Jump to content

Recommended Posts

• Replies 462
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

@ Svig - koliko ti je dubinsko pranje/komplet unutrasnjost? znaci kabina (ne motorni prostor itd.)

I koliko cca vremenski treba za to? Jer nisam iz ZG-a

Edited by Eleven
Posted
@ Svig - koliko ti je dubinsko pranje/komplet unutrasnjost? znaci kabina (ne motorni prostor itd.)

I koliko cca vremenski treba za to? Jer nisam iz ZG-a

450 kn i skoro cijeli dan auto mora biti kod nas

Posted

Fotić mi je ostao u praoni pa ja stavim slike tek u pon,bude Rene stavio par njih

Šta se mene tiće mislim da je natjecanje bio pun pogodak,super ekipa i atmosfera a i dečki su nešto novo naučili.

Napravili smo 2 ekipe po 3 člana i stvarno su detalji odlučili o pobjedniku, a pobjedničku ekipu čine Rene,Dario te Prez. Dečki su si stvarno dali truda te osvojili bon i prenosni pehar.

Posted

sami start pobjednicke ekipe :D...

btw, veliki tjuneri nemaju pojma kak se na all mighty fordu otvara hauba :P

dsc00325dc.jpg

Uploaded with ImageShack.us

i cisto da gornji trojac ne bi tvrdio suprotno, dokaz da je semper isto prao auto :D

dsc00321vm.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Bilo je stvarno odlicno. Zajebancija na najjace! Semperu se focus sjaji tak da se vidi svih 8 tonova crvene na njemu i sad sigurno vrijedi kojih 250-400€. :D

Pohvale Svigu i ekipi na organiziranju ovakvih stvari! Svaka cast decki! Rostilj je bio super! :thumbsup:

Dario izbjegavaj usisavanje auta ubuduce,ne ide ti bas! :lol: :lol:

Vidimo se sljedeci put!

Posted

393581_260047820709643_187571311290628_691377_1516799125_n.jpg

ovo je inace idealna poza za sjebat grijanje siceva a kolki debili po praonama upravo to rade i boli ih kurac... faking fušeraj.

Posted

ovo je inace idealna poza za sjebat grijanje siceva a kolki debili po praonama upravo to rade i boli ih kurac... faking fušeraj.

:haha:

A jos da znas tko je na slici...:naughty:

P.S. nitko iz nase ekipe (mi smo radili Focusa)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...