Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da ponovimo gradivo::D

Kada pustis tlak od 10 bara u cilindar kojem je klip u GMT-u i na paljenju, mozes s ventilima , federima i sesiricima raditi sta hoces.

Na taj se nacin vani gumice mijenjaju odavno.

Cak sam zadnji put i alat od Hazet-a (adapter za zrak na mjestu svjecice) stavio, ali ocito nekima hlape informacije .....MrG:naughty:.

Btw, ja cu ti promijeniti gumice bez skidanja glave na nacin koji sam napisao.

Posted

ti mater sta ste zakomplicirali i izfilozofirali, previse nauke umisto da poslusate ljude koji su radili to.

kad gurnes samo 3 bar u cilindar kojem je klip u GMT, motor se okrene i klip ode u DMT, i cekicem mlatnes po ventilu i ventil nemoze "upast" - isprobano.

Posted
Kimi, imam isti motor, kada da ti ga dovezem, treba promjenit

gumice?

Kolko novaca treba pripremit?

Nazovi pa cemo se dogovoriti. Negdje pod kraj iduceg tjedna ako ti odgovara.

Broj cu ti poslati na pm.

Posted

Nazalost, na tom 1.4 motoru (TU4) serafi koji drze klackalice su ujedno i serafi glave, a da bi se doslo do ventila/federa moraju se skinuti klackalice. Tako da, na njima glava mora dolje da bi se promijenile gumice.

To je ovakva glava:

peugeot106b.jpg

Posted

kod mene je sad 1.6 ali je ista situacija kao i tu

nemogu vjerovat da sam zaboravio da je klackalica učvršćena šarafima glave :doh::bag:

još bolje, nek dimi još neko vrijeme pa ću slagat kak spada :)

• 6 years later...
Posted (edited)
5 minutes ago, JosipZG said:

tko može zamijenit gumice ventila bez skidanja glave na e46 330 benzin? 

Javi se Aleksandru Jankovicu na fejsu (poznat kao Bully motorsport sa crvenom kamatarkom i 800+ks), pa ga pitaj ili cekaj petak, pa ga ja pitam na Billi.

Edit: ustvari ujutro pijem kavu sa Bencom, pa ga mozemo nazvat sutra.

Edited by _DEX_
  • Thanks 1
Posted
2 minutes ago, tcode said:

095 197 2030 Sale (Bully)

Al 800+ ks, gdje si pak to iščupao xD

Sa fejsa! :D:D:D:D:D

Htio sam napisat 1000 ks, ali znam da bi ti tek onda poludio! :D 

Posted
1 minute ago, JosipZG said:

hvala obojici , bum pričekao da ga Dex ujutro zvrcne 

ako imate još nekoga slobodno napišite 

Samo da ti odmah napisem da ne voli musterije koje donose svoj materijal (kad bi cuo price kakve mu musterije dolaze i sa kakvoom spikom ja ga potpuno razumijem). Reci ce ti cijenu sa svime. Kolko znam ne dere sa cijenama.

Posted
6 minutes ago, _DEX_ said:

Sa fejsa! :D:D:D:D:D

Htio sam napisat 1000 ks, ali znam da bi ti tek onda poludio! :D 

Ma kaj bi poludio. Samo on previše fantazira, razbacije se tim brojkama kao nekad MrG. Zapravo, još je i gori od njega :D.

Posted
1 minute ago, tcode said:

Ma kaj bi poludio. Samo on previše fantazira, razbacije se tim brojkama kao nekad MrG. Zapravo, još je i gori od njega :D.

I koliko na kraju taj auto KS ima? Šta nije bio graf na fejsu sa preko 700KS + nitro?

Posted (edited)

734 ks kolko se sjecam. Sad je na nekih 650 ks trenutno. Stalno se nekaj sarafi po autu. Uglavnom, vozi se.

Edited by _DEX_

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...