duka187 Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Koje koristite, koje vam je najbolje... ja koristim inino i smrdi ko sam vrag , a i imam fealing da ima toliko alkohola u njoj da mi prži lak :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki_zg Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 ja koristim tekucinu iz metroa, isto smrdi ali prosle godine kada je bilo -15 sve je bilo ok dok sam cuo da je nekima tih dana smrzla posuda u kojoj je bila puno skuplja tekucina sa deklariranim -30... Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 isto koristim ovu iz metroa i nije mi smrznulo tekučinu u posudi, nego mi je smrzavalo špricaljke :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 inino govno je najskuplje.....litru sam platio u sl.brodu 19kn a u metrou cini mi se 20-25 kuna 5litara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vex Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 sonax je dobra i fino miriši Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Lukoil... kad se radi o hladnoći, go with the Russians smrdi odvratno, ne po alkoholu il takvom nečem... nego jednostavno ima odvratan miris... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Lukoil... kad se radi o hladnoći, go with the Russians smrdi odvratno, ne po alkoholu il takvom nečem... nego jednostavno ima odvratan miris... truli limun..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 ono plavo iz metroa već pun k i nikad problema s tim Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 bas ja htio staviti topic, kupio sam nekidan na tifonu njihovu tekucinu i ostaju mrlje neke po sajbi, i tekucina ima miris po onom spreju za armaturu lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 vracam se ja doma jucer sa burazovim autom, vani ugodnih -6 i krenem oprati sajbu.... cim sam je pospricao sve se smrzlo i brisaci su poceli strugati....zovem ja konja(svog dragog brata) i kazem mu da ima ljetnu tekućinu za sajbe a on mene pita zar postoji i zimska..... prva benzinska i toci zimsku unutra...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stipa Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 (edited) ono plavo čudo iz metroa i zadovoljan nikad nije smrzla, čak ujutro kad mi smrznuta šajba s tim špricam da odledim (naravno da ne palim brisače dok ne skinem led:lol:) dosta jeftino... s tim da bravo ima posudu ogromnu...o mirisu nećemo iako nije tako loš... Edited December 15, 2010 by stipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Ja koristim Shell ili Sonax i nikada problema. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 OMV-ova plava, 1l 15kn za do -30° (navodno) razrijeđena s 2l vode. na -6° je izdržala u posudi, ali se je na staklu počela smrzavati ne smrdi (bar ne jako) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Iz lidla neka, 25kn/5l, kompaktna posuda, s nastavkom za točiti, uglavnom, ne ledi, dobra je, skida većinu toga sa stakla. Meni zasad jako dobra, ovo iz plodina/metroa/kauflanda mi djeluje kao najlošije... Probao sve i sve mi dodje na isto, zasad samo ovu iz lidla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 ja iz Interspara uzeo 5 l nekih 25kn... osrednje smrdi, osrednje pere, no ne smrzava iduću akd ovo potršim uzimam Sonax Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Sonax se meni pokazao kao najbolji ali nažalost i najskuplji Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariotdi Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Iz lidla neka, 25kn/5l, kompaktna posuda, s nastavkom za točiti, uglavnom, ne ledi, dobra je, skida većinu toga sa stakla. Meni zasad jako dobra, ovo iz plodina/metroa/kauflanda mi djeluje kao najlošije... Probao sve i sve mi dodje na isto, zasad samo ovu iz lidla jel mirise ili smrdi? ak mirise po cem mirise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 hm meni miriše, al nemamo svi isti ukus jel meni npr ona plava iz metroa "nit miriše nit smrdi" al ima jak "miris" ona je mirisom blaža, i meni osobno puno bolja... zimska je plava, -25 navodono, ljetna je zelenkasta kod njih, ista cijena, al zelena meni odlično miriši Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Lidl je super tekućina, nema neki prefini miris ali je podnošljivo za razliku one iz kauflanda koja smrdi očajno da izgubiš svijest za volanom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vux Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 ja koristim ovu iz lidla, pospricas i odma imas 2 promila, koliko daje po alkoholu , al ajde otvoris prozor i ishlapi za minut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 (edited) sonaxovo neko narancasto koristim dolazi u boci od 2l....i meni je odlicno...sajbe uvik ciste,ne lede se,a i mirise Edited December 15, 2010 by Mexx Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Prva koju čopim u dućanu, plava tekućina i najjeftinija. NIKADA nikakvih problema i ne smrzava se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trojan Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Prva koju čopim u dućanu, plava tekućina i najjeftinija. NIKADA nikakvih problema i ne smrzava se. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aureus Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 http://www.foerch.hr/product.aspx?p=7ac31351-d2ad-4e4a-8982-63a004355039 -70 je koncentrat , ja ga razrijedim sa ljetnom tekucinom koju imam od njih , pa mi ispadne super , a mirise lijepo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Prošli tjedan sam ostao bez tekućine taman kod motela plitvice i skrenem na inu da uzmem tekućinu. Znao sam da je skupa al rekoh moram. Dođem do blagajne i tip mi velik 19kn/l. Onak malo šokiran dam mu karticu i platim. Jebemu, oni osim što nas jebu sa gorivom još pljačkaju i sa tekućinom za stakla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now