Raptor6767 Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 Bio prije mora kod Bracuna i sve pohvale - slozio spur kak sam htio - 180kn s PDVom. Cak i dva dana poslije nakon stelanja novih amortizera na vagama u Gabreku, besplatno odradili korekciju. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 A kakva su iskustva s BAT-om ako ih netko ima uopće ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 A kakva su iskustva s BAT-om ako ih netko ima uopće ? Ravnao jednom felgu,radio špur i na curinom autu mijenjao gume sve 5 :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 hvala ti puno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushido Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 Takodjer svaka preporuka za balansiranje kotaca, spur nisam radio! Stvarno vrhunski odradjeno i s max truda i nastojanja da to bude TO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToP Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 imho nema sanse, pa to su dve razlicite sasije! Veli čovjek koji radi špur kod Bračuna da je to sve isto - Golf IV, Golf V, stari Leon, novi Leon, stara Octavia, nova Octavia. Samo kao na novima se da otraga podešavat. I ja bedast povjerovao. Pitaj boga jel je sad to kak spada podešeno. Zar je toliko teško odabrat pravi auto u tom njihovom kompjuteru. :bash::bash::bangin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 nema veze jedno s drugim... joj sto volim kad se ljudi koji bi trebali biti profesionalci prave tako pametni... a osijek je dno dna sto se tice takvih stvari... meni je tek 3. vulkanizer uspio izbalansirati 18" da ne tresu...a kod dvojice prijasnjih sam se naslusao pricica i izgovora poslije balansiranja da je to strasno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 Prijatelju Koloper nije znao namontirati gumu 195/45R14 na 9j felgu... i još dok su se trudili shebali felgu... Strojna obrada Žugčić bez problema namontirao sve 4 gume u roku 40 minuta... :lol: A što se tiče špura za to je definitivno najbolji Trulec u dubravi... Dok sam radio kao šef voznog parka u Overseasu nagledao sam se svih mogućih vulkanizera i samo mogu reći da moj auto ide na špur samo Trulecu... Jer čovjek će uvijek odraditi svoj posao i više od toga... Recimo na mojoj astri se ne štela zadnji kraj...Čovjek se poigrao i složio to... Iako ja to nisam znao da nije dobro bilo on je to složio i nije naplatio ni kunu više radi toga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 a kod trulca ti špur radi lik koji je radio kod kolopera :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
-164- Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 radio sam špur kod Kolopera i na sve 4 felge se vide sitna oštećenja na mjestima gdje nasjeda taj stroj za balansiranje felge su lakirane na novo prije mjesec dana cca.. ali već prije 2 godine mi se ista stvar desila kod BAT-a i to na felgama koje nisu bile novo lakirane nego original tvorničke... jel to znači da se svaka felga ošteti kad se radi špur?? baš sam popizdio..nove felge i sad puno sitnih oštećenja po rubu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 Ja sam to gledao na svojima ali nije mi se nikad dogodilo niti na jednima možda je do oblika/vrste/modela felge... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bmwlik Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 isko kad skida gumu pa pajser nasloni na felgu i kasnije hmm zato svaki put napomenuti da se pripazi na felge Link to comment Share on other sites More sharing options...
-164- Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 moram na špur opet jer mi kod Kolopera zadnja 2 puta nisu dobro centrirali volan koji stoji jako malo desno kad idem ravno neda mi se do njih opet jer su mi i felge oštetili kad su radili špur zadnji puta sad ne znam gdje da idem? mislio sam kod Šurine ali kad sam navratio da se raspitam vidio sam da špur radi neki mladić koji mi baš ne uljeva povjerenje ostaju još Bračun, BAT i Trulec od ovih za koje sam čuo preporuke slušam još preporuka kome najbolje otići... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 zadnje vrijeme radim samo kod bracuna i sve preporuke i dalje ,uvijek bez problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
NOkru Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 tako i ja kod Kolopera..........sve pohvale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Uvijek radim kod Bračuna. Sve 5. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario328i Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 koloper zadnjih 7g kod Bračuna sam išao kao "narihtat nagibe" na D2 pa usput na špur i naravno da je sjebo sve... Link to comment Share on other sites More sharing options...
-164- Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Kod Kolopera ne idem jer sam zadnjih par puta bio nezadovoljan i morao se vraćati na reklamaciju i oštetio mi je felge zanimaju me iskustva kod Šurine i Truleca Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 meni je par put radio koloper i zadovoljan sam bil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bmwlik Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 Trudec u dubravi meni radi savrseno a sve sam obisao moze napravit po tvornickim postavkama ili kako mu ti kazes da hoces i covjek si ostavi 1h za auto tako da ima vremena i uglavnom se moras narucit jer je pun Link to comment Share on other sites More sharing options...
-164- Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Trudec u dubravi meni radi savrseno a sve sam obisaomoze napravit po tvornickim postavkama ili kako mu ti kazes da hoces i covjek si ostavi 1h za auto tako da ima vremena i uglavnom se moras narucit jer je pun Danas sam bio kod Truleca...naručio se jučer, imao je par termina za ponuditi prezadovoljan sam, baš kako si napisao, čovjek je sat vremena podešavao i bavio se oko auta..na kraju nemam prigovora...sve je tip top i puno sam zadovoljniji nego kod Kolopera a i puno mi je bliže tako da sad znam gdje ubuduće idem na špur cijena 150kn prednji + zadnji špur svaka čast Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 di je trudec? adresa dubrava je kul Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Koloper ima onaj stol koji dize auto u zrak i svaki malo spusteniji auto ce zapeti sto zbog nestrucnog rukovanja osoblja ( citaj: samo se zalete autom gore ili dole ) bez da imalo pripaze sto zbog toga jer je sistem takav. Bracun moja preporuka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-164- Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 di je trudec? adresa dubrava je kul Nije Trudec nego Trulec https://plus.google.com/111407582365467177063/about?gl=hr&hl=en Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Trulec apsolutno preporuka majstor se stvarno potrudi oko auta a i zna,uvijek isti lik radi tako da nema zabune Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now