Jump to content

CitiuS per4manceCHIPtuning - JAPAN tuning

CitiuS

Recommended Posts

• Replies 195
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Ne razumijem ... ?

Gore si spomenuo da zbog brizgaljki koje imaju fizicko ogranicenje nije moguce dizanje snage moje pitanje glasi, kada bi ih zamijenio vecima, uz to stavio veci turbo punjac i veci ic , ( dakle sve te neke elementarne stvari sam stavio vece ) , koliko je nakon toga moguce dici auto ? kolike su mu onda mogucnosti tj maksimum ?

Kako znati gdje mu je onda taj tzv maximum koji je na serijskim postavkama spomenutih 160 ks ?

Gore si spomenuo da zbog brizgaljki koje imaju fizicko ogranicenje nije moguce dizanje snage moje pitanje glasi, kada bi ih zamijenio vecima, uz to stavio veci turbo punjac i veci ic , ( dakle sve te neke elementarne stvari sam stavio vece ) , koliko je nakon toga moguce dici auto ? kolike su mu onda mogucnosti tj maksimum ?

Kako znati gdje mu je onda taj tzv maximum koji je na serijskim postavkama spomenutih 160 ks ?

To ovisi o tome koje bi tocno brizgaljke i turbo stavio. Glupo je govoriti napamet.

To ovisi o tome koje bi tocno brizgaljke i turbo stavio. Glupo je govoriti napamet.

Ma dobro , uglavnom zna se otprilike koliko se s čime moze imati ?!!?

Znaci dođem sa popisom dijelova i na osnovu tog se orjentira i radi custom chip tj remap ?

Nisam ni mislio da ces mi sada reci tocnu brojku..

Ma dobro , uglavnom zna se otprilike koliko se s čime moze imati ?!!?

Znaci dođem sa popisom dijelova i na osnovu tog se orjentira i radi custom chip tj remap ?

Nisam ni mislio da ces mi sada reci tocnu brojku..

Pitanje je da li bi se uopce upustali u to, jer su takve prerade PD motora jako rijetke i ne mogu komentirati nesto sto nisam radio.

Fokus nam je na tuningu serijskih motora.

Jel tvoj auto stock?

tek sad vidim pitanje.. zasto me to pitas?

nije stock..

imam bov mod (zacepljena boost leak rupa), free-flow airfilter, free-flow ispuh, port&polish headwork, olaksan zamasnjak i izbalansirana radilica klipnjace zamasnjak remenica, fmic kit..

chip http://www.h-dev.com stg2 je tu samo cekam injektore odn sponzora da ih kupi jer se ceka pad jena..

• 3 weeks later...

Vezano za prijasnji post DA LI RADIS REMAP ZA CS 197 - RADIS!!! vidio na cjeniku...

E sada ovako:

1.Dyno obavezan prije i poslje ( jel treba za Renaulta proc 500Km ili ne da se ECU privikne )

2.Na autu je novi protocniji auspuh i katalizator ( navodno da je cat sa 100cell-a???)

3.Panel filter

Javi na PM konacnu cijenu i vrijeme potrebno da se to napravi...jos jedna stvar me zanima oko garancije - jesu rezultati koji su upisani u tablicu na webu garantirani ili ne?

LP

Eh da, moramo se malo hvaliti ali napravio sam PRVI u HR:

- novi mitsubishi EVO X (bordo boje)

- novi Subaru STI (2008) (plave boje) - s time da ovaj auto ima i LPG ...

auti idu sumanuto, full su serijski, ali ce uskoro staviti otvorene auspuhe i zamjenske filtere zraka (K&N ili BMC)

Edited by CitiuS

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...