roli Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Pozdrav, Razmisljam o ugradnji plina u Hyundai Coupe 2007, 105kw. Pital sam u PCZ za sistem Tartarini i rekli su mi da ce me ugradnja kostati oko 8700 kn i nude garanciju od 2 godine, također sam otisel u Varazdinu u jedan servis koji ugradjuje plin i nudi mi NXGAS Force II ( osobno nikad cul za to), ugradnja tog sistema je oko 7500kn i garancija 3 godine. Oba dva sistema dolaze sa onim falsh lube uljem radi podmazivanja. Posto nisam uopce u toku sa tim plinskim instalacijama, trebam preporuku, koji sistem je dobar, cuo sam da je Tartarini dobar a i ima ga jedan kolega u Coupeu, ali otvoren sam za sve opcije i preporuke!? Godisnje bi radio oko 50tkm, i auto bi zadrzao oko 3 godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silvester Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Pogledaj u Sv. Nedelji "Auto Silvio", ugrađuju BRC. Topla preporuka. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Odi kod Birta. Tomasetto sustav, 3 godine garancije, kod mene radi već 60 000km, samo jedan kvar, otišao neki senzor pa se stalno gasio i govorio da je tank prazan.... i to otišao kod birta, zamjenili mi džabe jer je pod garancijom cijena je isto super, tak da, nemaš dileme, Birt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Mislim da autotim ima sada akciju, da ispada dosta jeftinije nego sto ti je dosad ponudeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 je imaju, meni rekli 8000 za 1.6 :Lol: a dobio sam i ponudu za 5500 tomassto i reil elektronika.. pa da ga jebeš ne vrijedi 2500kn razlike, pa da je ne znam kakav BRC Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Pogledaj u Sv. Nedelji "Auto Silvio", ugrađuju BRC. Topla preporuka. :thumbsup: ja kod njih servisiram svoj plin Silvio je OK i stalno visi sa dečkima tako da drži stvari pod kontrolom i kuzi se u plinske sustave. Moja preporuka. http://www.auto-silvio.hr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
roli Posted September 1, 2010 Author Share Posted September 1, 2010 Okej, tnx decki Ali nitko ocito nije cul za taj NXGAS? Za BIRTa znam, auto tim budem jos provjeril Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicko Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 BRC (thomgas su ok majstori) ili Landi Renzo.....ali najvažnije od svega ti je da odeš kod dobrog majstora... NXGAS je neka poljska mješavina svega i svačega i bježi od toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
master Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 vjerojatno ima i boljih majstora a vjerojatno i boljih sistema plinske instalacije ali ti vozis hyundai i najbolji majstor mehanicar/plinas ti je birt i ne samo zbog toga nemoj se nacimati nego odi kod njih i sve si rjesio Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 ja sam ugradio brc kod bertola za 7k kn , ostalo mu je par uređaja pa je islo po toj cijeni, naravno sve je odrađeno vrhunski i radi savršeno pm-aj SEB-a tu na forumu jel mu ostao jos koji uređaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvonimir_G. Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 BRC (thomgas su ok majstori) ili Landi Renzo.....ali najvažnije od svega ti je da odeš kod dobrog majstora... NXGAS je neka poljska mješavina svega i svačega i bježi od toga Nebi se slozio s tebom nx gas je hrvatska mjesavina i koristim ga u svom autu, nikad problema:cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 koliko ja znam brc i hyundai su vrlo loša kombinacija.. pogotovo na 2.0 motorima (pretpostavljam da je to isti motor ko u tucsonu - 50% ih se raspada zbog plina) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicko Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Nebi se slozio s tebom nx gas je hrvatska mjesavina i koristim ga u svom autu, nikad problema:cool: Moguće da sam ga zamijenio sa nečim drugim :huh: U svakom slučaju, drago mi je da ti dobro radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
roli Posted September 2, 2010 Author Share Posted September 2, 2010 koliko ja znam brc i hyundai su vrlo loša kombinacija.. pogotovo na 2.0 motorima (pretpostavljam da je to isti motor ko u tucsonu - 50% ih se raspada zbog plina) da radi se o istom motoru. Nebi se slozio s tebom nx gas je hrvatska mjesavina i koristim ga u svom autu, nikad problema:cool: znaci zadovoljan si sa time? koliko si platilinstalaciju, moze i na PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joke6 Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Moguće da sam ga zamijenio sa nečim drugim :huh: U svakom slučaju, drago mi je da ti dobro radi mislim da ga nisi zaminija jer ga brešković uvozi iz poljske i prodaje pod svoje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandi Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Pogledaj u Sv. Nedelji "Auto Silvio", ugrađuju BRC. Topla preporuka. :thumbsup: također preporuka. ugrađuju i valtec tomaseto, što je isto okej kombinacija, a osjetno jeftinija od brca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomy Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 Odi kod Birta. Tomasetto sustav, 3 godine garancije, kod mene radi već 60 000km, samo jedan kvar, otišao neki senzor pa se stalno gasio i govorio da je tank prazan.... i to otišao kod birta, zamjenili mi džabe jer je pod garancijom cijena je isto super, tak da, nemaš dileme, Birt... identicno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now