Jump to content

K20 tuning

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

mislim da su ti B18 motori na 150kkm za u smeće, nemre to trajat duže da ga jebeš, pa vrti se na 9000, da je od avionskih materijala nebi izdržao više ...

moj 190 000km po satu (boga pitaj koliko maknuto) otvoren i sve 5..niti je ulja trošio...sve zavisi o održavanju i ulju

rastavio ga kompletno ispravnog i bez ijedne greške na njemu

Edited by charger

AFAIK mapirao je ERC a auto se vozio ko dimna lokomotiva

fkt si jadan....a da za promjenu prestanes lagati i napravis Copy-paste postova sa honda foruma ????

ili si i od tamo obrisao postove ...

kakav AFAIK??? Reci činjenice, jel nemaš veze o ćemu pričaš...

Ko hoće, može ići na Honda forum tražit što hoće, tamo ni jedan post nikad nije pobrisan...

Ja prvi ne vjerujem da možeš sa auspuhom i usisom dobit 40ks kad vidim šta je Extra morao napraviti da bi imao 270 ! :) Pa jbt ja sam na turbu dobio 20ks sa auspuhom

Pravi primjer je Urošev/Klošarov CTR koji je imao 233 ak se ne varam sa auspuhom, usisom, drugom bregastom i SA elektronikom. Znači da je imao recimo Hytech granu možda bi nagurao do 240 al tu su još i bregaste u igri.

Edited by Mario_S3

Ja osobno mehaniku ercu nebih dao raditi..ili brane i vojko po meni kaj slažu jebeno Honde...sve ostalo vrsni majstori a ni jedne za vidjet.

Postoje dva slovenca za spuh to zna i extra...ugl

Zadnji auto koji je bio rađen kod Damjana u slo jer CTR 7.gen miš sive boje bivši auto od STI-a

Auto je sa injenom imao 201ks i tvorničkim ispuhom, nakon ispuha je mjereno 237ks.

Svako svoju kozu dere i priča . za 240 ks na k20 ti treba usis ispuh i remap kao što je extra rekao.. ja idem svoj auto mjerit sljedeći tjedan i svaku stavku ću poslije mjeriti.

Auspuh ću dat raditi tamo di mi se deklarira snaga ako nije to to nema love. Naravno auto će mjeren bit na istim valjcima.

U nekoliko navrata Damjan je deklarirao i dao je toliko..

mora ti se mjerit isti dan, a ne na razlicite dane. znaci, dodjes, zmjeris, montiras, zmjeris.

kuzis li?

extra

pametan si decko, imas auto u koji si ulozio pare, znas kako to ide.

pa daj ne seri da i ti vjerujes u te price. eto, to mi nikako nije jasno?!

Naravno da ne vjerujem u sve što je tu napisano... Snaga ne pada iz oblaka...

Ono što sam ja napisao se odnosi na motor iz Civica Type R FN2 K20Z koji je dosta promjenjen naspram K20A, i na niti jednim valjcima ne pokazuje ispod 210ks serijski. Na tom autu se uz dobar usis, i ispuh s granom (decat) dođe do 240ks ili koji KS manje bez mjenjanja bregastih i mapiranja...

ček pa bilo je filmić tu nedavno kada je neki B18 Civic se utrkivao i isto dimi ko kuga :D

2 Hic i Mario: Jebote možda smo se mi zajebali. možda je ercov trademark DIM :lol:

2 extra: Opet lažeš!!!! sjećam se da si napisao kako ćeš baciti hytech i odmah ideš po novu granu i auspuh....

Edited by charger

ja sam vozio taj auto i to je LJENA KRAVA naspram linije prije, kakvu npr. Marek ima.

Meni osobno je to najbolji NA motor na svijetu.

Ali....ove bajke......sila mi vec srat od njih :D

Ako je tako, daj dyno print sa dyno dynamicsa/mustanga/dynapacka ili mainlinea pa da vidimo da je tome tako.

Jer akoo K20 nema milijardu izmjera na netu, nitko nema.

ja sam vozio taj auto i to je LJENA KRAVA naspram linije prije, kakvu npr. Marek ima.

Meni osobno je to najbolji NA motor na svijetu.

Ali....ove bajke......sila mi vec srat od njih :D

Ako je tako, daj dyno print sa dyno dynamicsa/mustanga/dynapacka ili mainlinea pa da vidimo da je tome tako.

Jer akoo K20 nema milijardu izmjera na netu, nitko nema.

