Jump to content

Koja plinska instalacija?

Recommended Posts

Pozdrav,

Razmisljam o ugradnji plina u Hyundai Coupe 2007, 105kw.

Pital sam u PCZ za sistem Tartarini i rekli su mi da ce me ugradnja kostati oko 8700 kn i nude garanciju od 2 godine, također sam otisel u Varazdinu u jedan servis koji ugradjuje plin i nudi mi NXGAS Force II ( osobno nikad cul za to), ugradnja tog sistema je oko 7500kn i garancija 3 godine.

Oba dva sistema dolaze sa onim falsh lube uljem radi podmazivanja.

Posto nisam uopce u toku sa tim plinskim instalacijama, trebam preporuku, koji sistem je dobar, cuo sam da je Tartarini dobar a i ima ga jedan kolega u Coupeu, ali otvoren sam za sve opcije i preporuke!?

Godisnje bi radio oko 50tkm, i auto bi zadrzao oko 3 godine.

Odi kod Birta. Tomasetto sustav, 3 godine garancije, kod mene radi već 60 000km, samo jedan kvar, otišao neki senzor pa se stalno gasio i govorio da je tank prazan.... i to otišao kod birta, zamjenili mi džabe jer je pod garancijom :) cijena je isto super, tak da, nemaš dileme, Birt...

BRC (thomgas su ok majstori) ili Landi Renzo.....ali najvažnije od svega ti je da odeš kod dobrog majstora...

NXGAS je neka poljska mješavina svega i svačega i bježi od toga :)

Nebi se slozio s tebom

nx gas je hrvatska mjesavina i koristim ga u svom autu, nikad problema:cool:

koliko ja znam brc i hyundai su vrlo loša kombinacija.. pogotovo na 2.0 motorima (pretpostavljam da je to isti motor ko u tucsonu - 50% ih se raspada zbog plina)

da radi se o istom motoru.

Nebi se slozio s tebom

nx gas je hrvatska mjesavina i koristim ga u svom autu, nikad problema:cool:

znaci zadovoljan si sa time? koliko si platilinstalaciju, moze i na PM.

Odi kod Birta. Tomasetto sustav, 3 godine garancije, kod mene radi već 60 000km, samo jedan kvar, otišao neki senzor pa se stalno gasio i govorio da je tank prazan.... i to otišao kod birta, zamjenili mi džabe jer je pod garancijom :) cijena je isto super, tak da, nemaš dileme, Birt...

identicno..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...