Jump to content

Recommended Posts

Posted

nisam ni mislio da je garett u pitanju, nego cisto pitanje dali netko zna cije su to turbine i dali kaj to valja :) uprincipu ako me kuzite, privukla me visoka cijena, pomislio sam da i nije bas onaj teski srot ko one od 300$, a mozda i je isti drek pa reko da pitam jel ima tko kakva iskustva ili zna neke informacije :)

2 Mzic> ako to sta valja najmanji problem mi je jos tolko titpla :) opet je osjetno jeftinije nego bilo sta slicno ovdje :)

Posted

stavio sam jednom frendu bas tu turbinu koju si stavio na link na coupea 16v turbo

napravio je u godinu dana 30 000 +km i prodao auto nekom liku u ivanic koji je sletio u odvodni kanal i u ogradu

gonzo ga je mapirao na unichip i auto je bio na 0,8 bar i imao je ako se dobro sjecam 330-340 konja jer je imo male injektore, SERIJSKI intercooler, i serijsku pumpu pa nije smio vise dizat ali sto se tice turba nikakvih problema nije imao

narucena je bila sa njihove stranice i postarina je bila 250 dolara ali to je bilo jos u vrijeme kad je chipani radio na carini pa je prosla bez carine

Posted
  Alfaludak said:
stavio sam jednom frendu bas tu turbinu koju si stavio na link na coupea 16v turbo

napravio je u godinu dana 30 000 +km i prodao auto nekom liku u ivanic koji je sletio u odvodni kanal i u ogradu

gonzo ga je mapirao na unichip i auto je bio na 0,8 bar i imao je ako se dobro sjecam 330-340 konja jer je imo male injektore, SERIJSKI intercooler, i serijsku pumpu pa nije smio vise dizat ali sto se tice turba nikakvih problema nije imao

narucena je bila sa njihove stranice i postarina je bila 250 dolara ali to je bilo jos u vrijeme kad je chipani radio na carini pa je prosla bez carine

Ova zadnja recenica ti bas i nije trebala, a ti razmisli zasto.

Posted
  Alfaludak said:

hmmm, zanimljivo.. :)

a di je taj coupe zavrsio? tj. taj turbo? ak jos radi mozda bi ga vlasnik jeftino dao.. jebote sirotinja kad nemam za postenog garreta.. :(

Posted
  Alfaludak said:
pa njega nema tamo godinama i boli ga kuki :D

Pa kakve veze to ima ?? I Gotovina je bio general pred 20gd pa je sad osuđen .. moderatori bolje da izbrišete onaj zadnji dio

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...