Noci_jr Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 evo ministar javnih poslova italije kaze da montezemola treba sterat )
KA2001MR Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 i sta ce onda alonso imat konkurenciju.. to je imao u McLarenu pa je to super ispalo... ma zaboli me za alonsa, što se mene tiče nije trebao ni doć i tako je prije samo srao po ferrariu
Karlo2.0 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Svaka cast i skidam kapu Vettelu.Zasluzio je pobijedu i statisticki i u praxi...Kako kome smeta il drasko svejedno.HIHI Uzivajte.
CeeDee Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 s ovakvom voznjom sto je danas pokazao i treba mu biti, umjesto da se trudi napast alfonsa nista... vozio je kao da ga zaboli kita sto moze timskom kolegi pomoc.. Webber je bio "mamac" za Ferrari da potegnu Alonsa u box (bez pretjerane potrebe)....Ferrari je progutao udicu do kraja...Ross Brown to nikada ne bi tako izveo...no sve to skupa samo dokazuje da se na stazi nemre obići nikoga od prvih 10 danas u F1...treba vratiti turbo
Kova Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 tako je...schumacher je na njemackom RTLu izjavio kako mu se cinilo da je bilo kontakta...no dosao je na prljavi dio malo previse gasa i et...zvrtio se... nema veze...bitno da je glava na mjestu :thumbsup: Tako je - nije bilo kontakta nego je prerano dao gas i izvrtio se.
matt Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Jebena staza za završetak prvenstva. Jedino što valja je okolina. Ostalo je za kurac. Jedino mjesto gdje se može preteći kraj ciljne ravnine sa zavojem od 90 stupnjeva di nemožeš proć ni da si Kobayashi. Sve u svemu čestitke Vettelu i Redbullu. Bio to teški debakl da nisu osvojili oba naslova.
Dominik Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 evo me , klasika, Ferrari ko i obicno bezglavo, sve je napravio tocno onako kak ne treba ! :doh:, a sreci je dosao kraj Bernie je na pocetku sezone rekao da je Vettel novi svjetski prvak, tak da ne vidim cudjenja , a i zasluzio je to u ovoj sezoni vise nego itko drugi puno vise BRAVO za Red Bull nego za Vettela i Webbera prestizanja nece biti ni da stave 10 turba, jer to je F1
Gabre Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 tko je na kraju corav onda, ti il ja? Lako je kenjat al tesko priznat da nisi bio u pravu jel?Posted via Mobile Device ja ne priznajem ništa, pretvrdoglav sam Ličan da bi samo tako popustio,a i moram još vidjet snimku da se uvjerim :naughty: nevjerojatno-klinac od 23 godine postane najmlađi prvak f1 u povijesti, a vi razglabate jel se schumacher izvrtio svojom greškom il ne bio je dobar, ovu sezonu katastrofalno loš-ne vrti se svijet oko schumachera, nabio je gas izvrtio se i na sreću ga nije pogodila guma force indie. ni prvi ni zadnji put. tko će sad dočekat iduću sezonuuuuu? samo da ovi krepili budu prenosili utrke ili barem nova ili rtl-svejedno. pa ta piruate schumachera i činjenica da je ondje mogao doslovno poginuti gdje se radilo o centimetrima, i je, jedina zanimljivost tog tipa na utrci, sve skupa 3 bolida odustala, schumi i liuzzi odmah, i onaj što mu je krilo otplao u vožnji pa jel tebe itko sili da citas tu raspravu? imamo pravo ako treba i do iduce sezone o njemu razglabat ako nam je to milo jer ovo je F1 tema... to sta je tebi on smece meni i dalje nece izokrenut sliku o njemu...i da je uvijek zadnji i dalje ce bit no.1 sportas :thumbsup:(barem za mene) upravo to, topic je konkretan, a ne ko ostalih 99% koji su čisti spam.
