14 sekundi mu vec bjezi Weber i to na starim gumama. Pa je ubija, ali mozda cak ni to nece bit dovoljno da uzmu 1-2 :lol: EDIT: malo je falilo da Massa prode Vettela
matt Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Uf mislim da će uskoro biti veselo Da vidimo kaj će weber napraviti.
Xman Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 uopce mi nije jasno, do SC-a Vettel masakrira Alonsa. Sad se vozi iza njega na 2.5 sec stalno, koji k ne napada, kaj ceka?
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now