Jump to content

Recommended Posts

Posted

nisam ni mislio da je garett u pitanju, nego cisto pitanje dali netko zna cije su to turbine i dali kaj to valja :) uprincipu ako me kuzite, privukla me visoka cijena, pomislio sam da i nije bas onaj teski srot ko one od 300$, a mozda i je isti drek pa reko da pitam jel ima tko kakva iskustva ili zna neke informacije :)

2 Mzic> ako to sta valja najmanji problem mi je jos tolko titpla :) opet je osjetno jeftinije nego bilo sta slicno ovdje :)

Posted

stavio sam jednom frendu bas tu turbinu koju si stavio na link na coupea 16v turbo

napravio je u godinu dana 30 000 +km i prodao auto nekom liku u ivanic koji je sletio u odvodni kanal i u ogradu

gonzo ga je mapirao na unichip i auto je bio na 0,8 bar i imao je ako se dobro sjecam 330-340 konja jer je imo male injektore, SERIJSKI intercooler, i serijsku pumpu pa nije smio vise dizat ali sto se tice turba nikakvih problema nije imao

narucena je bila sa njihove stranice i postarina je bila 250 dolara ali to je bilo jos u vrijeme kad je chipani radio na carini pa je prosla bez carine

Posted
stavio sam jednom frendu bas tu turbinu koju si stavio na link na coupea 16v turbo

napravio je u godinu dana 30 000 +km i prodao auto nekom liku u ivanic koji je sletio u odvodni kanal i u ogradu

gonzo ga je mapirao na unichip i auto je bio na 0,8 bar i imao je ako se dobro sjecam 330-340 konja jer je imo male injektore, SERIJSKI intercooler, i serijsku pumpu pa nije smio vise dizat ali sto se tice turba nikakvih problema nije imao

narucena je bila sa njihove stranice i postarina je bila 250 dolara ali to je bilo jos u vrijeme kad je chipani radio na carini pa je prosla bez carine

Ova zadnja recenica ti bas i nije trebala, a ti razmisli zasto.

Posted

hmmm, zanimljivo.. :)

a di je taj coupe zavrsio? tj. taj turbo? ak jos radi mozda bi ga vlasnik jeftino dao.. jebote sirotinja kad nemam za postenog garreta.. :(

Posted
pa njega nema tamo godinama i boli ga kuki :D

Pa kakve veze to ima ?? I Gotovina je bio general pred 20gd pa je sad osuđen .. moderatori bolje da izbrišete onaj zadnji dio

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...