ND4SPD Posted June 19, 2011 Share Posted June 19, 2011 Moze preporuka za neki servis ili ima netko tu na forumu da se bavi time? ECU je vec dva tjedna kod http://www.benc-elektronik.com kad smo ga nazvali prosli tjedan nesto je muljao, izgleda da ga nije ni pogledao, a jos uz to je rekao da sigurno ni iduci tjedan nece biti gotovo jer su praznici, da su to chipovi, da je to tesko i da je to puno posla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted June 19, 2011 Share Posted June 19, 2011 Mozda drndak moze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted June 19, 2011 Share Posted June 19, 2011 http://www.gubic-tuning.hr/usluge.asp?grId=1&clId=4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renda Posted June 19, 2011 Share Posted June 19, 2011 Mozda drndak moze Također preporuka! :thumbsup: http://www.myhraweb.com/member.php?u=222 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted June 19, 2011 Share Posted June 19, 2011 a šta mu je ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted June 19, 2011 Author Share Posted June 19, 2011 a šta mu je ? Nemam pojma, stari je vozio auto i odjednom crknuo, u haku su reci da je ecu u pitanju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted June 19, 2011 Share Posted June 19, 2011 Nemam pojma, stari je vozio auto i odjednom crknuo, u haku su reci da je ecu u pitanju... Jos nisam vidio , a ni cuo da ECU na 1.9 TDi u voznji crkne. Osim toga, nebi bas vjerovao ljudima iz Hak-a. Koji je tocno model (koji motor, KS?) i koja godina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tihi Posted June 19, 2011 Share Posted June 19, 2011 Nemam pojma, stari je vozio auto i odjednom crknuo, u haku su reci da je ecu u pitanju... Jesi ga probao spojiti na dijagnostiku? Jel se javlja? Ima napjanja na njemu na svim pinovima na kojima treba biti? Masa dobra? itd. Ne mozes odmah na ECU sumnjat. On jako rijetko odlazi sam od sebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted June 20, 2011 Author Share Posted June 20, 2011 Jos nisam vidio , a ni cuo da ECU na 1.9 TDi u voznji crkne. Osim toga, nebi bas vjerovao ljudima iz Hak-a. Koji je tocno model (koji motor, KS?) i koja godina? Nisam niti ja, ali tako kazu... 1.9 TDI 110KS, 2002. godiste sa bosch pumpom, nisam siguran za kod motora, mozda je AFN. Jesi ga probao spojiti na dijagnostiku? Jel se javlja?Ima napjanja na njemu na svim pinovima na kojima treba biti? Masa dobra? itd. Ne mozes odmah na ECU sumnjat. On jako rijetko odlazi sam od sebe. Ne sumnjam ja nego ovi u Haku, valjda su (nadam se da jesu) s razlogom zakljucili da je ECU u pitanju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 jedino ak je voda ušla u njega ili tak neš, al to se odma vidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDo Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 samo nemoj slat onima u Čakovec.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 A sto se tocno desava? Ne vergla? Upali se pa se ugasi? Moze biti jos najmanje 5 stvari, samo koji su tocno simptomi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Ima ZokiTDI ecu za prodat. Ali ovo kaj dečki vele je istina, nebu crko sam od sebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Ima ZokiTDI ecu za prodat. Ali ovo kaj dečki vele je istina, nebu crko sam od sebe. Nije za ovaj motor. Njegov komp je za PD, a ovo je motor s VP pumpom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Moze crknut sam od sebe u voznji, pitajte Drahija Treba ga donest do mene pa će se ispitati jel ECU ili ne, mogu ga na stolu probat, mozes i auto dovest... Ispitivanje i to sve je 4Free Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Moze crknut sam od sebe u voznji, pitajte Drahija Treba ga donest do mene pa će se ispitati jel ECU ili ne, mogu ga na stolu probat, mozes i auto dovest... Ispitivanje i to sve je 4Free Na kojem autu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Na svakom autu koji ima ECU:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Na kojem autu? Opel Astra GTC 1.9CDTI: Ovako je vraćen nazad od "stručnjaka" za ECU-e. To mu je slika sa Facea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Opel Astra GTC 1.9CDTI: Ovako je vraćen nazad od "stručnjaka" za ECU-e. To mu je slika sa Facea. Ko je to radio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Netko iz SLO.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Sta se nesmije znati? Netko poznat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Ne znam niti ja, samo znam da je u SLO slao komp... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fokusicar Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Ne znam niti ja, samo znam da je u SLO slao komp... Gorane, javi se...vidiš da te zovem 75 puta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted June 20, 2011 Author Share Posted June 20, 2011 A sto se tocno desava? Ne vergla? Upali se pa se ugasi? Moze biti jos najmanje 5 stvari, samo koji su tocno simptomi? Stao i ugasio se i onda nije davao uopce nikakav kontakt, nista... Moze crknut sam od sebe u voznji, pitajte Drahija Treba ga donest do mene pa će se ispitati jel ECU ili ne, mogu ga na stolu probat, mozes i auto dovest... Ispitivanje i to sve je 4Free Stari je danas popizdio, otisao po ecu i odnio vec nekome drugome, ako se i to izjalovi javim ti se :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Opel Astra GTC 1.9CDTI: Ovako je vraćen nazad od "stručnjaka" za ECU-e. To mu je slika sa Facea. Sta je tu lose? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now