Jump to content

quattro pogon

Recommended Posts

Ja big još dodao kako BMW-e kupuju isključivo ljudi koji bi htjeli ševiti sastrane...

Znaš ono kako nalja na staklu dodaje 10KS, e pa tako BMW dodaje 2 incha na kurac... :rofl::lol::P

frend pa kaj se sa svoje 33 godine jos uvijek tjesis i vjerujes u bajke?

ima nas koji imamo BMW za svoj gust i nismo stereotip

• Replies 197
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Meni je prestrašno ovo što su određeni ljudi napravili od topica koji bi trebao biti edukativan.

Prestrašno.

I možete mi pričati koliko želite da je to zdravo prepucavanje i da se iz toga može svašta naučiti, ali jedan od rijetkih kvalitetnih topica da se ovako ukenja...

:blink:

jok "intelektualac" bi bio da sam za te novce kupio 2 audia 2.5 tdija i to po mogucnosti kvatro

jer su to vrhunski auti i mogu po snijegu :rofl:

pa da znaš kaj je auto i vožnja sigurno ne bi kupio swifta, al bat ga, ima i još jedna stepenica niže ... spark, matiz & co. :lol:

ne kužim kaj radiš u topicu o quattru a auto ti služi za otić na posel i u dučan?

tvoje skromno znanje i mišljanje nam je nepotrebno

otvori si topic "kako namontirati lance" ili "kuda sa drugim koferom"

e to me interesiralo obie.

znao sam da nije 50-50 ali nisam znao koji je omjer

znaci natrag baca vise snage

naime trebam staviti zimske gume,a jedan par je malo istroseniji pa nisam znao sa kojih kotaca sam ih skinuo jer ih smajo nisam obiljezio

no sad znam

hvala frend

na prednje frende .... s čim buš kočil i skretal? ;)

Oprostite,

da li ste vi admin na ovom forumu da to mozete reci?

If not - ne zelim to vise cuti ovdje - niti bilo sto takvim tonom

sve 5, al netko mora, a za provokatore nemam živaca, i sam vidiš kam je to odvelo topic

i nisam mislil da ne treba na forumu neg u topicu ;)

nakon što sam pročitao čitav thread mogu jedino komentirat da je ŽALOSNO što odredjena ekipa "upada"u topice čisto radi podj..avanja,SVAKA ČAST Gosp.Platinumu jer su mu postovi korektni i dobronamjerni,a ne kao neki koji voze Bmw..mislim fakat nekuzim cemu to,stavi se topic Audijev Quattro pogon kako radi i malo povijest toga,NIGDJE NITKO,POGOTOVO NE NEKI AUDI FAHRER NIJE NAPISAO NESTO TIPA-OVO JE JEDINI PRAVI POGON I SVI OSTALI SU SHIT-tak o da mi je nevjerovatno kako netko ima uopce obraza odvest potencijalno poucan topic u smjeru-moj tata je jaci od tvog...za takve evo- http://mojtata.novatv.hr/oshowu.asp

IMHO mislim da bi admini/moderatori usw. trebali posvetit malo vise paznje tome offtopičarenju,ili kurenju neke svadje,jer mislim da vecina ljudi zeli da ovo bude ozbiljan forum na kojem mozes procitat 5postova zaredom bez da se 4 puta prekrizis i zapitas...NHF ikome,samo moje skromno misljenje...

:)

jap je ti čitaš kaj pišem?

SVAKODNEVNA vožnja - znači na posao, malu gužva, malo crveno na semaforu....

cappyši?

uz duzno postovanje...za to je dovoljan i golf I sa dizl 48ks motorom. ili trabant.

znaci, tak se ipak ne gleda ;)

Mene na A4 jedino jebe turbo rupa ispod 2000, a na kratkim serpentinama ti baš tamo treba snaga u 2. brzini ! Kad dođe na 2000, dođu instantno i konji i odmah ide dupe van ! U 1. je pak prejak za zavoje prepune snijegom. Tako da drift bude efikasan tek na drugoj polovici zavoja kad se oslobode konji :). Ili ako se potrefi zavoj na zavoju onda se da uć već u zavoj po boku.