Pa lijena krava i je kad je težak ko olovo, i još su mu stavili DBW koji usporava otvaranje klapne, itd, itd...

Dynoprint ćega hoćeš?

mislim da su ti B18 motori na 150kkm za u smeće, nemre to trajat duže da ga jebeš, pa vrti se na 9000, da je od avionskih materijala nebi izdržao više ...

Nisi u pravu ni najmanje....250+ tkm idu i to non stop da ga po pi*ki udaraš....ne govorim o filmićima i bajkama nego imam par frendova koji ih imaju i vrte se bez greške....ti motori kao i H serija odu jer vole popiti ulja, pogotovo kad je non stop u vtecu i kad se prodje 5tkm pa ga pocne vise trositi, pa ekipa ostane na litri ulja i motor se razleti pa pričaju kako je sranje....pas mater imam opela kući od sestre 1,2 u tip top stanju pa troši više ulja skoro nego moj H22....više od 100ks/litri zapremine na atmosfercu rezultira potrošnjom ulja što je normalno....

Pa kaj nema Honda indikator min. ulja ? Kak mogu ljudi ostat na litru ulja u motoru lol ? I za te koji ne kontroliraju ulje ni nije auto koji juri, nije ni čudo da onda krepa mašina. Treba to svako malo pogledat za svaki slučaj. Evo ja na svom mogu čak promjenit na koliko mm da mi upali lampicu za ulje, trenutno je kad dođe na minimum

Edited by Mario_S3

Pa lijena krava i je kad je težak ko olovo, i još su mu stavili DBW koji usporava otvaranje klapne, itd, itd...

Dynoprint ćega hoćeš?

dyno od stock auta, koji ima 210ks.

a snaga sa klapnom veze nema dok mjeris na dynou, jer ides do kraja. i tu je klapna otvorena. just my 2cents

Pa kaj nema Honda indikator min. ulja ? Kak mogu ljudi ostat na litru ulja u motoru lol ? I za te koji ne kontroliraju ulje ni nije auto koji juri, nije ni čudo da onda krepa mašina. Treba to svako malo pogledat za svaki slučaj. Evo ja na svom mogu čak promjenit na koliko mm da mi upali lampicu za ulje, trenutno je kad dođe na minimum

nema koliko znam

ali audi NIKAD ne bu napravio motor ko honda, i ne svadjaj se oko toga!

karikirao sam malo, ali znaš na šta mislim....ima indikator kao i zastava 101 što ga ima :) ima i indikator koji ne da u vtec kad nema dosta ulja te kad nije auto na radnoj temperaturi i kad se ne krece iznad 20km/h...ali taj B18 je stvarno tehničko savršenstvo s obzirom koliko se vrti, koliko je snage izvuceno iz njega i koliko traje s obzirom na sve to.

2 hic> pa to se slažem .. samo kaj baš svaka mora pit ulje ko zagorac gemišt ? Al da rade brutalno dobre motore i mjenjače, to stoji. Kad bi bar ostatak auta napravili tako dobrim a ne da ima armaturu ko u yugu 45. Ajde ovaj novi CTR mi se sviđa iz nutra, i Accord, al ostalo je bože sačuvaj od dizajna a i kvalitete. No većini Hondaša je to super i ne smeta im hehe

BTW ima jedan "Audi" koji ima brutalno dobar motor a NA je, dakle ipak znaju :)

http://www.rsportscars.com/lamborghini/2010-lamborghini-murcielago-lp670-4-superveloce/

http://www.rsportscars.com/lamborghini/lamborghini-gallardo-lp-570-4-superleggera/

Edited by Mario_S3

Rekao bi da Z101 ima lampicu za tlak ulja a ne razinu i niti jedan auto koji sam ja vozio nema lampicu razine... to su uglavnom auti do 2000.g.

BTW, meni je novi Accord mrak dizajniran a i kvaliteta je ok.... a nisam neki Hondalover

A i istina je da su motori K20, F20 motori recimo vrlo blizu savršenstva...

Recimo F20c ima serijski 240 ks.... a uz druge bregaste, klipnjače, klipovi, ITB, standalone, optimiran auspuh možda dođe do 280... i više od toga jako teško bez ozbiljnijih zahvata

EDIT: Mario, taj motor ima 110 ks/L dok F20c ima 120 ks/L ;)

A i V12 je sa manjim klipovima.... pa se lakše vrti....

Edited by Risbo

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...