Xman Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 kuzim zasto neki pljuju po stazi al meni osobno je odlicna za gledat. I ova zadnja utrka tolko napeta, da je bar svaka sezona takva. Samo da opet ne bude jedan jeben tim i da ostali hvataju. Posted via Mobile Device
matt Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Ma lijepo je gledati kak se điraju po stazi, al nedostaje tu šikana, blažih, širih zavoja di se može uletjeti Kobayashi stilom. Ovo pod 90+stupnjeva i direktnim zatvaranjem ne možeš proć da imaš i Redbull u rukama.
Outlaw Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 (edited) Kako volim ovakve izjave, bas to dete od 23 godine za kojeg se najmanje mislilo odnio naslo, kako se kaze sve po zaslugama. I Alonso i Hamilton su bili prespori za svoju prgavost:doh: Vettel je statisticki i bio najbolji, 10 pole-a, 5 pobjeda, jedini tko je imao jos 5 pobjeda je Alonso ali ni blizu toliko pole-ova. Zadnje 4 utrke je bio dominantan i da u koreji nije vrisnuo motor imao bi 6 pobjeda i 4 za redom. To sto se tebi osobno ne svida je sasvim druga stvar. Ja to ne vidim komentar Dominika? Btw ima ko kakve info tko ce gdje voziti? Jel ima kakvih promjena u RBu? Webber je bio pricao da mu je ovo vjerovatno zadnja sezona? Najmanje se mislilo da ce u zadnjoj utrci uzet naslov. Ali od pocetka sezone je bio glavni favorit. Jer ima bolid koji je daleko najbrzi, a momcadski kolega mu je truba... To sto Alonso nema "ni blizu" toliko poleova, a jednak broj pobjeda govori za sebe :lol: Ma Vettel je car. Uspio je s autom brzim 1sek tokom cijele sezone u zadnjoj utrci prec u vodstvo i osvojit prvenstvo za 4boda :notworthy: A i Zabit se u momcadskog kolegu i pokazivat mu da je lud, zabit se u Buttona, zaspat iza SCa, itd...:notworthy: Ali ajde, Hamilton je naucio s vremenom neke stvari, valjda ce i on edit: i da, osobno mi se definitivno ne svida :lol: Edited November 15, 2010 by Outlaw
BaGy Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Najmanje se mislilo da ce u zadnjoj utrci uzet naslov. Ali od pocetka sezone je bio glavni favorit. Jer ima bolid koji je daleko najbrzi, a momcadski kolega mu je truba... To sto Alonso nema "ni blizu" toliko poleova, a jednak broj pobjeda govori za sebe :lol: Ma Vettel je car. Uspio je s autom brzim 1sek tokom cijele sezone u zadnjoj utrci prec u vodstvo i osvojit prvenstvo za 4boda :notworthy: A i Zabit se u momcadskog kolegu i pokazivat mu da je lud, zabit se u Buttona, zaspat iza SCa, itd...:notworthy: Ali ajde, Hamilton je naucio s vremenom neke stvari, valjda ce i on edit: i da, osobno mi se definitivno ne svida :lol: sta ne radis u F1? odi tamo i reci ti njima kako i sta...bas im jedan kao ti fali
msporis Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 bagy, ovakvi komentari su ti baš idiotni. Inače se kaj se f1 komentiranja tiče znam i složit s tobom al ovakvi komentari ti ne trebaju. Tu smo jer svi komentiramo F1 iz naše perspektive. Nitko od nas nije stručnjak za to, baš nitko, ali svi komentiramo. To je i svrha foruma. Jebote, 99% ekipe ovdje nikad nije bilo nogometni trener pa opet kad bude neka tekma dinama/hajduka/repke svi su poslije najbolji treneri, svi imaju poteze koji bi nas spasili. tak to ide.
CeeDee Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 evo me , prestizanja nece biti ni da stave 10 turba, jer to je F1 Onda mi ne govorimo o istoj F1...jer dok je bilo turba u F1 dotle je bilo i prestizanja...