Tako da ga ovako treba držat na kuplungu da bi odmah imao snagu prije prve polovice zavoja ili ga pak naštimat pred zavoj što je pak već malo kompliciranije, pogotov ako znaš da držiš u rukama ne tako jeftin auto za slupat :)

Al vjerujem da bi neki iskusniji drifter radio čuda s njim po snijegu

Uzas!!!!!

Uz remap ces DOBITI i besplatnu skolu voznje 4WD auta na skliskoj podlozi da ti vise nikad ne padne na pamet napisati ovakvu glupost! Casti T.H.Performance!

Uffffff......pa sto bi tek da imas GT35 kao npr. JA u toyoti, gdje sve krece od 3500RPM? I to KRECE, a ne kao kod audia. Pa se potpuno normalno i lijepo vozi po snijegu, bez ikakvog problema sa hitanjem guzice i sl.

Samo moras naucit grif tzv. scandinavian flick (odi u google da shvatis osnove) pa mars na parking trenkat, otvorit ce ti se nova dimenzija.

4WD auto se ne vozi na gas, on se postavlja u polozaj prije zavoja, kako bi ti na ulasku u zavoj tezina vec bila tamo gdje treba, a ne frkat volan i gacat po gasu I CEKAT da se nesto dogodi!

Za sve ostalo, tu je Mastercard,Visa ili kofer eura.

Edited by Hic
tipfeleri

Decki, sad kad sam malo cito ovaj thread, doso sam do zakljucka da je taj quattro uber kul, ali posto nemam nofaca da kupim Audi, jel mogu ja kak taj quattro stavit na svoj BMW, jer ovaj zadnji pogon je uzas, dodes negdje gdje je sklisko i zavrti me ko budalu...bas uzas..:D

uz duzno postovanje...za to je dovoljan i golf I sa dizl 48ks motorom. ili trabant.

znaci, tak se ipak ne gleda ;)

već fakat neznam kaka napisat da me skužite :)

konkretan primjer - audi a3 2.0TDi (nisam siguran dal postoji FWD i AWD varijanta al poslužit će kao primjer)

dakle, kupuješ dotični auto, 140ks dizel.... i možeš birat između FWD i AWD.... meni je logičnije uzeti FWD jer su manji gubitci u prijenosu i auto bolje ide i manje troši.... ima AWD prednosti ali ipak mislim da ovdje nije potreban....

naravno kad je riječ o jačim modelima onda je priča sasvim druga....

i neću više upadat u raspravu jer očito neznam kak objasniti ono kaj hoću reć ili me ne želite skužiti :drink:

već fakat neznam kaka napisat da me skužite :)

konkretan primjer - audi a3 2.0TDi (nisam siguran dal postoji FWD i AWD varijanta al poslužit će kao primjer)

dakle, kupuješ dotični auto, 140ks dizel.... i možeš birat između FWD i AWD.... meni je logičnije uzeti FWD jer su manji gubitci u prijenosu i auto bolje ide i manje troši.... ima AWD prednosti ali ipak mislim da ovdje nije potreban....

naravno kad je riječ o jačim modelima onda je priča sasvim druga....

i neću više upadat u raspravu jer očito neznam kak objasniti ono kaj hoću reć ili me ne želite skužiti :drink:

u tvom primjeru A3 ima haldex spojku..sto znaci da kad se vozis normalno, auto korsti samo FWD...cim dode do proklizavanja prednjih kotaca onda se aktivira AWD :)

mozes drobit koliko hoces ali AWD je dobra stvar :)

pa da znaš kaj je auto i vožnja sigurno ne bi kupio swifta, al bat ga, ima i još jedna stepenica niže ... spark, matiz & co. :lol:

ne kužim kaj radiš u topicu o quattru a auto ti služi za otić na posel i u dučan?

tvoje skromno znanje i mišljanje nam je nepotrebno

otvori si topic "kako namontirati lance" ili "kuda sa drugim koferom"

LOL a za koji Q tebi sluzi taj audi:doh:

za trke vozit:rofl:

hvaljeni kvatro na tvom autu ne sluzi ama bas nicemu osim da ti traktor jos vise trosi i jos slabije ide :D

sad mi reci da ides s njim na neku stazu po snijegu i ispricat cu ti se i samo rec da si krivi motor odabrao za to :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...