Jump to content

Recommended Posts

Posted
Meni se A4 cini manji iznutra neg moj A3 SB. Naprijed ok, isto al otraga A4 fakat ima malo mjesta za koljena.

@Gabre kak ti se vracao u auto mode kad ti je rucica mjenjaca fizicki pomaknuta na manual u desno?

nije da se vracao nego ako recimo kocis, nece ostati u brxini nego sam salta u manju? iako ti mozes sam rucno saltat on i dalje ce saltat ako vidi da treba

Posted
nije da se vracao nego ako recimo kocis, nece ostati u brxini nego sam salta u manju? iako ti mozes sam rucno saltat on i dalje ce saltat ako vidi da treba

Nije mi jasno.

Dakle ako ga fizički stavim u manual npr 1, i idem s laganim gasom na 3-4-5krpm, ostaje u 1, akoga potjeram do blokade salta sam u 2...

Isto tako i obratno, ako vozim 80kmh i drzim ga u 6, pocnem usporavat, automatski salta nize, što i mora, pa ne mogu ga u 6 vozit 30kmh...

Ugl da, presalta sam kad vidi da mora. Tako da, gume zapalit nemogu hahahahhaha :)

Posted

e da, jel se smije drzat kocnicu i drzati gas, pa tako naglo krenuti? :D lijeva noga kocnica, desna gas, jel....

strah me probati :D

Posted
e da, jel se smije drzat kocnicu i drzati gas, pa tako naglo krenuti? :D lijeva noga kocnica, desna gas, jel....

strah me probati :D

Na DSG-u kad staviš u S i to napraviš , to je lauch control , drži okretaje na 1500 i kad pustiš kočnicu krene.

Posted

nemas launch control nego to ispadne kao da na manualnom startas sa naglim pustanjem kvacila u punim gasom, znaci trebao bi provrtiti kotace.

morat cu probat :D

Posted

Ni na dsg-u to nije LC jer fali jedna bitna stvar a to je iskljucivanje esp-a. I ne digne ga na 1500 nego na 3000, pricam o dsg-u.

I mora se napravit tocno odredjenim redosljedom jer inace ne skuzi da hoces lc i onda na kocnici ga samo napne a ne dize gas na 3 soma.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...