Jump to content

Pjeskarenje metala Blaž - popust za članove MyHraweba!

jabolchica

Recommended Posts

A gle Cola je u zg 15kn u Virovitici 9 kn. Nazalost ali tako je..

Slažem se u potpunosti... al to je razlika u cijeni 6kn... a od 500kn do 500 EUR... bokte... dopeljaš auto na vučnoj, riješe ti ga, otpeljaš ga natrag na vučnoj... platiš sve... i još ti ostane za vikend na moru...:thumbsup:

• Replies 170
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Nije istina. Ja sam prvi isao kod njega i uzasno je bezobrazan covjek. Odjebava na tocno onaj nacin koji je Xman rekao.

Meni se neda zajebavat sa time,to je sve sitno kaj kurac. Doslovno sam ga skoro morao molit da mi to napravi. I onda na kraju opet nije napravio kako sam mu rekao i molio da napravi.

Uzasno aljkav i debilan covjek.

Prvi i zadnji put,nebi ga nikome nikada preporucio.

Nije točno, evo ja sam kod njega osobno nosio pa jedno 30-40 puta razno razne stvari. Svaki put ista pjesma pocevsi od zeznutog oblika stvari, do debelog sloja kojeg treba skidat, do ne zasticenosti opasnih dijelova.

Svaki put isto, ali čovjek svaki put napravi ono sto mu je posao: pjeskarenje.

Samo sto ti to smatras da on tebe odbija, a on očito nije svjestan da svojim ophođenjem prema tebi stvara takav dojam da ti vise nezelis niti ces ikada doci čak štoviše stjeces dojam da te direktno odjebava.

PLESKAR d.O.o

Tel/Fax: 01 / 2404848

:thumbsup:

Prijatelj sa kojim šarafim je furao sve i svašta kod njega.. cijene dobre, posao fer.

Kompletna osovina / most (rwd), skija prednjeg koša i kompletan ovjes (vilice, štange i štangice, balansice) - 300kn

S obzirom da ovaj u Varždinu ne skida bitumen - jel netko zna dal itko pjeskari sve dolje sa lima jer će mi otpast jaja dok skinem svu izolaciju....

nitko ti ne skida bitumen pjeskarenjem... jer to još nisam vidio niti čuo da je moguće... bitumen se upravo i stavlja na auto s ciljem da zaštiti karoseriju od pijeska, kamenja, prašine, vode, bla, bla... tak da mu ništa s pjeskarenjem nemožeš... tj. dalo bi se, al bi onda valjda pjeskarili auto tjedan dana da se to skine sve... a onda je to neisplativo, tebi pogotovo...

ja sam svojeg fino skidal brener plinski + špahtla... sam moraš pazit da ti se ne zapali auto...:thumbsup:

nitko ti ne skida bitumen pjeskarenjem... jer to još nisam vidio niti čuo da je moguće... bitumen se upravo i stavlja na auto s ciljem da zaštiti karoseriju od pijeska, kamenja, prašine, vode, bla, bla... tak da mu ništa s pjeskarenjem nemožeš... tj. dalo bi se, al bi onda valjda pjeskarili auto tjedan dana da se to skine sve... a onda je to neisplativo, tebi pogotovo...

ja sam svojeg fino skidal brener plinski + špahtla... sam moraš pazit da ti se ne zapali auto...:thumbsup:

mooooooooožda visokotlačnim pjeskarenjem sa jako grubim medijem... ali teško jer je bitumen "gumen" i odbije sve grube čestice... ugrijati može i fenom (ne onim za kosu naravno:lol:) al brenerom je brže... :thumbsup:

meni je bilo rečeno u ludbregu u kannegieser-u za cijeli auto cca 200-300 kn. kao sat je oko 100 kn.bez ikvih vezi itd

Hebote, ja sam prije 3 godine cijeli auto platio pjeskarenje 1500 kuna.

mooooooooožda visokotlačnim pjeskarenjem sa jako grubim medijem... ali teško jer je bitumen "gumen" i odbije sve grube čestice... ugrijati može i fenom (ne onim za kosu naravno:lol:) al brenerom je brže... :thumbsup:

Ide jako teško, a ako staviš taj grubi medij i visoki pritisak uništi ti lim toliko da ga je kasnije teško zaštititi.

kakav je sve izbor boja? dal ima zlatna npr?

koju god zazelis, cijela PALETA :)

@ ZOD :Felge izgledaju odlicno... I mislim da je kvalitetno jer je cijelu komplet plastificirao i niti jedna nema tockice fulanog , sve pokriveno kak treba :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...