Hic Posted November 7, 2011 Author Share Posted November 7, 2011 Ja imam jednu izreku: function over fashion. (do odredjene granice). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Ako drži deklarirani moment šta vas briga kako izgleda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT Boca Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 robi, sorry zbog OFFtopica al gledam i......... ovo mi stvarno nije jasno.....:huh::huh::huh: pa ako "nitaju" svoj neki materijal kak može i dalje pisat LUK na lameli???? :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Lamela je 99,9% serijala, ali je korpa pojačana. I to je dovoljno da drži 500-600 Nm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 robi, sorry zbog OFFtopica al gledam i......... ovo mi stvarno nije jasno.....:huh::huh::huh: pa ako "nitaju" svoj neki materijal kak može i dalje pisat LUK na lameli???? :huh: Vjeruj mi, kupim stigne i gledam lamelu.....doslo mi je da placem, vjerojatno i kolegi isto Stvar drzi nema greske, koliko ce trajati nemam pojma, malo vec steka u prvu i rikverc Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT Boca Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Lamela je 99,9% serijala, ali je korpa pojačana. I to je dovoljno da drži 500-600 Nm. OK al kak dugo....?????? jer i serijala iz TOKIĆA bude držala 500nm al kak dugo...... da me krivo ne shvatiš ti nit bilo tko drugi al čitam i vidim da se samo spominje dal drži ili ne a nitko ne spominje VIJEK TRAJANJA........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Ne znam konkretno za tu iz njegovog kita, ali ja se na takvoj kombinaciji vozim žustro već skoro četiri godine cca 20k km. Znači organska lamela i korpa sa jakim potiskom. Zadnji puta sam tu svoju lamelu držao u ruci prije par mj. kada sam slagao motor i bila je doslovce kao nova. Vidio ju je i Dario Lj, Vice i još par ljudi sa foruma, pa neka posvjedoče ako treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted November 7, 2011 Author Share Posted November 7, 2011 Jer nije ni poslan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted November 7, 2011 Author Share Posted November 7, 2011 Ne, NE DEKLARIRA se lamela za DRZANJE. Nego korpa. Robi je kupio POJACANI set sa serijskom lamelom ilitiga SPORT KIT. A da me nazvao ili pitao, odmah bi mu objasnio sve sto i kako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 koji Robi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Ne, NE DEKLARIRA se lamela za DRZANJE. Nego korpa. :thumbsup: kak mi idu na živce likovi koji trube sa lamelama da drži moment:no2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted November 7, 2011 Author Share Posted November 7, 2011 koji Robi? Pa ovaj narancastim fokusom valjda?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Ovako izgleda moja lamela: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted November 7, 2011 Author Share Posted November 7, 2011 hmmmm, interesantno :huh:cek, poslao si slike u Helix i ono vele "to je to"?? nis vise? A kaj bi trebali? Litaniju od 132 stranice? To je to i ja bok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Ovako izgleda moja lamela: taka je i moja al ju nisam stavio...samo korpa HELIX std lamela od Punta GT i 350 Nm bez greške Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi_ck Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 (edited) Ovako izgleda moja lamela: Takva je i moja lamela, identicna. Ali niknejmova korpa koja je heavy duty i moja koja bi isto trebala biti heavy duty nisu iste a kataloski brojevi na helix siteu isti Moja: Nikova: Opet ponavljam ne kazem da je hic nesto petljao niti sumnjam u njega nego mi to nije jasno. Edited November 7, 2011 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 ja sam imao helix na ibizi 60tkm+ i nikakvih problema na golfu 27.xxx i jos je unutra i ne kliže Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted November 7, 2011 Author Share Posted November 7, 2011 A mozda njegova nije heavy duty, to ti nije palo na pamet? Heavy duty je 60-4446 a ima i 60-4286. Obje su heavy duty. Koja je tvoj broj? Da li znas da sam Terrya trazio da pojaca pera maximalno da garantirano prenosi 550Nm? I po cemu nisu "iste"? Meni bas izgledaju iste na slici. Sto znaci bas nista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Nikova ima duplu dijafragmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Lijepo se vidi na slici ovo kaj Miki veli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted November 7, 2011 Author Share Posted November 7, 2011 A promjena u dizajnu? A jos xxy stvari? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Auto-Robi Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Zašto ako piše LUK odma nevalja? Možda postoji vise od jedne smjese za pravit lamele jel Luk zna napraviti samo jednu vrstu??? Ili bi helix trebo sve proizvodit sam da valja Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Ovo bi trebali biti part numberi onog sto smo mi narucili The cover assembly is a Heavy Duty cover, part number 60-4450HD. The plate is part number 77-4451. All our clutches are hand built. Best regards Melanie. Melanie Jarvis Helix Autosport Ltd i veli decko koji ih je kontaktirao dalje.. This HD cover plate has been measured here in Finland already three different times and it gives +1200 kg clamp force, which on the other hand means +600 Nm (+440 lb-ft) of torque. to isto sam rekao Hic da trebas naruciti Sinku, jer ne bi trebalo biti problema. a ako su isti kod mene i kod Robija_Ck, onda bi i kod njega trebalo drzati toliko.. pretpostavljam jel.. a kako izgleda, slazem se potpuno nebitno ako sve drzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now