Jump to content

Recommended Posts

Posted
alonsov start, jao

nevolim ga bas, al frajer ima muda ko bizon,

krene, kers, i priblizava se ovoj dvjci ispred, i cima volan ljevo ovi ga zatvore i dodje im na valjda getribu i frajer ne pusta gas ni kers nego cimne volan desno i prodje ga...

da se red bull makao u desno samo 5cm mislim da bi bio kurcšlus... al treba obratit paznju na brzinu koja je bila oko 250kmh, frajer okom nije trepnuo a kamoli popustio gas ili pustio gumbić za kers

al ne nije danasnja forumla uzbudljiva :doh:

Alonso je apsolutni kralj Formule 1 u zadnjih 7 godina bez obzira na njegovo ponašanje i afere van bolida. I ogromna šteta je da od 2007. (pa ni danas) nije imao pravi pobjednički bolid. On je jednostavno krvoločan vozač tj. trkač jakog talenta i sposobnosti koji nema straha. Pored njega, odmah poštujem Hamiltona, a Vettel je još zelen da bi ga uspoređivao sa navedenim dvojcem. Je, ima naslov, ali nije me još impresionirao.

Nisam fan Ferrarija, ali samo radi Alonsa bi volio da slože konkurentan bolid pa da uživamo u dobrim vožnjama. :D

Nadam se da će u Monacu Alonso iskoristiti priliku.

• Replies 363
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
Ili se ferrari vraca na velika vrata, ili ostali neznaju vozit po gradu :)

rezultati treninga su jako zanimljivi, jedva cekam quali sutra

ili je ono sta je dominik reka Costi su napokon urucili metlu

Ferrari se ne vraća na žalost, samo im paše ova staza jer nije zahtjevna po pitanju aerodinamike...isto tako imaju super-soft i soft gume, tako da su došli na svoje....

A Costi su prije par dana uručili pismo zahvalnice...

U svakom slučaju, utrka bi trebala biti dobra :thumbsup:

Posted

evo samo za ove koje misle da danasnji vozaci nemaju muda.

nadam se da ce Perezu biti dobro, postao mi je jako drag vozac u ovo kratko vrijeme, zato sam ga i stavio na oba listica danas jel decko vozi vrhunski, nadam se da ce sve bit dobro i da se samo natukao

Posted (edited)

To po cem se oni tamo voze mena veze sa mozgom, evo bas nesretan primjer na Perezu kako ga je diglo, prehodali smo ju u prosli cetvrtak navecer, nisam prije vidio u zivo kak to tam izgleda, prek tv-a se ne dobije pola dojma, ali to je strava .

Svaka cast tim deckima sto tjeraju takve strojeve onuda, mislim da o takvim mudima tu svi mogu samo sanjat, ti decki su svemirci...

Edited by 444IN
Posted

Ma na tom mjestu je staza toliko grbava da je to strašno...

Ako ne pogodiš trkaću liniju i prije kočenja ne ispraviš bolid, završiš kao Rosberg ili u lošijem slučaju Perez...

Nevjerovatno nešto koliko kasno vozači koče prije šikane :closedeyes:

Samo dok gledaš krug sa onboard kamere, držiš se za jaja :D

Žao mi je Pereza, nadam se da nije tako strašno bilo kao što je izgledalo i da će se sutra pojaviti na startu. :)

Šteta je jedino što Alonso i Hamilton nisu odvozili krug do kraja, mislim da bi tu bilo itekako gusto. Alonso je dobio 2/3 treninga na super-softu!

Start će sutra biti zanimljiv :D S tim da Button i Alonso startaju s prljave strane staze...

Posted

Start će sutra biti zanimljiv :D S tim da Button i Alonso startaju s prljave strane staze...

Posebice jer i Mvlaren i Ferrari imaju bolje startove od Red Bulla tako da će biti zanimljivo u prvom zavoju

Kaj se tiće Pereza nadam se da će sve proći dobro, a na onom mjestu se već 3-4 godine godađaju nesreće, kombinacija hupsera, prmjene svjetla i kočenja u zavoju :doh:

Posted

ovaj hamilton danas nešto nabrijan previše, koji mu je k

a mercedes može slobodno se povuć iz F1, koji jadni bolidi nije normalno..

Posted

meni osobno odlicna utrka, potez utrke po meni massino pretjecanje rosberga, svaka cast iznenadujuce za massu.

takoder dobar potez hamiltona kod preticanja schumachera, sto se tice ostatka utrke za hamiltona:doh:

pa sto on misli da je jedini covijek na svijetu?

isto i jergovic nemoze povezat da je hamilton dobio kaznu zboh izazivanja sudara u lowsu, a ne u tunelu i jos se cudi ko pura dreku, svakom novom utrkom dokazuje koliko je bahat i arogantan te egocentrican.

button svaka cast najbolji takticar medu vozacima, al ga sad nije sreca posluzila, steta zasluzio je i bilo bi mi drago da je on pobijedio.

alonso nista posebno kao ni vettel kojeg je sreca pomazila maksimalno.

steta mi je i sto je ovaj idiot izbacio maldonada, odlicno je vozio i shebao decku super rezultat, iskompleksirani idiot

uglavnom odlicna utrka

Posted
Ovaj hamilton, oce njemu neko objasniti da se pobjeda ne racuna ak izbacis sve svoje protivnike sudarima?

