Kiki Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 (edited) Od sada sam vlasnik valjaka koji su prije bili u Gumimarketu i kojima se služio vecinom Hic. Valjci se nalaze sada kod mene u Auto kuci Habulin, Mazda salon, na Škorpikovoj 12. Valjci se slazu vec zadnjih mjesec i pol i sada je napokon pri kraju. Neka mjerenja su vec odradena, tako da od ponedeljka se mogu raditi mjerenja. :naughty: Ovako je krenulo: cinilo se kao da nikada necu biti gotov. stalno nesto novo i neki mali problem i onda napokon gotovo Cijena mjerenja za forumaše je 250,00 kn. Mjerenje ce se raditi na standardni nacin - 2-3 puta se izmjeri, vide krivulje, isprintam krivulje, prebacim na USB i posaljem vam na mail. Sat koristenja valjaka je 400,00kn Možete me kontaktirati na: kristijan.habulin@mazda-habulin.hr dyno.habulin@gmail.com Vidimo se! :thumbsup: Edited March 29, 2012 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
huzek Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 izvrsno trebat ću jedno mjerenje u skorije vrijeme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki Posted April 6, 2011 Author Share Posted April 6, 2011 Hehe ma sve, moze i usb. ako ima koje peta opcija sredit cemo i nju. 2 huzek. Nema frke samo se javi dan dva prije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Bas lijepo sto ce se odmah dobiti isprint.:thumbsup: Bok Rene, sta mai?:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Bas lijepo sto ce se odmah dobiti isprint.:thumbsup:Bok Rene, sta mai?:lol: Niš, ovaj tutlek ne zna napravit dobru reklamu/oglas, pa malo prepravljam/dodajem i brišem nepotrebne komentare. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Ajd, ...fala bogu da imaju jos jedni ispravni valjci u HR.:thumbsup: Muhaaaaa, evo ti konkurencije.:rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki Posted April 6, 2011 Author Share Posted April 6, 2011 Danas mijerili za probu mazdu 3 1.6 i izbacilo je identicno kao u papirima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Prebačeno na: French cars VWCC Seat Klub Audi klub Honda club Škoda klub Peugeotklub Carcaffe Toyota Croatia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Muhaaaaa, evo ti konkurencije.:rofl: S obzirom tko mjeri u Habulinu i na koji način, radije sam kod Kikija jer onaj stil mjerenja u Auto Timu mi je, blago rečeno, stresan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki Posted April 6, 2011 Author Share Posted April 6, 2011 Prebačeno na: French cars VWCC Seat Klub Audi klub Honda club Škoda klub Peugeotklub Carcaffe Toyota Croatia... Hvala gospon rene Link to comment Share on other sites More sharing options...
kutija Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 fala k......da napokon imaju valjci za 4x4 ,a da nije CVH...:thumbsup: cijena je stvarno popularna Link to comment Share on other sites More sharing options...
NOkru Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 super :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 koliko je najam na cca 3 sata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 :notworthy:bravo, imaj na umu vecu prostoriju, s 2 vrata i to je to za pocetak sve pohvale ! :notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki Posted April 6, 2011 Author Share Posted April 6, 2011 sto znaci vecu prostoriju sa dvoja vrata? nisam skuzio na sta mislis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 jel moze mjeriti 4x4 1000HP i kolka je cijena za 1h? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 trebas svjezi zrak non stop, da mos bezbrizno mjeriti i 1000kW cijeli dan, jer 100m3 zraka lako izracunas kad potrosi motor, a o grijanju da ne govorimo prednja i zadnja vrata na prostoriji gdje su valjci je najjeftinije rjesenje, ili makar na ventilatoru dovod zraka napraviti izvana jesi razmisljao o prikolici za valjke ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki Posted April 6, 2011 Author Share Posted April 6, 2011 to je inace velika prostorija dugacka 18 metara i siroka 5 metara. ja sam ju malo preradio pa su valjci na prostoru koj je 5,5m sirok i 7 dugacak i nije kompletno odvojena od ostatka prostorije. s time da iza ventilatora postoje mala vrata. a i vec trazim nekakva crijeva, odnosno neko rijesenje da se dofura direkno hladan zrak na ventilator. pa ako netko ima kakav link slobodno stavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danijel bedex Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 http://www.klima-kontakt.hr/ rade ti kaj god poželiš od crijeva fiksna ili gibljiva.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 to je inace velika prostorija dugacka 18 metara i siroka 5 metara. ja sam ju malo preradio pa su valjci na prostoru koj je 5,5m sirok i 7 dugacak i nije kompletno odvojena od ostatka prostorije. s time da iza ventilatora postoje mala vrata. a i vec trazim nekakva crijeva, odnosno neko rijesenje da se dofura direkno hladan zrak na ventilator. pa ako netko ima kakav link slobodno stavi. super, sam dovuci zrak izvana na ventilator i biti ce odlicno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jay Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 ovo je ko naruceno - vec se tjedan dana razmisljam di ici na valjke ja bi doso sutra, imas pm.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 u ex.gumimarketu sada pneumatiku sam do jučer bio par dana za redom pa sam baš tu i tamo pogledao kako radite, tebe sam vidio kako pop-nitaš ili kako se to već zove limenu oplatu. prostor i uopće "kućica" izgleda super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CroDriver Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Odlično! Napokon nešto na pravoj strani! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki Posted April 7, 2011 Author Share Posted April 7, 2011 u ex.gumimarketu sada pneumatiku sam do jučer bio par dana za redom pa sam baš tu i tamo pogledao kako radite, tebe sam vidio kako pop-nitaš ili kako se to već zove limenu oplatu.prostor i uopće "kućica" izgleda super. Bilo je tu svega. Od bagera, razbijana betona, varenja busenja brusenja bojanja pa do postavljanja limova. Napokon gotovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gizmo Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Odlicno Cujemo se uskoro. Btw. prebacio i na mitsu forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now