Outlaw Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Evo kako se rjesava momcadsko propustanje "imam problema s motorom" A ne "sori, blabla" :lol:
KA2001MR Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 rima će sad ko baba dećec, pa nije on dosao u F1 iz borbe s pjetlovima :rofl::rofl::rofl: znao je i prije neku trku odvesti, kuzis uzalud ti komentari kad ni trke ni voznje vidio nisi, niti znas gdje je greska, niti kad , niti zasto ostaje ti samo da gledas kak Hamilton melje sve ispred sebe vec u iducem tjednu na najglupljoj mogucoj stazi na kojoj sam bio vise puta i za koju znam, Monzi imaš pravo svima je pokazao, slobodno tako i u idućoj utrci i opet promašim samo jedan par, da petrov nije završio utrku mogao sam 100€ dignut
Outlaw Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Drago mi je da je Hamilton ispao cisto radi prvenstva...
BABA Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Tolko mi je drago da je čokolada ipala da bi mogo sliku stavit od Schumija :cheer: Al India i Liuzzi su zakon
ZD1400RT Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Šteta što je Hamilton ispao. Utrka je mogla biti još bolja! Super prvenstvo!
KA2001MR Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 utrka je bilo pomalo dosadna, čestitke buttonu, odlićna vožnja i super start. čekamo singapur pa ćemo vidjet kako će se prvenstvo razvijat
Jasa Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Skakal sam po kuci kad je kmica ispal. Nema ugođaja ni na jednoj stazi kak je na ovoj, predobro....forza ferrari
Noci_jr Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 (edited) ferrariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ..... vettel je super rijesio na kraju 4ti... nije mi jasno di je rosberg izgubio toliko vremena u sredini kadra hrvatska zastava )) i ovaj fajt oko boce lool btw al ga ovaj stari drobi... prije ces se hladit u paklu nego ovi naredit nesto vettelu LULZ Edited September 12, 2010 by Noci_jr
Dominik Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Skakal sam po kuci kad je kmica ispal. Nema ugođaja ni na jednoj stazi kak je na ovoj, predobro....forza ferrari najgluplja staza na svijetu, kad stave zivi pjesak na 1 sikanu onda mozda pocne liciti na nesto gdje se moze fer voziti
Noci_jr Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 pa onda ti crni nece ni prvu sikanu proc ovak je bar do druge doso
matt Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Joooj kak sam uživao kad je crnček spotrgao kotač. Skačem od veselja, a stari me pita kaj je. Rekoh gle usporenu snimku pa vidi nadobudnog crnčeka. Da se kužimo nemam niš protiv njega i dapače sviđa mi se njegova neziheraška vožnja, al hebiga nije mi tip nikako sjeo. Nije ni Alonso, Massa mi je veća ljudina, al s manjkom vozačke hrabrosti.
Dominik Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 pa onda ti crni nece ni prvu sikanu proc ovak je bar do druge doso jel, al ne znam tko bi se igrao u pjesku s CITAVIM bolidom :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Dado-350Z Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Meni je žao 2 put ove sezone da negledam trku i Hamilton nezavrši utrku Jeli ima neka snimka di mogu pogledati trku?
msporis Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 pošto drkaš na hamiltona ovo ti je dovoljno YouTube - Crash Hamilton F1 GP Italy Monza 2010
File Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Eh da....vidjet ćemo što će biti na par zadnjih utrka... Imaju problema s motorima, jer se mehanizam ventila razloha i onda gutaju previše zraka... to je riješeno poslije bahreina Ferrari može koristiti motore koje su već koristili tijekom sezone. Ovo im je zadnji novi motor, ali ne i zadnji u sezoni ako se ne varam. točno :thumbsup:
Jasa Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 najgluplja staza na svijetu, kad stave zivi pjesak na 1 sikanu onda mozda pocne liciti na nesto gdje se moze fer voziti Znamo da je ne volis nikako, al to su tvoji razlozi...no atmosfere ko tam nema nigdje. Al za pijesak sam prvi da se vrati jer ovak se na svim stazama praštaju greške...u određenoj mjeri
Dado-350Z Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 pošto drkaš na hamiltona ovo ti je dovoljno YouTube - Crash Hamilton F1 GP Italy Monza 2010 Istina za mene je on najbolji i volim ga gledati. Hvala na snimci:thumbsup:
Gabre Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 a al mene fascinira ta preciznost kako se prolaze, masa je valjda za centimetar bio iza alonsa, i to kroz zavoje, čudo jebga, kvarcani se preracunao, dogodi se svakome. (no eto massa je dobro prosao, mogao je i on izletit zbog putenog)
Nicko Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 to je riješeno poslije bahreina točno :thumbsup: Samo su mislili da je riješeno....Sauberu je opet roknuo u Mađarskoj i Spa mislim... Mislim, riješili su u nekoj mjeri to, ali....
Sico Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 http://www.net.hr/sport/page/2010/09/13/0150006.html a zato je hitna bila u boksu
stealth Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Taman se zurio doma i upalim Tv vidim berac pamuka leti van Ja odmah me oraspolozilo, dalje mi je bilo nebitno, bilo mi je zao sta Webber nije bolje, ali i ovako je ok... Nadam se da ce bit bolje u iducim utrkama za Webbera, barem bolji od one mulcine sa njime u momcadi...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now