Jump to content

Recommended Posts

Posted
  Dominik said:
gume tak pumpas kad hoces biti spor i ici kuci bez istih

a 8 i 9 vrijedi za michelin, yokohama, pireli,dunlop imaju drugacije oznake

Sry, nisam nigdje spomenuo da mislim na michelin, navikao se samo o brojevima pričat. :lol:

Gume tak pumpaš ako hočeš da ih ne uništiš u 6 krugova.... ;)

Posted
  Saki_Pu said:
Sry, nisam nigdje spomenuo da mislim na michelin, navikao se samo o brojevima pričat. :lol:

Gume tak pumpaš ako hočeš da ih ne uništiš u 6 krugova.... ;)

ok, reci mi onda temperaturu prednje desne gume ?

Posted

nemam pojma, ja ti govorim iz iskustva s pumpanjem guma na grobniku. Inače na cupu smo ih pumpali visoko, i kada smo bili na pretprošlom Track Day-u, je bila na 2.2, raspala se u 6 krugova, iako je i prije bila loša. Govorim o cestovnoj gumi.

Posted
  Saki_Pu said:
nemam pojma, ja ti govorim iz iskustva s pumpanjem guma na grobniku. Inače na cupu smo ih pumpali visoko, i kada smo bili na pretprošlom Track Day-u, je bila na 2.2, raspala se u 6 krugova, iako je i prije bila loša. Govorim o cestovnoj gumi.

iskustvo ti ne znaci nis, vrijeme je mjerilo

o cestovnim gumam pricamo, naravno

Posted
  Saki_Pu said:
da ne napraviš našu grešku, gume pumpaj visoko, npr:2.5

ti to veliš 2.5 na vruće, jel?

jer ako napumpaš na 2.5 na hladno, pa još kad se guma dobro zagrije..

Posted
  Kova said:
ti to veliš 2.5 na vruće, jel?

jer ako napumpaš na 2.5 na hladno, pa još kad se guma dobro zagrije..

Svakih par krugova u box i spuštanje pritiska... ;)

Posted
  Saki_Pu said:
Svakih par krugova u box i spuštanje pritiska... ;)

jel ti to ne govori dovoljno

ja kad napumpam gume, netreba ih dirati vise, iz iskustva :)

Posted

a jbg-a, malo sam se zaletio vjerovatno, ja govorim o mojem iskustvu, kako ja to radim, i kako su me učili. :) Za brze krugove, odvoziš 3-5 krugova, i u boks, gume, promjenti malo set ako je potrebno,i ajmo opet 3-5 brza kruga.... ;)

Posted

ja pumpam samo jednom gume u 3 brza kruga i nista ne diram, na focusu u trci iza losije gume jače napumpane naprijed novije malo slabije napumpane, sve 4 gume lose...ne nove i odvezem kvalifikacije i 14 krugova trku....kod slika druga pjesma...nikad se nesmiju ispustati slikovi, pogotovo kad su vrući....Dominik malo vise zna o gumama i iskustvo sa svjetskih staza uz Seat supercopa, Eurocup i WTCC naravno :) Pozdrav....

• 1 month later...
Posted (edited)

Koliko je ono Colak vozio onog E92 M3?

Uhhh sta sam gladan,auuuuu :D

Ugl.KrunoLuzer je reko da je brzi od M3 na grobniku pa mi nije bilo jasno na koju on foru moze ic iapod 1.45 :D

Edited by Filip3333
Posted
  Filip3333 said:
Ugl.KrunoLuzer je reko da je brzi od M3 na grobniku pa mi nije bilo jasno na koju on foru moze ic iapod 1.45 :D

Pitaj Nakića.

Naravno, njegov auto je daleko od serijskog, ali je i Krunin pa vjerujem da nije bitno ako je R26 slagan.

Posted
  Filip3333 said:
Koliko je ono Colak vozio onog E92 M3?

Uhhh sta sam gladan,auuuuu :D

1:43 na starim gumama iz WTCC-a koje su kasnije pukle:lol:

Posted
  Filip3333 said:
Evo pogle gore sve mi se cini da krivo mislis :D

Lako se djeci hvalit kak si brzi od M3 na Grobniku :rofl:

Kaj se sada pravis glup.ovaj je pitao ko je iso brze m3 ili ja ..

I ja sam rekao po vremenu ja... I kaj dam krivo reko?

Posted
  KrunoL said:
Kaj se sada pravis glup.ovaj je pitao ko je iso brze m3 ili ja ..

I ja sam rekao po vremenu ja... I kaj dam krivo reko?

Reko si da ti je Viper reko da on nemoze vozit sa M3 ispod 1:50,a da ti ides sada napadat vrijeme ispod 1:50 ....

Uostalom evo Rajmond ti je napiso da ima snimku di M iz 0 ide 1:46 zasto uopce dalje raspravljat :D

Uhhh sta volim kad se pravis pametan :)

Al nebitno duzan si klopu :*

Posted
  Filip3333 said:
Reko si da ti je Viper reko da on nemoze vozit sa M3 ispod 1:50,a da ti ides sada napadat vrijeme ispod 1:50 ....

Uostalom evo Rajmond ti je napiso da ima snimku di M iz 0 ide 1:46 zasto uopce dalje raspravljat :D

Uhhh sta volim kad se pravis pametan :)

Al nebitno duzan si klopu :*

Viper je reko ovom decku u taxi driveu da nemre ici ispod 1, 50 sa tim setupom koji ima na autu.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...