Unknown Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 (edited) zanima me dal ima za kupiti tu masinicu ili dal se da napraviti ako netko ima kakve nacrte? ako nist drugo tko mi moze to napraviti a da ima masinicu trebal bi prednje blatobrane za cca 1cm malo povuci van da guma ude ispod blatobrana Edited November 7, 2011 by Unknown Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Jel imas L profil ili je ravno? I kaze se izvlacenje btw :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 nemam napred L profil.klasika za prednji blatobran. ravno je da sry nisam se mogao sjetiti rijeci Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrva Posted May 11, 2014 Share Posted May 11, 2014 Znaci trebam rolericu ili ko to radi Trebam unutarnji rub blatobrana porolat. Znaci ne rub izvlacit van nego samo onaj rub od cca 1cm gdje nasjeda plasticna zastita blatobrana povinut prema unutra jer mi to strugne preko vece rupe ili kad se auto zaljulja Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrva Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 ajde ekipa dajte preporuku di ste to radili da je bilo kak spada jer sam prije zime uredio rubnjake i sve i ne bi da se sad iskasape sa pajserom Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioB Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 Kod Gabre ka ti to mogu sredit Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrva Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 rješeno kod gabreka može lock Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrva Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 rješeno kod gabreka može lock Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 Koliko si platio? Jel ti spucao lak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrva Posted June 5, 2014 Share Posted June 5, 2014 400kn nije, sve je kak spada i ko da je orginal tako stvarno su se potrudili i složili kak spada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovre Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Ima li ko alat za rolanje / izvlacenje blatobrana za posudit / iznajmit? Na ovo ciljam: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Ja sam vec gledao naručit to sranje s tegive,ispada nekih 1000kn Mislim da su u gabreku to imali,samo ne znam da ce posudit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Koliko znam Gabrek ima to kao uslugu Ja bi isto trebao zarolati 2 rubnjaka Nađe se nas par i kupimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovre Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Ma ima ih i za 500-600kn za kupit... Neda mi se kupovat a tribat ce mi jednom. Razmisljam da koristim phonebook metodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 ako ih ima za 500 kn kupit, kupi nas troje - ispadne ~ 166 kn usluga je ~ 150 kn/rubnjaku koliko se sjećam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Ma ima ih i za 500-600kn za kupit... Neda mi se kupovat a tribat ce mi jednom. Razmisljam da koristim phonebook metodu Metoda je ok al je dosta zajebano jer je sila velika pošto dosta velik dio rubnjaka odjednom gura a i zajebano je za iza gdje je blatobran strukturni dio pa treba veca sila za izbacit ga van,a i često se desi da nakon nekog vremena odlučiš još malo proširit. MOzda bolja opcija kupit i po 100kn ga rentat dalje. FRend na e92 probao,odustao i otišao do gabreka Link to comment Share on other sites More sharing options...
dar-mar Posted August 13, 2018 Share Posted August 13, 2018 da malo osvježim temu...na zadnjim kotačima mi zbog distanci malo zapinju kotači i to samo pri full natovarenom autu...znači trebalo bi nešto sitno intervenirat na unutarnjem rubu...gdje, kako, pošto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioB Posted August 13, 2018 Share Posted August 13, 2018 Gabrek može, ne znam pošto Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted May 23, 2019 Share Posted May 23, 2019 tko može unutarnji rub zarolat na zadnjim blatobranima, po mogućnosti istočni ili sjeverni dio ZG? ili netko ako ima za posudit/iznajmit alat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vandal2407 Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 Pozz. trebao bih zarolat maximalno rubnjak i izvuc ga par milimetara. gdje to dat radit u zagrebu a da bude kvalitetno napravljeno bez fušarenja i bez da pukne farba ili da bude oštečena? kolko vidim na netu. nekom tko nije u praksi sa time zna puknut farba i zna lose izgledat, a profic to rijesi bez problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 To ovisi o vise stvari.Ako je farbano , velika je sansa da ce popucati boja.Prednji blatobran je jednostruki lim i ide bez problemaZadnji obicno je dupii i tu je vec dosta teze porolati.Radio sam to jako puno puta Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 Nitko ti nece garantirati rolanje bez pucanja farbe. Koliko ja znam, Gabrek i Mislav C-Mod to rade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now