Kova Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Onda mi ne govorimo o istoj F1...jer dok je bilo turba u F1 dotle je bilo i prestizanja... Itekako je bilo prestizanja, neki put i preko ugibališta sa strane staze. Pa je bilo i overboosta.. ma svega je prije bilo! :lol:
Outlaw Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 sta ne radis u F1? odi tamo i reci ti njima kako i sta...bas im jedan kao ti fali What's your point? :huh: Alen je iznio svoju "statistiku" kojom je valjda htio naglasit kako je Vettel najbolji jer je imao daleko najvise poleova :lol:, pa sam i ja iznio svoju "statistiku"... Ne vidim u cem je problem :huh:
KA2001MR Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 To sto je RB imao toliko nadmocan bolid cijelu sezonu, ferrari i mclaren krivi su sami i nazalost da jedan proizvodac energetskih napitaka, moze slozit bolid koji ce bit bolji cijelu sezonu, sekundu po krugu od bolida najboljih majstora i inzinjera u automobilizmu, kao sto su ferrari i mclaren je stvarno na njihovu zalost, smijesno i zalosno u isto vrijeme.
KA2001MR Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 What's your point? :huh: Alen je iznio svoju "statistiku" kojom je valjda htio naglasit kako je Vettel najbolji jer je imao daleko najvise poleova :lol:, pa sam i ja iznio svoju "statistiku"... Ne vidim u cem je problem :huh: Kak si glup Alen radi u f1 zajedno sa njim, a ti ne i imas pravo sutit zajedno samnom. Jednog dana kad budu trebali nekog u f1 da kuha kavu, javit cemo se na radno mjesto i moci cemo srat o f1 koliko budemo htjeli. Ko se nebude slagao, sam mu kazemo, stari odbij ja u f1 i stalno sam tam u boxu, a ti sto visis po forumu nemas pravo glasa.
Xman Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 ja ne kuzim kaj se vi deckici pjenite? kaj vas tolko to dira. Ja fakat ne volim Alonsa al realno, on je ove godine uz Kubicu, naj vozac. U autu iz druge lige je skoro odje RBovce. @KAnesto -kakve veze imaju energetski napici, samo je lova u pitanju. I da je Librese tolko love dao i kupio iste ljude, imali bi uloske na kombinezonu svj prvaka. Posted via Mobile Device
Pharaon Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Onda mi ne govorimo o istoj F1...jer dok je bilo turba u F1 dotle je bilo i prestizanja... treba im uvesti obvezni kers nazad s vise konja i neka krace traje(ne da ga moze svaku ravnicu koristiti)... tako da ako ovaj ispred prerano ga potrosi u krugu da ovaj od iza ga moze namudriti na iducoj ravnici i preskociti
Gabre Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 To sto je RB imao toliko nadmocan bolid cijelu sezonu, ferrari i mclaren krivi su sami i nazalost da jedan proizvodac energetskih napitaka, moze slozit bolid koji ce bit bolji cijelu sezonu, sekundu po krugu od bolida najboljih majstora i inzinjera u automobilizmu, kao sto su ferrari i mclaren je stvarno na njihovu zalost, smijesno i zalosno u isto vrijeme. nije da red bull nema ADRIANA NEWEY-A :doh:
CeeDee Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 treba im uvesti obvezni kers nazad s vise konja i neka krace traje(ne da ga moze svaku ravnicu koristiti)... tako da ako ovaj ispred prerano ga potrosi u krugu da ovaj od iza ga moze namudriti na iducoj ravnici i preskociti Fak ol det Kers BS... ovo je F1 na kojoj sam ja odrastao... YouTube - F1 - La era Turbo - 1 de 3
CeeDee Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Itekako je bilo prestizanja, neki put i preko ugibališta sa strane staze. Pa je bilo i overboosta.. ma svega je prije bilo! :lol: Da, overboost je tajna uspjeha...nema dolijevanja goriva...dakle nemreš sad stiskati 100% vremena...nemreš niti biti u overboostu duže od čini mi se da je bilo 3sec...što uvijek ostavlaj priliku liku sa većim mudima da stisne...danas nema šta stiskati...30hp simo tamo....pre malo za ovu tehnologiju i ove staze...
Dominik Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Onda mi ne govorimo o istoj F1...jer dok je bilo turba u F1 dotle je bilo i prestizanja... naravno, ja govorim o danasnjoj F1 tehnologiji i konstrukciji a ti o 30 godina staroj
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now