Jopa Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 jel ima netko iskustva s turbinama sa te stranice? cini mi se dobra cijena a opet malo prevelika za kineza, vjerujem da nisu neki srot sta vi mislite?? tocnije gledao sam ovaj turbo: http://www.cxracing.com/mm5/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=CXR&Product_Code=TRB-GT35-R1_BANJO_ADAPTER&Category_Code=TRBT35 hvala :thumbsup:
tcode Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Ta koju gledaš 99,9% nije origigi Garrett. A ako nije garo, onda je?
killercivic Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Ta koju gledaš 99,9% nije origigi Garrett. A ako nije garo, onda je? pa nigdje ni nepiše da je garrett
tcode Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Ne piše, ali čini mi se da se autor ovog topica ponadao da su Garrett-ove.
Jopa Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 nisam ni mislio da je garett u pitanju, nego cisto pitanje dali netko zna cije su to turbine i dali kaj to valja uprincipu ako me kuzite, privukla me visoka cijena, pomislio sam da i nije bas onaj teski srot ko one od 300$, a mozda i je isti drek pa reko da pitam jel ima tko kakva iskustva ili zna neke informacije 2 Mzic> ako to sta valja najmanji problem mi je jos tolko titpla opet je osjetno jeftinije nego bilo sta slicno ovdje
Alfaludak Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 stavio sam jednom frendu bas tu turbinu koju si stavio na link na coupea 16v turbo napravio je u godinu dana 30 000 +km i prodao auto nekom liku u ivanic koji je sletio u odvodni kanal i u ogradu gonzo ga je mapirao na unichip i auto je bio na 0,8 bar i imao je ako se dobro sjecam 330-340 konja jer je imo male injektore, SERIJSKI intercooler, i serijsku pumpu pa nije smio vise dizat ali sto se tice turba nikakvih problema nije imao narucena je bila sa njihove stranice i postarina je bila 250 dolara ali to je bilo jos u vrijeme kad je chipani radio na carini pa je prosla bez carine
KIMI_1.8T Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 stavio sam jednom frendu bas tu turbinu koju si stavio na link na coupea 16v turbo napravio je u godinu dana 30 000 +km i prodao auto nekom liku u ivanic koji je sletio u odvodni kanal i u ogradu gonzo ga je mapirao na unichip i auto je bio na 0,8 bar i imao je ako se dobro sjecam 330-340 konja jer je imo male injektore, SERIJSKI intercooler, i serijsku pumpu pa nije smio vise dizat ali sto se tice turba nikakvih problema nije imao narucena je bila sa njihove stranice i postarina je bila 250 dolara ali to je bilo jos u vrijeme kad je chipani radio na carini pa je prosla bez carine Ova zadnja recenica ti bas i nije trebala, a ti razmisli zasto.
Jopa Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 stavio sam jednom frendu bas tu turbinu koju si stavio na link na coupea 16v turbo napravio je u godinu dana 30 000 +km i prodao auto nekom liku u ivanic koji je sletio u odvodni kanal i u ogradu gonzo ga je mapirao na unichip i auto je bio na 0,8 bar i imao je ako se dobro sjecam 330-340 konja jer je imo male injektore, SERIJSKI intercooler, i serijsku pumpu pa nije smio vise dizat ali sto se tice turba nikakvih problema nije imao narucena je bila sa njihove stranice i postarina je bila 250 dolara ali to je bilo jos u vrijeme kad je chipani radio na carini pa je prosla bez carine hmmm, zanimljivo.. a di je taj coupe zavrsio? tj. taj turbo? ak jos radi mozda bi ga vlasnik jeftino dao.. jebote sirotinja kad nemam za postenog garreta..
Mario_S3 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 pa njega nema tamo godinama i boli ga kuki Pa kakve veze to ima ?? I Gotovina je bio general pred 20gd pa je sad osuđen .. moderatori bolje da izbrišete onaj zadnji dio
kutija Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 da je journal bearing onda ajde ,ali kad je neki no name ball bearing bjezi od toga...a i cijena nije nista extra povoljna....
Jopa Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Kutija jel imas kaj polovnog na lageru? pase mi od od gt28 do gt35.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now