Posted via Mobile Device

tebe ceka da mu objasnis :lol::lol::lol:

Hamilton je svemirac za njih sve, svakak cast

Vettel je imao srece , uff

Alonso isto odlican

sve u svemu dobra trka

Posted

napokon netko s mudima, da pokaze kak se vozi i bori za poziciju. Alonso je kralj na startu, steta kaj su na kraju isli iz leteceg jer bi Alonso dobro zapaprio Vettelu. A to da je Massa imao potez utrke, smjeh

Posted (edited)

Mene živcira to što je Vettel vozio 40+ krugova na jednom setu guma i još je planirao voziti do kraja, znači nekih 10 krugova, nešto što do sad nitko nije niti probao na Pirelli gumama. Alonso mu je na guzici sa novim gumama i sa 3 odlaska u box, dok je Vettel išao samo jednom i gume su mu katastrofa. Znači ili će mu eksplodirati guma ili će izletjeti sa staze ili će zbog lošig guma popušiti poziciju ili nešto četvrto, skoro nemoguće završiti cijelu utrku samo sa jednim odlaskom u box. Ali dogodi se nesreća, sve ih vrate na startnu poziciju i ovaj dobije nove gume.

WTF? Jesam ja nešto fulao ili je još nekome to nepošteno? Pa kako su stali zbog nesreće tako neka i nastave. Nemam ništa protiv Vettela ali se već sad može dva puta napiti i fulati cijelu utrku i opet je prvi, po bodovima. Jebeš to kad se tri-četri utrke prije kraja zna pobjednik :)

Edited by Veky
Posted

fulao si sport

kakavo eksplodiranje gume ? zakljucili su da su dovoljno brzi na softu da ne trebaju ih mijenjati vise, o cem ti brijes

kakve nemogucnosti zavrsetka utrke na jednim gumama

alonso je 2 puta isao u box, button 3

kad je prekid mozes raditi sta hoces

Posted
fulao si sport

kakavo eksplodiranje gume ? zakljucili su da su dovoljno brzi na softu da ne trebaju ih mijenjati vise, o cem ti brijes

kakve nemogucnosti zavrsetka utrke na jednim gumama

alonso je 2 puta isao u box, button 3

kad je prekid mozes raditi sta hoces

To je karikirano rečeno da bi eksplodirale gume, ali svakako je sporiji na tako lošim gumama i sigurno bi ga ova dvojica pretekla u narednim krugovima da ga nije spasio ponovni start i pritom i nove gume.

Posted

pa imao si priliku vidjeti sve 3 taktike, 1,2 i 3 stopa i nemogucnost pretjcanja u MC-u

red flag je svakako sve rijesio, pa se nije gledao vjerovatno puno zanimljiviji zavrsetak

to je steta, a pravila su odavno tako donesena i nitko ne zna kad ce biti prekid, pravila su za sve ista od pocetka, osim Hamiltona :lol::lol:, kad je najbrzi jer se jedino tako moze prestici u MC-u

jedva cekam kanadu

Posted

Vettelovi su dobro znali sta rade, dok drugi nisu imali pojma sta je ovima na umu, njegov inzinjer dobro zna da mali zna cuvat gume, racuna na to, i zna da su u Monte Carlu da nema preticanja i ako mu se mali usidri napred makar i na starim gumama tesko da ce ga netko pretec, takodjer zna/racuna da ce bit kršenja i safety cara sto malom pase ako ostane na skrsenim gumama, i tako je i bilo...

A Hamilton je za njih izumitelj, ocito se isfrustriro u tom silnom prometu sto nije mogo napred da se obracuna sa malim ili Alonsom jer samo njih trojica imaju muda za odvest MC, ima i deda Schumi ali on vise nije u jednadzbi, pa ih crnja je pozelio sve zgurat medju one jahte, sve se izkrižalo.

Bilo bi jebeno da je niger bio u poretku di je trebo, onda bi bila gadna šora napred, mali ima muda i bolid, a ovaj je vanzemaljac i ima jos veca muda, nema takav bolid ali, to bi bio cirkus hahhahaa....

Posted
napokon netko s mudima, da pokaze kak se vozi i bori za poziciju. Alonso je kralj na startu, steta kaj su na kraju isli iz leteceg jer bi Alonso dobro zapaprio Vettelu. A to da je Massa imao potez utrke, smjeh

jesi vidio di je massa pretekao rosberga??

ako jesi neznam ćemu smijeh, inaće mi je taj massa :doh: al da je ono bio potez je, može reć tko god što hoće, barem nije izbacio rosberga iz utrke dok ga je preticao sa 200km/h u zavoju u koji inaće skreću na slijepo

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...