Jump to content

TFSI vs. TSI vs. FSI

Recommended Posts

Meni se A4 cini manji iznutra neg moj A3 SB. Naprijed ok, isto al otraga A4 fakat ima malo mjesta za koljena.

@Gabre kak ti se vracao u auto mode kad ti je rucica mjenjaca fizicki pomaknuta na manual u desno?

nije da se vracao nego ako recimo kocis, nece ostati u brxini nego sam salta u manju? iako ti mozes sam rucno saltat on i dalje ce saltat ako vidi da treba

nije da se vracao nego ako recimo kocis, nece ostati u brxini nego sam salta u manju? iako ti mozes sam rucno saltat on i dalje ce saltat ako vidi da treba

Nije mi jasno.

Dakle ako ga fizički stavim u manual npr 1, i idem s laganim gasom na 3-4-5krpm, ostaje u 1, akoga potjeram do blokade salta sam u 2...

Isto tako i obratno, ako vozim 80kmh i drzim ga u 6, pocnem usporavat, automatski salta nize, što i mora, pa ne mogu ga u 6 vozit 30kmh...

Ugl da, presalta sam kad vidi da mora. Tako da, gume zapalit nemogu hahahahhaha :)

Ni na dsg-u to nije LC jer fali jedna bitna stvar a to je iskljucivanje esp-a. I ne digne ga na 1500 nego na 3000, pricam o dsg-u.

I mora se napravit tocno odredjenim redosljedom jer inace ne skuzi da hoces lc i onda na kocnici ga samo napne a ne dize gas na 3 soma.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...