2High Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 A gle Cola je u zg 15kn u Virovitici 9 kn. Nazalost ali tako je.. Slažem se u potpunosti... al to je razlika u cijeni 6kn... a od 500kn do 500 EUR... bokte... dopeljaš auto na vučnoj, riješe ti ga, otpeljaš ga natrag na vučnoj... platiš sve... i još ti ostane za vikend na moru...:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Postoji li alternativa u Zagrebu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 PLESKAR d. Tel/Fax: 01 / 2404848 tu je negdje na ovom potezu, od slavonske prema dolje (na lijevoj strani ceste, kontejneri i dvoriste.. [ako gledamo mapu, onda na desnoj strani]) http://i188.photobucket.com/albums/z84/niknejm/coop/usisna2.jpg meni pjeskario usisnu, dekl, i jos neke dijelove.. 50kn covjek uzeo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Nije istina. Ja sam prvi isao kod njega i uzasno je bezobrazan covjek. Odjebava na tocno onaj nacin koji je Xman rekao. Meni se neda zajebavat sa time,to je sve sitno kaj kurac. Doslovno sam ga skoro morao molit da mi to napravi. I onda na kraju opet nije napravio kako sam mu rekao i molio da napravi. Uzasno aljkav i debilan covjek. Prvi i zadnji put,nebi ga nikome nikada preporucio. Nije točno, evo ja sam kod njega osobno nosio pa jedno 30-40 puta razno razne stvari. Svaki put ista pjesma pocevsi od zeznutog oblika stvari, do debelog sloja kojeg treba skidat, do ne zasticenosti opasnih dijelova. Svaki put isto, ali čovjek svaki put napravi ono sto mu je posao: pjeskarenje. Samo sto ti to smatras da on tebe odbija, a on očito nije svjestan da svojim ophođenjem prema tebi stvara takav dojam da ti vise nezelis niti ces ikada doci čak štoviše stjeces dojam da te direktno odjebava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Ja sam ti rekao kako je bilo. Od bezobraznosti pa nadalje. Za mene vise hvala,ali ne hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 S obzirom da ovaj u Varždinu ne skida bitumen - jel netko zna dal itko pjeskari sve dolje sa lima jer će mi otpast jaja dok skinem svu izolaciju.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 skidaš mehanički ili kemijski? ovako nešto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 PLESKAR d. Tel/Fax: 01 / 2404848 :thumbsup: Prijatelj sa kojim šarafim je furao sve i svašta kod njega.. cijene dobre, posao fer. Kompletna osovina / most (rwd), skija prednjeg koša i kompletan ovjes (vilice, štange i štangice, balansice) - 300kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 S obzirom da ovaj u Varždinu ne skida bitumen - jel netko zna dal itko pjeskari sve dolje sa lima jer će mi otpast jaja dok skinem svu izolaciju.... špahtla i industrijski fen , ide ko mutavo dolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musil Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 mislim da bi to trebalo onda odlicno izgledat:thumbsup: Kao što sam i obecao Izgledaju super i odraden posao u 1 danu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2High Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 S obzirom da ovaj u Varždinu ne skida bitumen - jel netko zna dal itko pjeskari sve dolje sa lima jer će mi otpast jaja dok skinem svu izolaciju.... nitko ti ne skida bitumen pjeskarenjem... jer to još nisam vidio niti čuo da je moguće... bitumen se upravo i stavlja na auto s ciljem da zaštiti karoseriju od pijeska, kamenja, prašine, vode, bla, bla... tak da mu ništa s pjeskarenjem nemožeš... tj. dalo bi se, al bi onda valjda pjeskarili auto tjedan dana da se to skine sve... a onda je to neisplativo, tebi pogotovo... ja sam svojeg fino skidal brener plinski + špahtla... sam moraš pazit da ti se ne zapali auto...:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 Tak je špahtla brener i udri, ali pažljivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
stipa Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 nitko ti ne skida bitumen pjeskarenjem... jer to još nisam vidio niti čuo da je moguće... bitumen se upravo i stavlja na auto s ciljem da zaštiti karoseriju od pijeska, kamenja, prašine, vode, bla, bla... tak da mu ništa s pjeskarenjem nemožeš... tj. dalo bi se, al bi onda valjda pjeskarili auto tjedan dana da se to skine sve... a onda je to neisplativo, tebi pogotovo... ja sam svojeg fino skidal brener plinski + špahtla... sam moraš pazit da ti se ne zapali auto...:thumbsup: mooooooooožda visokotlačnim pjeskarenjem sa jako grubim medijem... ali teško jer je bitumen "gumen" i odbije sve grube čestice... ugrijati može i fenom (ne onim za kosu naravno:lol:) al brenerom je brže... :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 meni je bilo rečeno u ludbregu u kannegieser-u za cijeli auto cca 200-300 kn. kao sat je oko 100 kn.bez ikvih vezi itd Hebote, ja sam prije 3 godine cijeli auto platio pjeskarenje 1500 kuna. mooooooooožda visokotlačnim pjeskarenjem sa jako grubim medijem... ali teško jer je bitumen "gumen" i odbije sve grube čestice... ugrijati može i fenom (ne onim za kosu naravno:lol:) al brenerom je brže... :thumbsup: Ide jako teško, a ako staviš taj grubi medij i visoki pritisak uništi ti lim toliko da ga je kasnije teško zaštititi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimA Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Kao što sam i obecao Izgledaju super i odraden posao u 1 danu. Koliko te sve na kraju ispalo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Risbo Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Kužim, niš a da ja zalijem malo benzina po bitumenu i zapalim ... možda bu tako najbrže :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musil Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 Koliko te sve na kraju ispalo? Trazio je 130 kn po felgi... 520kn i tako izgledaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Odlično izgleda. Kad razmislim ja sam platio 600kn samo farbanje srca felge koje su bile pripremljene već :doh: a kvaliteta nije tip-top Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 ove felge su odlicne.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 kakav je sve izbor boja? dal ima zlatna npr? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musil Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 kakav je sve izbor boja? dal ima zlatna npr? koju god zazelis, cijela PALETA @ ZOD :Felge izgledaju odlicno... I mislim da je kvalitetno jer je cijelu komplet plastificirao i niti jedna nema tockice fulanog , sve pokriveno kak treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 ja imam ove mak.. http://www.google.hr/imgres?imgurl=http://slike.hr/slike/m/makmatrix_84a59.jpg&imgrefurl=http://www.bhtuning.com/najljepse-felge-t-29043.html&h=550&w=550&sz=48&tbnid=9zE1uBhyz8EUOM:&tbnh=133&tbnw=133&prev=/images%3Fq%3Dmak%2Bmatrix&zoom=1&q=mak+matrix&hl=hr&usg=__OJxCM6ud7TNrSWJvAE5y4AjqV_8=&sa=X&ei=6Oo-TcftEsbysgaEicn-BA&ved=0CBwQ9QEwAg pa se razmisljam u koju bi boju bacio, crni je golf 4? mozda graphite? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musil Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Pa bubni ali odi tam i vidi koje boje imaju ja sam trazio bijelu pa mi je stavio 14 listica da izaberem i ja uzeo najbijeliju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Pa bubni ali odi tam i vidi koje boje imaju ja sam trazio bijelu pa mi je stavio 14 listica da izaberem i ja uzeo najbijeliju... do proljeća ću ih otis plastificirat.. samo jos moram vidit u koju cu boju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 meni nekako te plastificirane felge izgledaju premonotomno, nemaju onaj sjaj kao lakirane felge(metalic boja)... da netko hoce lakirat felge za 120kn/kom bilo bi dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now