Renda Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Koloper ima onaj stol koji dize auto u zrak i svaki malo spusteniji auto ce zapeti sto zbog nestrucnog rukovanja osoblja ( citaj: samo se zalete autom gore ili dole ) bez da imalo pripaze sto zbog toga jer je sistem takav. Bracun moja preporuka. Meni redovno podatavljaju daske prije navoz da se moze normalno popest gore i uvijek paze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gringo Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Trulec definitivno. Dok ja odem popit kavu oni gotovi. Kad sam išao na prvi špur nakon kupovine na mom bivšem ventu frajer je brenerom grijao šarafe da opusti ovjes. Rekao mi da nije špur rađen bar 10 godina. Nakon toga beba. Možeš mu prije špura otić da ti napiše ako šta treba mjenjat na ovjesu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buby_FR Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Ovako stvar je slijedeća dns mi u zubaku radili špur i kažu da nikak ne mogu dobit da je špur u nuli radi gewindi trenuto je na minus 2 na oba kotača, malo mi je to glupo jer i drugi se voze na gewindama a opet da mi je špur minus 2 to je ipak malo previše pojest ce mi gume za god dana. Kome otić da proba to složit?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Odi kod Bračuna super je majstor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 spur ti ni ne treba biti u 0, ali svejedno su kreteni ............ ono o cemu ja stalno pricam, da 99% njih nema pojma sta radi ............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buby_FR Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Budem otišo do bračuna pa cemo vijdet kaj će napravit, btw jel se treba naručit za špur? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Ovako stvar je slijedeća dns mi u zubaku radili špur i kažu da nikak ne mogu dobit da je špur u nuli radi gewindi trenuto je na minus 2 na oba kotača, malo mi je to glupo jer i drugi se voze na gewindama a opet da mi je špur minus 2 to je ipak malo previše pojest ce mi gume za god dana. Kome otić da proba to složit?? Trulec, Oporovečka ulica (Dubrava)....odličan majstor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 spur ti ni ne treba biti u 0, ali svejedno su kreteni ............ ono o cemu ja stalno pricam, da 99% njih nema pojma sta radi ............. Koga ti preporučaš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musil Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 spur ti ni ne treba biti u 0, ali svejedno su kreteni ............ ono o cemu ja stalno pricam, da 99% njih nema pojma sta radi ............. Možeš li malo bolje pojasniti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Možeš li malo bolje pojasniti? ja mislim da je bolje da je špur uvijek malo "otvoren".. dominik ce bolje pojasnit.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Ovako stvar je slijedeća dns mi u zubaku radili špur i kažu da nikak ne mogu dobit da je špur u nuli radi gewindi trenuto je na minus 2 na oba kotača, malo mi je to glupo jer i drugi se voze na gewindama a opet da mi je špur minus 2 to je ipak malo previše pojest ce mi gume za god dana. Kome otić da proba to složit?? Cim gewinde vide taman da ti je podizac stakla krepo gewinde su krive tak da se nemoj nis cudit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renda Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Ovako stvar je slijedeća dns mi u zubaku radili špur i kažu da nikak ne mogu dobit da je špur u nuli radi gewindi trenuto je na minus 2 na oba kotača, malo mi je to glupo jer i drugi se voze na gewindama a opet da mi je špur minus 2 to je ipak malo previše pojest ce mi gume za god dana. Kome otić da proba to složit?? Ni nemozes stimat nagib na prednjim kotacima kod nas na Ibizama. Meni je u minusu malo manie od 2 stupnja. Nece ti gumama biti nista. Ja sam jos spur malo otvorio naprijed jer je u originalu lagano zavoren i gume mi se niista pretjerano ne trose. Dapace, odlicno mi je sta se trose jednako rubovi i sredina tak da mii je za mene taman pogodeno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario328i Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Budem otišo do bračuna pa cemo vijdet kaj će napravit, btw jel se treba naručit za špur? treba treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
buby_FR Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Cim gewinde vide taman da ti je podizac stakla krepo gewinde su krive tak da se nemoj nis cudit... Ma znam, al budem otiso do bračuna da on vidi. Ni nemozes stimat nagib na prednjim kotacima kod nas na Ibizama. Meni je u minusu malo manie od 2 stupnja. Nece ti gumama biti nista. Ja sam jos spur malo otvorio naprijed jer je u originalu lagano zavoren i gume mi se niista pretjerano ne trose. Dapace, odlicno mi je sta se trose jednako rubovi i sredina tak da mii je za mene taman pogodeno! Renda ubio sam gume u pola godine, ok bilo je 250 ks al opet i to samo unutarnje rubove... treba treba Hvala ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raycer Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 ja mislim da je bolje da je špur uvijek malo "otvoren".. dominik ce bolje pojasnit.. u normalnoj gradskoj voznji jedino sto ces primjetiti ako otvoris spur malo je da ce ti se brze vracati volan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezimeni Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 da dignem malo temu, kakva je sad situacija sa spurom u zg i okolici? i dalje su "najbolji" Bracun, Koloper, Vulkal ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Može li meni netko objasniti zašto je taj špur toliko poskupio u zadnje vrijeme? Više ne možeš ispod 300kn napraviti prednj i zadnji kraj doslovno nigdje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 da dignem malo temu, kakva je sad situacija sa spurom u zg i okolici? i dalje su "najbolji" Bracun, Koloper, Vulkal ili? meni i dalje od svih njih najdrazi BAT i tamo jedino i idem zadnjih par godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Gdje ima špur za npr. 250 kn prednji i zadnji? Ovo sve ostalo iznad toga je pljačka žešća, ima taj uređaj već 10 godina i za posao od 10 min traži 350kn, nebuloze žešće Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 bračun prošli tjedan ,kako sam rekao tako napravljeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now